Януарски мами броят килограми! - 13 тема

• 33 554
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
 Момичета, от тези хормони изпадам понякога в едни такива настроения, но искрено ме разсмяхте Joy с тези свекърви. tonche, много мъдри разсъждения, поздравления! И аз на моята много й се връзвах в началото, но с времето нещата се попромениха, но истината е и, че не се виждаме много често, което вероятно има значение.
 klecho, благодаря за успокоението. А за праха за пране, в началото ползвах Тео, но от доста време съм на Персил сензитив и съм много доволна.
Лека вечер от мен!

# 406
Този персил не съм го мяркала а уж гледам  Thinking

Мила, заинтересова ме магазинчето за дрешки от Англия. Надявам се да мога до края на месеца да се дотъркалям, ако не ще пращам мъжа ми  Joy

# 407
Бебешондел, имаш ли отзиви за бебефона на фишър прайс?

# 408
Леле нямате спирка! 10 страници и отгоре за 1 ден ухаха!  Flutter Аз да кажа, че и аз взех да налитам на сладко  Crazy Преди хич не поглеждах сега трудно подминавам течния шоколад в хладилника. Не знам до колко е вярно това, и аз съм с мъжко чадо но...знам за мои пирятелки, които всяка е налитала на различно по време на бременеенето  bowuu

# 409
  • София, Лагера
Здрасти мацки!

Елинаааа, много ми е драго да те видя и тук!  Hug

Девойки, аз направо съм като парцал, такова чудо досега не ми се е случвало. Предната бременност до последно трамбовах по улиците и бях пълна с енергия, а сега на всеки 100 метра нормално ходене спирам за почивка. Нищо не ме боли, просто се задъхвам като бабичка  Rolling Eyes Вечер в 9 не можеш да ме изчегърташ от леглото Mr. Green Дано се поосаферя някак, че така много неприятно  Confused
Иначе другата седмица ми е последна на работа  Party Още малко остана! После пак ще ходя до офиса да посвърша това-онова (детската градина на баткото е на съседната улица и така и така го карам и взимам   Mr. Green), но лежерно - за колкото време искам и когато аз пожелая!  Crazy
Хубава вечер на всички! Болничките да оздравяват бързо!  Praynig

# 410
  • Русе
Здрасти мацки!

Елинаааа, много ми е драго да те видя и тук!  Hug

.........

Привет, Ноемке и тук  Wink Днес щях да питам аз по едно време къде се губиш тези дни в другата тема, но то като сме на друга вълна там и ми стана малко едно странно  Confused

# 411
Бебешондел, имаш ли отзиви за бебефона на фишър прайс?

Много ми го хвалят уж, а е на цената на бертонитата...

# 412
  • Велико Търново
Персил сензитив ползвам за всички в семейството. Не мисля да купувам някакъв различен за бебо. Мисля че най-разумно е, независимо каква е марката прах, да е еднакъв за всички в семейството, все пак бебето ще се допира и в нашите дрехи, ще се търкаля и ще спи и в нашите чаршафи.

Ако се чудите между течен и на прах - ако използвате функцията "предпране" - по-добре прах (течния нали се слага направо при дрехите, а не в контейнерчето, където може да изтече, докато "чака" да го поеме водата), ако перете на по-ниски градуси - по-добре течен (праха може да не се разтвори добре).

# 413
Добър вечер и от мен!
За прах мисля Сано Сенситив течен, аз отдавна ползвам течен препарат.
Ако се чудите между течен и на прах - ако използвате функцията "предпране" - по-добре прах (течния нали се слага направо при дрехите, а не в контейнерчето, където може да изтече, докато "чака" да го поеме водата), ако перете на по-ниски градуси - по-добре течен (праха може да не се разтвори добре).

В някои перални има допълнителни приставки за течни препарати които се слагат в контейнерчето за прах.

Аз лично нямам проблеми със свекър и свекърва, никога не са ни са бъркали за нещо, не са давали съвет освен ако не го поискаме и дори нещо да не им харесва не са коментирали. А съпругът ми е единствено дете. Случвало се е даже ние с мъжът ми да им правим забележка  ако нещо не е както ние го разбираме. Така че да успокоя мъжките майки: има свекърви и свекърви, вие ще сте от добрите.

