Януарски мами броят килограми! - 13 тема

• 33 258
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
Ноеми, кара се до последно  Grinning разбирай ме дословно - докато не се закараш да раждаш се кара, и то с колан, и то без модификации на колана! И през ум не им минава, че може иначе. И аз карам...
(регулираш си седалката докато ти стане удобен колана)

Благодаря за милите думи, девойки  Hug

# 646
Ноеми, аз още шофирам, не така интензивно както когато ходех на работа, но шофирам.
Коремчето не ми пречи, но коланът ми стяга и се възползвам от закона който ни разрешава да сме без колан. От друга страна когато се возя слагам колан и го придържам с ръка да не ми стяга.

# 647
  • Варна
Май предпоследният ми пост,ще е едно от последните ми мнения тук.
Не смятам,че е нужно да изреждаме всичките си доводи:1,2,3.....Ясно е че можем да четем,щом можем да пишем Mr. Green от там и да се информираме.
А теориите за прекрасно раждане...пожелавам на всички такова,но това което лично съм изпитала,никой не може да ме убеди,че ми с е сторило или е било лигавщина.Иначе и аз видях с очите си току що родила жена,която беше ухилена до ушите ShockedДАЙ БОЖЕ ВСЕКИ МУ
Айде стига съм писала.
Приятно бременеене на всички Peace

# 648
  • София
Ноеми, кара се до последно  Grinning разбирай ме дословно - докато не се закараш да раждаш се кара, и то с колан, и то без модификации на колана! И през ум не им минава, че може иначе. И аз карам...
(регулираш си седалката докато ти стане удобен колана)
Joy Joy Харесва ми Hug
И аз така  Peace като си намеря удобната поза, регулирайки седалката, чак не ми се слиза LaughingGrinning

# 649
Здравейте от мен!
Тази седмица нямах много време за четене, защото малкия не беше на градина.
За раждането- искам нормално, както първия път, но задължително с упойка. Ако се наложи секцио няма да се притесня.
Секс правим с моя мъж. Аз си имам желание и ако дълго време не правим също почвам с еротичните сънища Mr. Green
Колата си я карам, но не всеки ден и наблизо. Но това не е защото съм бременна, а просто така ми се налага, през деня ме е страх да вляза в центъра. Ние сме с обща кола, скоро се надявам да имам моя.
Много съжалявам, че ще изпусна софийската среща, но утре сутрин тръгваме за Банско. Ще се върнем неделя вечер. Приятно изкарване!

# 650
Ноеми - аз си шофирам и не виждам проблем в това. Колан слагам задължително, то не че е концерт по желание, но аз не мога да карам без колан - все едно да изляза без гащи  Laughing Слагам си го под корема, но ако много започне да стяга и аз си го придържам.
Agent е права, че може да се наложи и сама да се закарам, ако всички са на работа и трябва да чакам някой в тези трафици мога и в къщи да си родя. Никой няма да спре да работи, за да ме бави. А попаднеш ли в трафик вероятността да се измъкнеш е почти нула.

# 651
  • В две тъмни очички
Да се включа и аз по 2-те теми :
Секс Все още си правим,макар и доста рядко -1 път седмично и то не защото нямам желание, а защото мъжлето го е обхванала паниката. А и така ме пази по време на секс , че ми идва да го фрасна,ама аз си имам тактики и го заклещвам, та да диктувам аз правилата  Joy . Ако имам такова желание и след като родя .... не знам .... 40-ина дни си е бая време,ама няма начин, ще се трае!
За шофирането Карам си постоянно и непрекъснато , само че без колан. Махнах го още към 3-я месец. Много ми пречи, независимо къде е! Слава Богу законът го позволява. Макар че да ви кажа нито веднъж не са ме спирали до сега!
bimbim Температурата само с парацетамол,а и наче почвай да пиеш цитросепт - за 2 дена бях като нова и още го пия даже, само дето намалих капките

# 652
  • София
Сега се зачетох по-подробно, че малчо заспа и се радвам на малко спокойствие Hug
Първо искам да поздравя всички, че избутахме дотук - не е лека задача Peace. Предполагам, че на всички вече ни е поомръзнало да носим големите тумбачета, които с всеки изминал ден натежават все повече Laughing, нооооо хубавите неща стават бавно Laughing Пожелавам ви много много успех Hug
Родени нормално, или секцио - все едно как, важно е да се радваме на здрави дечица, стресът и притесненията да са минимални, а ние да сме колкото се може по-заредени и енергични, за да можем да дадем на малките човечета нужната грижа и любов.  Hug
Що се отнася до моя опит-родих нормално, без упойки, мина сравнително леко, имах някой друг шев, но както казват-всичко се забравя. Най-голямата ми болка беше не раждането, а началото на кърменето, защото имах ужасно много кърма, гърдите ми бяха станали като камък и докато количеството на кърмата се регулира спрямо нуждите и възможностите на бебчо, видях голям зор. Тази болка си спомням най-много, раждането, сравнение с нея, ми се стори песен Laughing Ох, да и прклетите хемороиди Embarassed Embarassed, не знаех какво е това, допреди раждането, но за съжаление доста време след това ги влачех ooooh! Sick Сега за моя изненада пак се появиха, пфууу EmbarassedМоля ви, ако някой има подобен проблем (нямам представа, дали вече не сте обсъждали темата, че за съжаление не съм много редовна) да сподели някое ефикасно лечение Hug
Още веднъж пожелавам много успех и прекрасни момоенти на всички HugСтрахотни сте  bouquet

# 653
относно шофирането- карам, не всеки ден, че нали не работя. проблем ми е вече,че трудно се сгъвам в леката кола,тя каквато е ниска със спортни седалки,  и май ще изкарвам тежката, пък е и по-висока и комфортна. колан- ооооо, първото нещо като седна е да сложа колана, дори и като сядам до шофьора пак посягам на ляво с ръка. преди го придърпвах колана да ми е по-хлабъв, но вече не го правя, слагам го под корема и не ми пречи. мислила съм и да не слагам колан, ама пусти навик...

# 654
Хей коремчета, здравейте и от мен  Hug Забравихте ли ме вече  Laughing
Аз съм тук и ви чета, почти смогвам, но все не остава време да пиша, а и не е имало какво да се похваля.
Имах силни болки, които в последствие разбрах че са от разтягането на матката, но вече май съм по добре. Ще ида на преглед тези дни, за да видя все пак как е бебка  Heart Eyes

Аз също шофирам всеки ден, все още съм на работа и се налага. Колан не слагам, не съм пробвала сега с големия корем как ще е, но преди когато нямах все още, ми беше неудобно. Дори един път ме спря полиция, а аз бях без колан и без документи  ooooh! , но след като казах че не слагам колан понеже съм бременна (още не ми личеше) човека се смили и за документите  Crazy Само каза: "Ами браво, то това е най-хубавото нещо"  Grinning

Много започва да ме притиска под гърдите, дано изкарам на работа до края на месеца, че работя седнала, а тогава най-се усеща...

# 655
Лори, спомням си като бях в 4 месец, и се жалвам на доктора,че ме боли тук и там, и се схващам, че работя седнала, а той ми казва да се разхождам по 10 минути на всеки половин час. а аз  Shocked и го питам ми кога ще работя?  И мен ме притиска под гърдите, както и много от нас сигурно, но така ще е, все пак идват най-тежките месеци като кг. още малко и взимай 45-дневния болничен
ох, спирам да пиша, че ...много пиша и ще ме биете hahaha

# 656
Chopi, вие пишещите ако не пишете, ние които рядко се включваме, какво ще четем  hahaha Толкова сте полезни че не можеш да си представиш. Не знам, ако ви нямаше с кой щях да говоря за бремеността - щях да побърквам всички около мен с тази тема, като само за това мисля...  Crazy
45-дневния болничен ми почва чак на 12 декември, но аз искам да работя до края на този месец. Просто все още не ми се остава вкъщи  Thinking

# 657
Май предпоследният ми пост,ще е едно от последните ми мнения тук.
Не смятам,че е нужно да изреждаме всичките си доводи:1,2,3.....Ясно е че можем да четем,щом можем да пишем Mr. Green от там и да се информираме.
А теориите за прекрасно раждане...пожелавам на всички такова,но това което лично съм изпитала,никой не може да ме убеди,че ми с е сторило или е било лигавщина.Иначе и аз видях с очите си току що родила жена,която беше ухилена до ушите ShockedДАЙ БОЖЕ ВСЕКИ МУ
Айде стига съм писала.
Приятно бременеене на всички Peace

Защо възприемаш нещата като нападка срещу теб самата и реагираш така? Разбира се, че никой не иска да обиди никого.
Както някой писа по-нагоре, тези споделяния са за момичетата "на кантар", а не за тези, които са твърдо убедени и решени за каквото и да е  Peace
Аз, обратно на теб, смятам, че за такива важни неща Е НУЖНО да изреждаме всичките си доводи и затова го правя. Еления е питала за имената- ето там само казвам кое ми харсва на мен, без да изброявам всичките си доводи за харесване на дадено име Simple Smile
И прекрасното раждане не е само на теория  Stop
Приятно бременеене и на теб!

# 658
Добро утро тумбачета , Отивам да си пусна изследвания на кръвта и се връщам.  Hug
Закуска :

# 659
Добро утро, дами Simple Smile

Слънчев и усмихнат ден от мен Simple Smile

Обаче майтапа на страна и аз много съм я закъсала...едни еротични сънища ме мъчат...и все с моя мъж в главната роля  Crossing Arms егати късмета.
Че  ми се щеше да питам док като ще ги получавам тия оргазми на сън, не е ли по-добре на живо  Thinking ми така де, все си е риск, ма поне да не се гледаме като котараци из нас  Crazy

Много добре те разбирам. А съм така от 5-тия месец. Направо побъркана работа. Толкова секс на сън не съм правила през целия си живот.  Joy

Сега се сетих да се похваля - от днес влизам в 8-мия месец  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Малко остана

Общи условия

Активация на акаунт