Януарски мами броят килограми! - 13 тема

• 33 646
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
 един изтискан лимон с една лъжица мед, сутрин обед и вечер; инхалации с лайка, лъжица мед и хлябана сода; разтвори си малко сол в малко вода и с капкомер си слагай капки в носа, на мен ми мина за по-малко от три дни, хайде бързо оздравяване!

# 361
leprikon Благодаря много за бързия отговор.Отивам да се лекувам.

# 362
Добро утро!
Сенедра,бързо оздравяване.
Момичета,някой започна ли вече да пие Арника,или чакате последния месец?

# 363
Айде аз да пусна по едно кафе:

Ние сме в процес на местене и утре, живот и здраве, си се нанасяме у нас...

Хубав ден на всички!  Hug

elenia, това с Арниката съм го пропуснала... За какво ще я пиете??

# 364
Добро утроооо,

Мила почивай си, къде си се забързала  Hug
[Момичета,някой започна ли вече да пие Арника,или чакате последния месец?[/color]
аз четох за тази арника, обаче хич не ми е ясно, от аптеката ли се купува или трябва да търся някоя специална, където има хомеопатични? Чудя се ако питам моята докторка дали ще ми я препоръча или ще погледне с насмешка  newsm78?

# 365
Боаронски хомеопатични гранулки продват във всяка добре заредена аптека Peace
Ето я темата:
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=2034
Инка,ако докторката ти не е класически хомеопат бъди сигурна,че ще ти се изсмее Crazy.Аз съм на предлед при хомката другата седмица и ще докладвам какво ми е препоръчала,макар,че то си е индивидуално за всеки пазиент....

# 366
Добро утро мамчета   bouquet

Как сте?

Elenia аз Арника мисля да пия след раждането, по препоръка на Нощни очи ще си взема чай от малинови листа, четох че бил много добър  Peace

Мила полежавай си повече, не си прави експерименти  Simple Smile А твоята свекърва да не е роднина на моята  Mr. Green и тя ги разправя същите бисери  Crazy

senedra73 аз лимоните ги режа на кръгчета, заливам ги с мед и след 30мин. ги ям  Peace бързо да се оправяш

Биричке мерси за кафенцето  Simple Smile

Хубав ден момичета!!!

# 367
  • София
Добро утро Simple Smile
Бира страхотно кафенце. Simple Smile
Мила почивай си повече! Аз когато се налага повече да миткам из града, чакам мъжо да ме развежда с колата. Гледам да не си давам много зор.
senedra оправяй се бързо  Hug
Мен нещо пак ме стегна кръста тези дни. Направо едвам издържам. А съм още на работа и по цял ден на един неудобен стол  Cry Чудех се дали АГ-то може да ми даде болничен заради болките в кръста. От началото на бременността не ми се е налагало да взимам и си мислех да изкарам така още 3 седмици. Надявам се болките да са временни, защото и преди ги имах за по няколко дни и после изчезваха, но сега са и по-силни. Вече съм +10 кг от началото и сигурно си оказва влияние тежестта.
Почвам да се чувствам и по-уморена, особено вечер. Предполагам е нормално за последните месеци.
Ох, оплаках се  Blush Сега да ви пожелая хубав ден и дано минат приятно последните ни месеци до срещата с бебчетата ни!

# 368
  • София
Добро утро,мамчета Simple SmileИ аз напоследък започвам да се чувствам все по-уморена,сутрин съм жизнена до обед и следобед почва да ми става все по-тежко,в 8 вече съм като пребита и лягам,гледам някое филмче без да мърдам от леглото и в 10 съм заспала ShockedАз съм вече +14кг,но понеже тръгнах от 43кг,т.е. бях много слаба все още не може да се каже че съм дебела,даже според повечето хора изглеждам твърде добре,преди по-не ме харесваха като клечка,но аз пък не се харесвам така и се чувствам като слон,а и корема ми много голям стана най-вече и с първото дете имах огромен корем.Я кажете някой получил ли е новата брошура на Карфур,която е от днес май,казаха ми че пак имало бебешки неща на акция,но още я няма в нета да погледна?

# 369
  • Велико Търново
Добро утро,
Мила, не се връзвай толкова на свеки. Тя жената сигурно е искала да те успокои, ама пък как го е изпляскала точно това,  ooooh!. Истината е, че невинаги хората около нас се съобразяват, че като сме бременни,  сме по-чувствителни от преди и ни нараняват думи, дето иначе ще ги пуснем покрай ушите си и хич няма да им обърнем внимание. 

Стискайте зъби, момичета, още 2 месеца ще ви срязва, стяга и разтяга, че то не остана бе, хора!

# 370
Мирабела, и личният ти лекар може да ти даде болничен за болките в кръста - не е необходимо да е от АГ. По-добре си вземи, защо се гърчиш?! Особено щом и столът ти е неудобен, все пак по цял ден се налага да се кривиш на него  Wink

Еления, ти пила ли си Арника при първото си раждане? Или поне имаш ли някоя позната, която да го е приемала и наистина да й е помогнало?

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 10:49 от medunka_7

# 371
  • София
И аз много се чудя за тази арника,с първата ми бременност не знаех за нея и не съм пила,ама сега може би ще опитам в 9я месец.

# 372
Добро утро и от мен.

Мила ,пази си миличка, не се натоварвай, да си стоят близначките на топличко.
Свекървите са ужасни. Laughing И моята ги плещи едни глупости, ама ... не мога да я търпя. И аз още не съм решила на 100% къде ще раждам. На 08. 11. съм на преглед сутринта ще т исе обадя да пием по кафенце, дано при теб и при мен да е всичко наред, и да сме в движение. #Crazy

Сенедра, вземи си и сребърна вода и си капи в носа и си прави гъргара с нея. И най вече топли чайчета и витамин Ц.

Аз ще си взема малинови листа, даже може днес да потърся. А и за арниката четох, но тя мисля,че я препоръчваха повече по време на раждането и след това. Еления ,кажи какво са ти казали и на теб.

Харесах спален комплект за бебка и денс направо се чудя дали да не ида да го купя.  Simple Smile

Пазете се момичета, малко остана. Peace

# 373
Добро утро слънчица  bouquet
Надявам се всички да сте добре Hug Някаква любвеобилност е е налегнала, а писанка рита ли и се мести, явно е чакала 31=ва седмица да се размърда малко повече. Аз съм без дете от неделя изпадна в депресия и се наложи да го пратим в Ямбол с антибиотика. За първи път ми се случва, явно пораснало детето. Той нали си чакаше с нетърпение петък да тръгва и багажа беше готов и като дигнахме температура и казахме няма. Спя да яде, отказа да излиза, плака за дядо и баба а в неделя стана от сън легна на земята и не можахме да го вдигнем час. Татко му с подаръци о подмамва, с разходки не и не, даже бонбони отказа. Плачеше и повтаряш, че иска в Ямбол при баба и дядо. Мъжо накрая вика няма да стане така приготвихме на ново багажите и му вика айде ставай отиваме. Алекс скочи ухилен, реши, че трябва да яде и еуфория. Та така детето го няма, мъжо пък за риба заминава и аз оставам самичко. Даже майката е в Египет. Всеки се весели както намери  Joy : Аз се веселя с лежане и си броя седмиците до 12-ти декември. Само това лежане много лошо ми се отразява на бюджета, ровя в ебай и от спорта поръчка направих. Единия подарък на Алекс е поръчан макар не знам дали няма да се пребие с него  newsm78 : http://www.sportsdirect.com/dunlop-skate-and-protection-set-2560 … ?colcode=25600590
И камиона от дядо Коледа намерих на 100лв тука което ми беше странно, че един път да намеря нещо по-евтино в Бг от колкото в ебай.
Мичеле мерси за поздрава Hug
МилаИванова не се ядосвай и не и обръщай внимание и моята ми обясняваше като почнаха проблемте да не съм пиела хапчета, то ку му било писано ще се задържало. По-добре било така от колкото да съм била гледала увредено дете луда работа  Hug
Днес  съм с хрема и ме по наболява гърлото.Имам въпрос че.
Когато си разбърквате мед и лимон,лимона с кората ли го слагате? Какво друго мога да пия друго?
Много е гадно да си болен Sad
Лимона с кората го карам. Друго хомевокс за гърло, коризалия за хрема, Цитросепта и той върши страхотна работа. Peace

# 374
  • София
Здравейте момичета,
минавам на отчет - вчера бях на късната фетална морфология. Бебето е добре, обърнало се е с главичката надолу, вече е 1665 гр и има големи бузки  Laughing върви с 5 дена напред и нищо чудно да ни изненада на нова година. Аз също съм добре - нямам скъсяване на шийката, над 3 см е.

Е, това е засега. На всички пожелавам усмихнат ден

Общи условия

Активация на акаунт