# 414
Аз май и преди съм писала. Имам бебефон с видеокамера на ТСМ и съм мноооого доволна Peace
Аз с моята свекърва много се разбирам. Ние с мъжа ми сме 15 години заедно и вече я усещам доста близка. Има моменти, в които съм сигурна, че се сдържа и че не ми противоречи, за да не навреди на сина си Mr. Green
Аз също съм се страхувала снахите да не ме разделят от децата и внуците ми. Но мисля, че ако предложа нормално отношение, ще получа такова.

# 415
Е, добре де, майките на момичета не си обичат децата ли?
Далеч съм от идеята за спор, не мисля, че и репликата на свекърва ми е била с цел да ме обиди или подобно, но наистина има моменти, в които съм сигурна, че казва нещо умишлено  Mr. Green
Само че май позабравя, че като си тръгне и синът и остава сам-самичък срещу Звяра  hahaha
Joy Joy Joy Да, те милите мъже в крайна сметка винаги се оказват най-прецакани - между чука и наковалнята. Аз на моето Слънце му казвам - аз говоря с моите родители, ти се оправяй с твоите, както можеш. Свекърва ми е много добър човек, но мно-о-о-го обича да се налага и да дава мнение не като съвет, направо го изказва като нещо неоспоримо. Но май в последно време взе да проумява, че няма да я бъде нейната. Режа я вече с голямата ножица, пък ако ще да се сърди!!! Добре, че не живеем заедно, че тогава щеше да има или смърт, или развод!!! Понякога са много трудни за издържане!  #2gunfire
Вчера например им бяхме на гости и като взе да вади едни дрехи бебешки от детството на Сашо и сестра му. Ти й казваш НЕ, НЕ ИСКАМ, тя те гледа и ти вика: Ама защо, какво им е? Накрая й казах, че освен, че са стари, демоде и захабени, са и грозни. Дори да бяха нови, пак нямаше да ги облека на детето. Е, миряса най-накрая, ама защо ме кара да съм груба?!  #Cussing out

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 08:32 от medunka_7

# 416
Добро утро!
Изпратих малкото диване на ясла и сега се наслаждавам на чаша кафе  Sunglasses

Бебешондел, лошото на английското магазинче е, че не винаги има неща за новородени, вчера например имаше само бодита с късо ръкавче. Но ще проверя кога ще получават стока и ще пиша  Peace Дано имаме късмет да докарат нещо за нас Simple Smile
Антоанета, ще чакам да дойдеш на консултация-може пак да дойда до НиаМЕд, тамън да направя и аз една консултация С Христов, ако е там де...и после ще те заведа в едно ново кафе...много е хубаво  Peace

Ама гледам, че сме имали и групичка във фейса...Може ли поканка  Embarassed- Milka Koldamova съм там  Praynig

# 417
Добро утро момичета! Hug
Отдавна не съм писала, четях ви, напоследък и аз съм като Ноеми - ама от доста време се чувствам така. Изморено ми е, постоянно се задъхвам, краката ме болят...вчера ми бяха дошли някакви сили - мих прозорци, чистих, готвих, но днес отново ми е доста изморено.
Хубав ден на всички, и днес ще има слънчице! Simple Smile

# 418
  • София
Добро утро и от мен   bouquet

# 419
Добрютро момичета,

Klechoo, не си падам по бекон и яйца, обаче като ги видях сега ми потекоха лигите.... ммм. Да ви се оплача, до сега въобще нямах кой знае какъв апетит, но от два дни ми иде каквото видя да го изям, едвам се сдържам Crazy

Аз за свекървите нищо не мога да споделя, за съжаление нямам такава, а мащехата на мъж ми, слава богу го дава егоистично и хич не се интересува от бебето, което за мен е добре Wink

Днес ще ходя на лекар по обед, да видим бебка, че се затъжих и после мисля хич и да не се връщам на работа Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт