Януарски мами броят килограми! - 13 тема

• 33 569
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
Mish страхотни ролери, с здраве да си ги ползвате. Моя малкия ,ако не беше страхлив и аз бих му взела.

bimbim браво за хубавите резултати.

# 376
Е не мога да не ви се похваля!!!

Разрешиха ми отпуската от 24 дни!  newsm44  newsm68 newsm47 Понеделник ми е последния работен ден! След тои отпуск директно застъпвам 45-дневния болничен.  Mr. Green

Изчистих си всички стари отпуски! Вече не могат да ме прецакат!  Peace

# 377
Антоанета абе и моя не е от много смелите, ще видим ако не му харесат ще ги подаря на някой.
биричка , честито, радвам се за теб Peace

# 378
Честито, Бира! Това наистина си е повод за радост Simple Smile

# 379
Здравейте и от мен, момичета!
=Michelle= хубав поздрав, много свежо звучиш.
Аз също мога да кажа, че се чувствам доста по-уморено напоследък. Ставам по-сто пъти сигурно на нощ, което подсилва това усещане. Mirrabella, според мен няма да ти откажат болничен, личната може да ти даде максимум 7 дни, докато АГ-то, което ти води консултацията, няма проблем да ти даде повече.
Моята ЖК протича в измерване на кг., кръвно налягане и обиколка на корема. Вчера бях, и акушерката малко ме стресна, като ми каза, че корема ми е голям за тази г.с., до преди това ми казваше всеки път, че бебка е седалищно, което не беше вярно. Добре, че всеки месец ходя на платен прием да се наблюдавам, та съм спокойна, че мога да разчитам на компетентно мнение за всичко, което ме интересува, но пък така ли трябва да бъде?
Ох, стига съм се оплаквала повече. Хубав ден и добро настроение!  

# 380
Момичета да ви попитам, дали мога да ползвам Вениш или нещо друго против петна, преди да изпера дрехите за бебка. Купих прах Тео БЕбе и да видим дали ще ми хареса. МИрише много хубаво на бебенце, затова го купих.

И сушилня купихме, BEKO, но не сме я пробвали още, нали е хубаво времето. Simple Smile

# 381

И сушилня купихме, BEKO, но не сме я пробвали още, нали е хубаво времето. Simple Smile

eй да споделиш за сушилнята, че съм решила да взимаме комбинирана с пералня.

# 382
  • София
Здравейте и от мен в този хубав слънчев ден  Mr. Green
Аз съм вече в болничен и да ви кажа... чувствам се супер странно  Embarassed Не че нямам един куп неща за правене, но това сама да си определям ежедневието, особено през седмицата е доста нетипично. Ходих сутринта да пазарувам, заедно с бабите и дядовците  Mr. Green, даже сготвих, след малко ще сядам да уча, че един изпит ме чака  Whistling
Иначе и аз се чувствам доста по-уморена от преди. Правя си големи планове и задачи за деня и накрая ако свърша и половината съм доволна. Но няма как, към финала сигурно ще бъде и по-тежко, така че се наслаждавам на всеки миг  Grinning
Относно сушилните, мога само суперлативи да кажа, но да не е комбинирана по възможност. Аз от както я имам и зиме и лете я ползвам, на вън не простирам  Naughty То като свикне човек на лесното ...  Blush

# 383
  • София
имам въпрос към ползващите сушилни - памучните дрехи не се ли свиват, какви материи могат да се пускат в сушилнята?

# 384
Взехме само сушилня, имаме пералня ,която още работи. Пък и решихме ,да послушаме съвета на познати. Като четохме упътването пишеше да се проверяват дрехите за метални предмети.

И аз се чудя, нали някои дънкови облекла имат метални копчета, дали няма да пречи да се сушат в сушилнята. Пишеше също и за найлонови и копринени материи. Да не се сушат. Ама сигурно ще съм на принципа който имам за пералнята. Пускам всичко. Laughing Ако нещо не издържи, значи не е за мен и ако се скапе го хвърлям. Ама рядко се е случвало, нещо да се раздърпа.

