СЕПТЕМВРИ - тема 31

• 22 402
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
  • София; Дружбето
мале 14 Shocked 16 са общо.
Аз Вигантол не съм давала изобщо
Честито на именяците, да взема да поздравя бате значи Rolling Eyes

# 376
мале 14 Shocked 16 са общо.
Аз Вигантол не съм давала изобщо
Честито на именяците, да взема да поздравя бате значи Rolling Eyes
newsm44 newsm68 newsm44 Още малко остана значииииии. Има шанс като се роди бебето да сме изкарали всичко и Явор да не го буди  Crazy

# 377
Цвета да не си в грешка за броя на зъбите, аз мисля, че си чакаш всичко без мъдреци, също като при големите хора..... newsm78

# 378
  • София
Хъммм със сигурност не са 16 зъбите...май са 20 или 24, като се събуди Кати ще ги преброя ...
Бебешондел...кътниците - 4 броя растат към 2 рата година...така че...по скоро се настрой за още неспокойни нощи...

# 379
Ами 4 кътника вече излязоха и 2 кучешки отгоре  Confused дано скоро има пауза поне във ваденето че да се наспим...

# 380
  • София; Дружбето
20 са, в грешка съм Mr. Green

# 381
  • София
И аз знам, че са 20 млечните зъби. Това повече не виждам как точно ще се поберат в тая малка уста Grinning
Честито на именяците днес, да са живи и здрави  bouquet

# 382
  • София
BebEshOnDeL да не са предкътници...че рано е за кътници...
20 и аз преброих... hahaha

# 383
  • sofia
Привет и от нас!
Сутринта драснах, но дребният изтри поста, а Музата си беше отишла.
Да, до 20 зъба на нас ни остават...15...Баси!
Забравих да се похваля, че Пецата проходи преди известно време. Навън обаче е по-предпазлив, предпочита да се обесва на ръката ми. За мое неудоволствие.
И гости ще посрещам днес. Свекървището. Обаче, сама си я пожелах. Поради новата ситуация, с ходещ Петко, трябва да обезопася, почистя основно, пренаредя чекмеджета и шкафове. Бате все е на работа, а той все е с мен, та нищо не мога да свърша. А и честно казано, блазни ме и мисълта, да поиграе за час два,  с някой друг. Много е взискателен и досаден. От цяла стая, пълна с играчки, вечно е до мен, мрънка и ми завира нещо из ръцете, я да му чета, я да му сглобявам. Чувствам се една съвсем не Супер майка...
Вчера си четах архива с публикациите и ми стана едно мило...А също се сетих за разни липсващи...Какво ли стана с Клара?

# 384
  • София
Хе хе Кришка ха честито ходещо чаве...Да е базаварийно ходенето!
Честито и за свекито...но щом е пожелание...ще изтърпиш... Wink
Откакто почнах да крещя, хич не се чувствам супер майка...но надявам се да е временно ...

# 385
  • София; Дружбето
Горките деца, какво сте им заброили зъбите Joy Габи има още 16 до 20 Mr. Green

# 386
  • sofia
Ау, че съм оФца! Честит празник на днешните именници. Днес гледах по ТВ-то ретпортаж от манастира Свети Мина и ми стана едно мило...Не мога да се сдържа и ще се изфукам, че голямата икота на входа на параклиса е дело на дядо ми.

# 387
Абе мислих си, че повредата е само в моя телевизор по отношение на броя на зъбите в устата на Боби, а то се оказа, че доста сте с по 5-6 зъба...
Кришка честито за палавите крачета...
И аз много крещя, ама на Коко, за Боби се примирих вече, че е малък и глупавичък и няма смисъл да се хабя...., но  ми е съвестно за Коко, това дете има ...в ушите да не се изказвам по брутално....

# 388
А до кога ни е таргета да излязат?  Mr. Green 2-3 годинки?

# 389
  • София
Горни временни зъби
име на зъба номер на зъба възраст на изникване
Резци I 8-13 месец
Резци II 8-13 месец
Кучешки III 16-23 месец
Кътници IV 13-19 месец
Кътници V 25-33 месец
 Долни временни зъби
име на зъба номер на зъба възраст на изникване
Резци I 6-10 месец