Кюретаж и забременяване след това - 14

• 23 322
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Деси беше Simple Smile

# 706
значи довечера с нея идваме на отчет  Whistling

# 707
Чакаме добри резултати от отчета!
Динора, ти мина първото тримесечие вече Hug
Инка, Hug
Мечкони, браво за хубавите резултати на половинката, все така да са всичките изследвания Hug
Ваче, голяма хубавица Hug
Деси, дано да е станало бебчето Hug
horoze , Hug

# 708
  • София

Магнет Hug Hug Hug Hug-как си мила,така те мисля/даже вчера си мислих,съвсем чесно че веднъж ти се бях сопнала и ти дължа извинение,ама то бе тогава от това че бях полудяла от страх  bouquet  bouquet  bouquet
При нас,новината е че спермограмата на половинката е ок,което много ме радва..поне няма да борим и това..явно проблемната съм аз Embarassed Embarassed Embarassedно както и др път сме си казвали-щом има проблем има и решение Praynig Praynig Praynig Praynig
Утре ще пускам цитомегаловируса/офф написах го Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За всички Hug Hug Hug
Ме4кони, за какво да дължиш извинение на моята особа  Blush аз съм забравила да си ми се сопвала  Grinning Стига моля ти се  Hug
Чудесно за резултатите на пловинчо, сега и на теб- да нямаш цитмегаловируса  Praynig Hug

Целувки на всички   Hug...уф трябва да готвя..пиУе със зеУе

# 709
Магнетче   bouquet, както обещах при новини ще пиша, та проф Кременски ми отговори, като иска да му изпратя вс изследвания, които сме правили досега (сканирани, предоставил ми е имейл)затова и предвид факта, че съм от Варна, ще ме консултира (доколкото му е  взъможно, разбира се)от СФ, след като се запознае със ситуацията при нас  Peace
Щом имам др новини, пак ще се включа  Peace А иначе, благодаря на всички ви от сърце Hug, но аз нямам намерение Praynig както съветвам и вас де  Party да се задържаме в тази темичка  Peace

# 710
  • София
Еми страхотно Дездемона. Чудесно, дано помогне човека Simple Smile
А за тази темичка...то да ти кажа отърване няма-в добрия смисъл де Simple Smile Аз по едно време умишлено не се записвах,но мацките са страхотни и сърце не ми даде да не се разпиша пак Simple Smile

# 711
Шуши, дано скоро нещата влезнат в норма и се похвалиш с най-хубавата вест.

Десдемона, дано открият проблема и после резултатата да е хубаво, пухкаво  baby_neutral

Мечконка, и ти така мила, ще видиш, че скоро ще си в двучертичковия отбор!

Чакаме Деската на отчет!

Магнетче,  Hug /и аз ще трябва да стана да сготвя нещо по после/

Мари и на вас много целувки.

Хорозе,  Hug

Ох, аз хем не се чувствам съвсем добре още, хем не ме свърта на едно място, пък и от офиса само звънят и все ми се струва, че ще ми е по-лесно да отида да си свърша работата, но днес съм наказана вкъщи...тя майка ми само мрънка от януари да съм си осавала в болнични вече, ама аз незнам какво ще правя толкова време ще ме хванат лудите точно след седмица. От вчера прелиствам една книжка с имена и нищо не мога да измисля Mr. Green, но има още толковаа многооо време. Иначе бебка ритка яко днес  newsm32.
Божеее, смятах толкова неща да пиша, пък сега изпозабравих всичко... Embarassed

# 712
  • София
Страхотни сте, момичета  Hug. Благодаря ви че сте били с мен  докато съм висяла пред кабинета. Днес ми тръгна от  сутринта едно..., оказа се, че няма кой да гледа Марти, едва организирах нещата и нали съм без час за Владимиров,отидох чак в 10.30 и той излезе и каза, че му се налага да излезе спешно за около час и който не може да чака да дойде в събота.  Изпокарах се по телефона  с всички, за дамога да организирам кой да стои при детето, а и така бях премръзнала , но си казах,че ще чакам, все пак ме е извикал в този ден. Върна се човека навреме и минах в 13.00ч.  Прегледа показа, че е имало доминантен фоликул, който се е спукал, а днес ми е 30-ти ден от цикъла. Каза , че не открива проблем за сега  и при двамата и че все пак са минали само 6 месеца откакто бебеправим и  най-добре да изчакаме до април, за да видим дали нещата няма да станат по естествен път.  Ако междувременно съм забременяла веднага да му се обадя.  И така стиснхаме си ръцете с пожелание за весели празници и ме изпрати.
Кофти е, че всичко е ок, пък бебето не става. Според него , както и според horoze  Wink ,  не сме уцелвали момента. На мен наистина цикъла след кюретажа ми е ужасно объркан  , идва всеки месец различно .Последните два месеца беше на 36 ден / октомври/ ; 29 ден / ноември/, а ми е идвал и на 40 дни, както май ще е и този месец, щом съм имала толкова късно овулация. Каза също да правя тестове за овулация, за да се ориентирам горе-долу. Еми от следващия месец  почвам с тестове, въпреки че до сега не ми помогнаха, освен да почна да меря и БТ  newsm78. Пак стана дълго,ще ме извините, но няма  с кого друг да споделя  Hug.
Дездемона , успех .
pemy , Марти си го бях кръстила още в 3-ти месец ,сигурна съм, че ще измислите страхотно име на беба. И все пак си почивай, знам че е скучно у дома, но  сега ти е паднало, после ще се наработиш. Hug
mari:)    Hug.
dinora1605  Hug.
inka, трябва да си позитивна, недей така черногледо . Стискам палци  Hug.

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 14:55 от desisue

# 713
  • Варна
Деси, аз бих мерила БТ, между другото и моя цикъл е така различен, между 44 и 30 дни. Дано уцелите момента още следващия месец  Praynig Hug.

# 714
Деси, значи трябва сериозно да започнете да бебеправите! От утре ли почваш да мериш БТ? Аз така и успях да си засека О.- нито тестове, нито температура. Предходната бременност ми помогна поне да разбера ден на О.- зная на коя дата съм забременяла тогава. Този път стабилно тормозих половинката и се получи от втори месец опити. Ще стискам палци при вас да стане КОЛЕДНО ЧУДО Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover! Както и за всички останали, де!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Някоя бремелинка, дето е по-напред да наръси. Аз ще ръся, като се върна от преглед Flowers Sunflower
Дездемона, добри новини носиш. След месец-два още по-добри да има  Wink

# 715
Слушам:  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 716

Това са вирусчета за бебчета, нали Hug мушвам се веднага под тях Wink)) Пуууу двечки/трички за мен  Praynig

# 717
  • София
Pemy , благодаря за прашеца.
inka 26 , благодаря,но първо ти да ни зарадваш този месец.
dinora,успех на прегледа. От другия месец заочвам БТ, че сега чакам да дойде лелката след някой друг ден и ще започна на нов цикъл. ще трябва и в тази област да се образовам, че хич ме няма. Embarassed

# 718
Деси Hug Hug Hug ще уцелите момента,сигура съм-като мериш БТ и тестове за ову-ще се случи  Praynig Hug Hug

# 719
Леле, PEMY, ти си вече 21 седмица  Heart Eyes Все едо беше вчера като ни каза за бебка.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт