Кюретаж и забременяване след това - 14

• 23 334
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Ами, Янче, толкова сме приятни, че просто никой не си тръгва...а и отделно нещо зациклихме.

Пеми, душко, трябва да се абстрахираш. Радвам се, че всичко с бебка е наред.

mmmshushy80, дано се овладеят нещата...и айде вече ти е определено ред.

Деси, стискам палци утре за прегледа и те чакам с хубави новини.

# 691
момичта не ви ли се струва , че имаме повече момичета в нашата темичка Thinking
И на мен така ми изглежда  newsm78. Но има и доста, които вече са с бебенца  Heart Eyes

# 692
  • София
horoze, как все успяваш да не пропуснеш никого, аз не се справям добре. Embarassed  Благодаря ти  Hug.
Ние този месец не бяхме много активни в бебеправенето, да не кажа никак.Малчо нали е болен и с тази болница май и аз се разболявам. Предният  месец пък бях с бронхит и на антибиотик . Искам да свършва тази година, че нещо не беше моята.
mmmshushy80  Hug.
basis , успех на изследването.
Pemy , радвам се, че с беба сте добре.
Vache , magnet ,  Hug.

# 693
  • София
desisue, другата година непременно ще е твоята!!!  Hug Hug Hug Hug

Я да видите моето голямо Бебе Ру от пиесата "Мечо Пух"  Crazy
Цък 1
Цък 2
Цък 3

# 694
  • София

Страхотна е Vache , да ти е жива и здрава .  Hug

# 695
  • София

Страхотна е Vache , да ти е жива и здрава .  Hug

smile3521 И аз съм на това мнение Simple Smile

# 696
  • София
Благодаря ви момичета!  Hug

# 697
Малко по нощите се записвам..ама съм каталясала ..то не бе тичане до лаборатории,резултати,работа и чак сега Crazy Crazy Crazy
Ваче-страхотна е Hug Hug
mmmshushy80-дано всичко отмене и да повлечеш крак Praynig Praynig Peace Peace
Магнет Hug Hug Hug Hug-как си мила,така те мисля/даже вчера си мислих,съвсем чесно че веднъж ти се бях сопнала и ти дължа извинение,ама то бе тогава от това че бях полудяла от страх  bouquet  bouquet  bouquet
Пеми Hug Hug Hug Hugдано всичко се нареди и бебка да рита ли рита
Horoze,Deska Hug Hug Hug
При нас,новината е че спермограмата на половинката е ок,което много ме радва..поне няма да борим и това..явно проблемната съм аз Embarassed Embarassed Embarassedно както и др път сме си казвали-щом има проблем има и решение Praynig Praynig Praynig Praynig
Утре ще пускам цитомегаловируса/офф написах го Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За всички Hug Hug Hug

# 698
  • София
me4koni , радвам се , че изслледванията на половинката са ок. Стискам палци  за твоите изследвания. Hug

# 699
  • Варна
Деси,  Hug. Нова година, нов късмет  Praynig.
Ваче, много е сладка  Hug.
Мечкони, сега си по- спокойна предполагам, като работите по откриването на проблема? Дано е нещо незначително и леснопоправимо  Praynig.

# 700
  • София
Мечкони, стискам палци за всички изследвания!  Hug

# 701
  Благодаря момичета   Heart Eyes , ами да не взема да се уручасам , но за 3 дни съм свалила 1 кг , само с факта че съм намалила храната , а най-невероятното е , че не мога да изям повече от 1 квадратче от любимия ми шоколад. Просто го гледам све едно е вестник. Ужас , как влиае само един хормон не е истина  Crazy

Ваче , прекрасна е , много да те радва и да жива и здрава  Hug

# 702
Ваче, прекрасна е.

Мечкони, дано бързо всичко се реши.

Инка, този месец теб ще те чакаме да донесеш някоя хубава новина.

Мечтание, айде де, появи се, не се крий. Надявам се да си мълчиш, щото те е страх да споделиш най-прексрасната новина. Аз не мога така да се спотавайм, ако мога с една камерка пред вас ще препикая теста...само да ми закъснее

# 703
  • Варна
horoze, благодаря, че се сещаш за мен  Hug. Аз нещо се сдухвам с мисли станало ли е или не  Crazy, естествено съм черногледа по въпроса  Embarassed.

# 704
Мечтание, айде де, появи се, не се крий. Надявам се да си мълчиш, щото те е страх да споделиш най-прексрасната новина. Аз не мога така да се спотавайм, ако мога с една камерка пред вас ще препикая теста...само да ми закъснее
hahaha Joy 
Мечтанието наистина се загуби...
Шуши, браво за резултатите! Продължавай в същия дух!
Кой беше на преглед днес? Имам спомен някакъв, ама не съм сигурна точно кой беше  newsm78
 Инка, без сдухвания!

Общи условия

Активация на акаунт