Януарски мами броят килограми! - 13 тема

• 33 561
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
  • София

Предният път като износвах Стела се спуквах да ям туршии и жилибон Crazyа сега с мъжкото опустошавам  всичко сладко..Де що е шоколадово -всичкото е за мен Crazy Crazy Crazy Embarassed

Ох и аз съм по сладкото. Гледам да се въздържам, ама 2 седмици подред сме на рожденни дни и така ми се услаждат тортичките  Laughing
Момичета мерси за съветите за болничния. Ще изкарам тази седмица и другата съм на консултация и ще се оплача на АГ-то за болежките си да видим какво ще каже.

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 15:05 от Mirrabella

# 391
И аз май ще подкарам хомеопатията тоя път. Бебуна днес е много активна. Май мъжките мами повече налитат на сладко с Алекс умирах за сладко, с девойката повече на  кисело ме избива.

# 392
  • Велико Търново
Цитат
Относно свекървите аз имам една терория, че всички са минали курс "Как да дразним снахите"  
klechoo   , стана ми смешно, щото преди две години с раждането на сина ми и аз се записах на този курс  Joy, а след 2 месеца и доста от нас тук,  ще се запишат да го карат.
Мисълта ми е, че трябваше да родя син, за да осъзная, че свекърва ми е една съвсем нормална жена и любяща майка на сина си, не на мен. Така както аз съм майка на моя и каквато няма да бъда на девойката, която той ми доведе, па ако ще да е най-прекрасната на света  Mr. Green.
Затова не бива да се вторачваме и да подскачаме срещу свекитата. Просто си караме живота и не им обръщаме внимание. Ако случайно пък изпитваме и взаимни топли чувства помежду си, още по-добре Hug

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 15:31 от tonche

# 393
момичета, хванала ви е липсата. личи си, че времето е хубаво Laughing и аз се поразшавах тези дни и ми е много хубаво, но си попийвам хаповете да не ме хващат контракциите
чудя се какъв бебефон да взема- в апартамент сме, но от холата едва ли ще се чува какво става в детската стая. често ходим и на вилата. препоръчайте някой на нормална цена

# 394
  • София
tonche може би си права, но много често оставам с впечатлението, че някой неща ги правят умишлено  Wink
Не виждам смисъл да се бъркат, така или иначе си правим накрая, каквото си решим  Whistling

# 395
Е, добре де, майките на момичета не си обичат децата ли?
Далеч съм от идеята за спор, не мисля, че и репликата на свекърва ми е била с цел да ме обиди или подобно, но наистина има моменти, в които съм сигурна, че казва нещо умишлено  Mr. Green
Само че май позабравя, че като си тръгне и синът и остава сам-самичък срещу Звяра  hahaha

# 396
Ами аз като бъдеща свекърва отсега се притеснявам, че няма да ми дават внучето ooooh!. То не е като да е дъщеря, на нея мога да й кажа всичко и да се разсърдим нещо после ще се сдобрим, със снахата си е друго нещо. Още отсега ме е страх от снахатааа #Crazy. Понеже не съм нахална и само ще се притеснявам дали е удобно да се обадя, как да не би без да искам да я засегана и обидя. А, ако е някоя нахална... не ми се мисли.
Все казвам на мъжа ми, че няма да има кой да ни гледа на стари години  Joy.

# 397
И аз съм далеко от мисълта че го казва умишлено, но моята е далеко и се виждаме рядко пък и гледам да не влизам в пререкания със свеки, но мъжо го прави вместо мен даже жал ми беше станало единия път. Спомням си като родих Алекс дойде да помогне за месец и съм и благодарна за което, но като роди човек има един момент в началото всеки ти дава акъл кое как трябвало да бъде. Та в един такъв момент в стремежа си да помогне каза нещо от рода дай ми бебето да го изкъпя ти няма да можеш. Аз докато осмисля какво казва мъжо вече сипеше да мълчала и  да внимавала какво казва, че утре я качвал на влака да си заминава.  Та на мен не ми е оставало време да се намеся. Но така е по-добре да се оправят. Всеки си кастри неговата майка.  Simple Smile

# 398
  • София
Mish имаш късмет, че е далече да знаеш  Laughing Много хубаво, че и мъжа то все пак реагира, че ги има едни, все не са чули или разбрали  Peace

Кажете с какъв прах за пране ще перем на бебоците дрешките  Thinking Между Тео и Персил няма много разлика в цената, така че засега се замислям за Персил. Чудя се и за Медикс Сензитив дали е добър, него скоро го пуснаха, а аз по принцип доста от продуктите им използвам и съм доволна  Peace

# 399
клечо аз от Тео бебе получих алергия и го смених на Сано Максима, мисля пак с него да пера.

# 400
Персил не е прах за бебета  Peace Тео бебе, шуркеър, сана моксима- това са  Peace

Мила, пиши ми моля те ако знаеш съде в стара загора има разнообразие от бебешки неща. Ходила съм в Хиполенд но нещо не бях очарована. Трябва ми ваничка, бебефон, шезлонг и играчка за кошара на фишър прайс.

За бебефона аз съм се спряла на фишър прайс- 70-80лв струва.

# 401
  • София
BebEshOnDeL има Персил Сензитив за бебета:

# 402
Аз мисля да се спра на Персил сенситив,моя приятелка има дете на 6 месеца и пере само с такъв каза, че е изключително доволна,защото малката била алергична към Тео бебе.

# 403
  • София
Видях, че Персил сензитив има на прах и течен, как мислите - кой е по-добре да се ползва?

# 404
Сано Максима е моя прах за бебета  Peace
Бебешондел, големите магазини за бебешки неща са: "Малки пирати", "Усмивка", "Сам в къщи", "Па-па"-най-изгодни цени, но имат предимно консумативи и дрешки и дребни играчки, "Зайо-Байо", склад "Галикс". За други не се сещам. Има и едно малко магазинче за английкси стоки-нови и втора употреба- има доста добри неща на прилични цени, но трябва да се улучи момента.
Оф, и на центъра има няколко бебешки магазина...Абе, като дойдеш се обади, ще ги обиколим  Peace

Общи условия

Активация на акаунт