# 385
  • София
Едно късно "Добро утро" и от мен  Simple Smile

Гггъбка има едни гащеризончета на акция, но на мен поне на хартия не ми харесаха. Аз и миналия път и от евтините не купих, защото много държа на материята. След тези комплектчета на "Сали" нищо друго не одобрявам  Peace

Относно свекървите аз имам една терория, че всички са минали курс "Как да дразним снахите"  Joy Да не говорим, че моята още нищо не е купила на бебчо, каквото и да е, просто ей така за идеята, че ще става баба, а то милото друга баба няма да има за голямо съжаление  #Cussing out

Стана ми интерсно с тази Арника. Ще следя да видим дали някой е пил  Rolling Eyes

bimbim   bouquet за чудесните резултати

Бира честито и на теб   bouquet

Адис това за големия корем нищо не означава, възможно е просто да задържаш повече газове  Peace И на мен от време на време много ми се надува и като отида до тоалетната да се облекча ми поспада  Simple Smile

Inka комбинирана пералня със сушилня съм чувала, че много бързо се развалят. Ако имаш възможност и място по-добре си купи отделно сушилня и пералня  Peace

Абсолютно всичко може да се слага в сушилня без проблем  Peace

# 386
Mirrabella, според мен няма да ти откажат болничен, личната може да ти даде максимум 7 дни, докато АГ-то, което ти води консултацията, няма проблем да ти даде повече.

АГ-то може и за повече дни,но в болничния ще пише причина,свързана с бремеността,задължително. Личния може всякаква причина,но за по-малко дни.

Здравейте и от мен в този хубав слънчев ден  Mr. Green
Иначе и аз се чувствам доста по-уморена от преди. Правя си големи планове и задачи за деня и накрая ако свърша и половината съм доволна. Но няма как, към финала сигурно ще бъде и по-тежко, така че се наслаждавам на всеки миг  Grinning

Къде е това слънце, пратете малко към Плевен

И аз така си правя планове за деня, свърша част от тях и си казвам стига вече,почивка. от вчера съм се разчистила, стая по стая с прозорци дограма, но както я карам ще си чистя цяла седмица по малко

# 387
  • Русе
Добро утро
МилаИванова  повече почивка и не се вързвай на свеки.
Днес  съм с хрема и ме по наболява гърлото.Имам въпрос че.
Когато си разбърквате мед и лимон,лимона с кората ли го слагате? Какво друго мога да пия друго?
Много е гадно да си болен Sad

И аз да се включа по темата  Wink  режа лимона на парченца с кората, слагам му няколко лъжици с мед разбърквам и хапвам. Смуча също прополки и инфлуцид. За хремата капя Сребърна вода по няколко пъти на ден, от време на време и пия по малко от нея. Също си правя и фрешове от Лимон, Грейпфрут и Портокал. Откакто е започнала тази промяна на времето аз редовно изпадам в такива ситуации  Sad  

kakche  - аз си ползвам последната отпуска и в понеделник ще тичам за болничен, но втори ден съм в нас и вече лудвам  Crazy  И за мен е нетипично да бездействам по цял ден. Имам домакинска работа за вършене, но тя и преди си я имах - незнам честно как да си уплътня свободното време.  Confused

Вече ще се включвам по-честичко, че отдавна несъм наминавала  Blush

Хайде отивам да се поразтъпча до Кауфланд, че заседнах тук с кутийка маслини и от нямане какво да правя я преполових - това досега не е било  ooooh!

# 388
  • Пловдив
eй да споделиш за сушилнята, че съм решила да взимаме комбинирана с пералня.
И аз съм се замислила за комбиниран уред, щото нямам място, ама все отлагам да видим докога.

Аз пих Арника - на курса за бременни толкова ни го хвалиха, че го купих. Беше на капки, пих го схема 3 дни  сред като родих. Първия ден/ почнах да я пия след като родих / през 2 часа, следващите дни по 3 пъти на ден, не помня по колко капки. Незнам дали имаше ефект - моето раждане беше бързо с епидурална и безболезнено  след това малко шевовете наболяваха, пък може и от Арниката да съм се чувствала добре  Rolling Eyes

За хремата може в носа сребърна вода с клеева тинктура - на детето така правя и има ефект.  И отделно пак да се пие клеева тинктура - има много изписано от д-р Михайлов за нея.

# 389
Взех си Арника днес.Веднага приех една доза.Успях да направя една сравнително дълга разходка със щерката GrinningНе ,че ми е отшумяла болката,боли си ме,ама поносимо PeaceЩе продължа да пия,пък дано облекчи и още.
Медунка,за пръв път я пия.Моя приятелка(некласически хомеопат Laughing)ме бе посъветвала още преди,да пия,защото и се оплаках,че трудно се възтановявам от секциото.Но тогава незнам защо не си взех.Сега съм решила,да почна от рано.
.....................
Предният път като износвах Стела се спуквах да ям туршии и жилибон Crazyа сега с мъжкото опустошавам  всичко сладко..Де що е шоколадово -всичкото е за мен Crazy Crazy Crazy Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт