Януарски мами броят килограми! - 13 тема

• 33 574
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
  • Велико Търново
УФ, те моите изисквания със всяко бебе стават все повече, и повече, а ценовия диапазон пък обратно спада все повече и повече  Crazy. За мен най-добрия вариант е комбинирана количка с обръщаща се дръжка+надуваеми колелета. Най-леко вървят по нашите тротоари и пътища, но пък са най-тежките и не може да се качват по стълбища ... На всеки са му различни приоритетите, затова има различни модели. А хубаво е че има и почти идентични модели от евтини и скъпи марки. Така че всеки да си прецени и избере.

# 346
  • София
Момичета, благодаря за мненията   bouquet
Помогнахте ми да се ориентирам, споделих мненията ви и с половинката и мисля, че решихме!
Разбира се, че всеки взима сам решението, но е хубаво да чуе и други мнения, особено на хора с повече опит, така че благодаря! Hug

# 347
И аз вече направих първата покупка, но тя е по-скоро за мен отколкото за бебка: Възглавница за кърмене и която става за спане за бременни, от Кауфланд намалени на 5лв.
Аз също искам да се обръща дръжката, но моите съображения са за вятъра, тук е доста ветровито и аз предпочитам да не духа срещу бебето колкото и добре да е завито и покрито.

# 348
Аз пък така и не ги намерих тия възглавници за кърмене в Кауфланд. Тия дни ще наснимам до момента каквото съм взела и коремчето, че и аз да се наредя в албумчето. Laughing

# 349
Обръщаща се мога да похваля това: http://cgi.ebay.co.uk/JANE-SOLO-REVERSE-PUSHCHAIR-AMAZON-149-99- … fd6#ht_2959wt_905 ако трябваше сега да купувам щях да си купя такава с кошче матрикс  Mr. Green

# 350
Миш, в Бургас са в едни големи кошове точно в предкасова зона. В тези кошове има и одеала и възглавници.

# 351
Миш, в Бургас са в едни големи кошове точно в предкасова зона. В тези кошове има и одеала и възглавници.
Аз пък търсих люлеещите се столове там,но не ги намерих...Сега виждам,че и възглавниците съм пропуснала newsm78

# 352
И тук ни столове ни възглавници имаше.

# 353
  • София, Лагера
Здрасти мацки!
Аз днес започнах с киселините от сутринта и едвам дочаках да се прибера от работа и... си сипах една ракия  Crazy За втори път пия концентрат. Ама не вярвам да навреди кой знае колко, в крайна сметка съм гаврътнала няколко глътки, не бутилката! Но важното е, че помага!  Party

За козметиката - аз смятам да ползвам Себамед.  Peace

Сетих се, че предния път след епидуралната упойка ми казаха да пия кафе. Май заради падането на кръвното. Така че който ще е с упойка, да си приготви и едно пакетче 3 в 1.
И сега се усмихвам, като си го припомня, Не стига, че от началото на болките до раждането бяха 1,5 часа , ами и още 3 часа след това бях седнала на терасата на болничната стая, с кафенце в ръката и едно хубаво януарско слънце пече, по-скоро както казват старите хора "не пече, ами хапе", ама аз се бях размазала от кеф. А през това време Бебо си спеше кротко вътре в стаята до моето легло.  Sunglasses

Ейййй, как да не му се доражда на човек!  Hug

# 354
Я подшушнете какви са тея люлеещи столове в кауфланд  Whistling

# 355
  • София, Лагера
Look at me, на Екзарх Йосиф има много магазини за пердета, има разнообразие на десени и ги шият на място  Peace

А като споменахте люлеещи столове и възглавници за кърмене, аз да споделя опит - за кърмене най-удобно ми беше стол-барбарон. Сега на него се тръшка сина ми - седи, лежи. Като имаме гости и не стигат местата - ползваме него. Тежи към 3 кг  Sunglasses С други думи - мултифункционален е.
http://www.valdobg.com/bg-110/%D0%91%D0%90%D0%A0%D0%91%D0%90%D0% … D0%9E%D0%9D-.html

# 356
Добро утро мами Simple Smile

Вместо закуска и кафе ще се опитам да ви предам малко от сутрешното си настроение http://www.youtube.com/watch?v=Acsmo1vCoiM&feature=related

Аз вече трети ден (напук на всички несгоди) се будя хиперактивна и със страхотното усещане, че мога да обърна света ако се наложи. Е, до сега се налага да обръщам само пост-ремонтни купчини с несортирани дрехи и разбъркани шкафове, но пък усещането си го бива Simple Smile

Усмихнат ден на всички  Simple Smile

# 357
Добро утро и от мен тумбачета  food010Ние минаваме само да ви пожелаем слънчев и усмихнат ден,защото отиваме  да се учим!

# 358
Добро утро и от мен!   bouquet
Снощи преживях голям кошмар...Цял ден митках по улиците с големия корем и като се прибрах като ме хванаха едни болки...направо си мислех, че няма да оцелея. То едно, че вече от кръста на долу съм една голяма болка, ама и в корема едни остри-все едно игли ми забиват. Пих си Магнерота и Нош-пато и зачаках да мра...Е, оцелях, ама ми изтръпнаха мартинките от страх...Днес смятам да полежа млако дообед и да ида на кола маска да ми поускубят интимните части, че сама никак не се справям с тази бойна задачка. И после пак-лежанка...
А свеки ми беше на гости за уикенда- Наслушах се пак на истории по география. Преди да си тръгне ми изтърси-"Ти гледай ти да си добре, пък те деца се правят и се раждат"  Shocked Shocked Shocked Това по повод притеснението ми да не се родят недоносени...Ей, направо черна ми стана.  Twisted Evil
Ивайла вече като я питам къде са бебетата и посочва коремището ми, гали го и го целува. Голям напредък  Heart Eyes

Нищо не съм купувала за шушулките още, но искрено се радвам на вашите покупки. Имате страхотни попадения. И то не от суеверие, ами...Абе, искам да се родят и тогава. Имам с какво да ги посрещна  Mr. Green една кошара и завивки  Grinning
А за дрешки- все ще се намери някой да ги гледа за час-два да поообиколя набелязани магазини и да изпразня на мъжо джобите  Mr. Green
Оставам с колебанията къде да раждам, при кой доктор, каква количка да купим(макар, че в началото ще карам със слинговете-поне месец мога да изкарам с тях ), и естествено проблем номер едно  Mr. Green КАК ДА СЕ КАЗВАТ  hahaha hahaha hahaha
Преди работния ми вариант беше- Живодара и Велизара.
Сега- Жасмина и Владимира...
Да видим накрая...  ooooh!
Хубав, спокоен и усмихнат ден, момичета!
Отивам да се просвам като кит на плаж  Sunglasses

# 359
Добро утро
МилаИванова  повече почивка и не се вързвай на свеки.
Днес  съм с хрема и ме по наболява гърлото.Имам въпрос че.
Когато си разбърквате мед и лимон,лимона с кората ли го слагате? Какво друго мога да пия друго?
Много е гадно да си болен Sad

Общи условия

Активация на акаунт