Кюретаж и забременяване след това - 14

• 23 340
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Mari, голяма сладурана е малката.

# 676
благодаря Ви за подкрепата преди, но при мен нещата се стекоха по познатия грозен начин с мисед. Изчистиха ме и след 3 дни ще ходя отново на преглед. С мъжа ми решихме да почнем да правим изследвания. Аз ще се консултирам и с моя лекар , но се допитвам и до вас. Какви то4но изследвания да правя и кои са платени, кои се поддържат от касата, да търся ли направления. Моля ви също и за координати (независимо дали в Пловдив или София) Благодаря предварително и силно ви прегръщам  Hug

# 677
  • София
dragonfly28, много съжалявам  Hug.

# 678
dragonfly28  hug

# 679
  • Варна
Мари, и двете с Алекс изглеждате чудесно.
dragonfly28, много  Hug.

# 680
dragonfly28  Hug Бъди силна миличка  Hug
Момичета, послушах ви и писах на проф Кременски (за което едно огромно благодаря на Магнетчето   bouquetза ценния сайт) та, дано ми отговори и ми даде и съвет.
Намерих и къде да изследвам кръвните изследвания Peace само, че за тях, малко ще трябва да изчакам да ми мине настинката,  т.к разбрах, че е възможно да даде фалшиво положителен резултат, та после ще ви информирам, как са, дано вс е наред и там  Peace

# 681
Момичета, благодаря за подкрепата.   bouquet Вчера бях на консултация, засега не се видя нищо смущаващо. Взеха ми вагинален секрет. Във вторник съм на кръвно изследване.  Praynig  
dragonfly28 ,  много съжалявам, че се е получило така. С каквото можем ще помогнем. Hug
С това течение, за което разказваш мисля, че е задължително да си направиш изследвания за  микоплазма,уреaплазма,хламидия, които magnet_for_happiness споменава.
Цитат на: magnet_for_happiness
..
Мога да ти напиша аз какво изследвах след третия ми аборт:

Цитомегаловирус, Токсоплазмоза, Херпес, Рубеола,Кръвна захар,Тромбофилия, MTHFR, (микоплазма,уреaплазма,хламидия/тези трите с взимане на секрет/), пълни имунологични, картиотип на мен и мъжа ми; ТАТ,МАТ,ТСХ,ФТ3,ФТ4, репродуктивни хормони + DHEAS; ПКК+СУЕ;цитонамазка...

а ето това е сайта на Генетиката,където професор Кременски отговаря онлайн и наистина отговаря
http://www.lmpbg.org/forum/viewforum.php?f=6
Една стара тема от форума.
Още малко информация-тук и тук.
desdemona,  Hug.

Мари,прекрасни сте!  Heart Eyes

# 682
Здравейте, кукли!

Аз днес оставам вкъщи, след спешно посещение при доктора одеве...И аз да се оплача - събудих се в пет часа от зверски болки в корема, ама целия корем ме болеше - направо не можех да мърдам от болка. Естествено страшно се оплашихме и веднага се закарах до Селената. Там Кръшков ми направи страшно обстоен преглед /даже ми се струва, че толкова обстойно не са ме гледали до сега/, гледа ми всичко, даже на магарето провери за разкритие. Слава богу бебка е повече от добре, даже си е наваксала и вече е 20 см и половин килограм. Със сигурност е девойка. Mr. Green Неприятното е че съм си направила бъбречна кризичка, които при мен са си периодични, но сега явно още по-неприятно, но важна е бебката. Но държи поне малко да си полежа на топло...да видим кога ще изреват от офиса.

Мари, и двете изглеждате страхотно!

dragonfly28,  Hug - скоро всичко ще бъде ок, мила! Успех с изследванията!

Десдемона, успех  Hug!

Басис, Hug - успех и на теб!

Ралица, скоро ще ни се похвалиш с най-хубавото - ще видиш!

Динора, много е неприятно това с лекциите, но искам да ти кажа, че установявам, че тоя народ е откачил, даже сега пред аптеката, ако знаещ каква идиотия им се случи - спирам колата, за да си взема хапчетата за болките и изкача някакъв селянин на около 50 г., който е спрял колата си пред мен и има достатъчно място да излезе като пич/и тир да мине, дето е лафа/ и като скочи да ми вика, че намало да може да завие в незнам си коя пресечка...разбирай с изявления от рода на “а ма проста...“ - греда ме в корема и тръгва към мен - щял да ми каже, но на съседния тротоар минаваха мъж и женаи се развикаха и аз се мушнах в аптеката, а тоя се качи в колата, блъсна умишлено колата пред него, помислих, че ще удари и нашата, но не успя и тръгна. Цялата треперих половин час... Така, че ми е ясно, че никой не ти влиза в положение и с това се блъскам всеки ден - даже каточели повече се настървяват.

Магнет, много е неприятно това с инжекциите. Наистина, ако има алтернативен вариант - пробвай. С гъдите май някъде четвъртия месец отшумяха болките, но сърбежа на моменти е побъркващ  Mr. Green Гушки, дано да отшумят неразположенията скоро. И аз си мислех скоро не само за Квази и Рейни, а и за Мама Инка и Беба 81...

Пооляхсе малко... Embarassed

# 683
  • София
Мари, разкошни сте!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 684
 PEMY   Hug много неприятно изживяване сте имали ooooh! добре, че всичко е наред с бебка  Peace
mari:)   Hug т.к и аз, имам регистрация във Фейса та надникнах малко, ама много сте хубави  Peace...Божеее, ама точно за такава принцеса си мечтая да имам и аз  Praynig
Магнетче, аз след аборта имах така известно време зверски сърбеж в зърната Shocked явно се бяха подготвяли за нещото  Rolling Eyes,ама Rolling Eyes  та се мазах с едно гелче, много ми помогна, казва се: ПАНТОГЕЛ 5% ГЕЛ, евтино е мисля, че към 3 лева и нещо беше и е безопасно и за бременни и за кърмачки, че и за кърмачета ставаше даже!!

# 685
  • София
dragonfly28 , съжалявам мила...аз писах какво съм изследвала аз след последния ми аборт,ако нещо ти е полезно....аз лично сама си назначих всичките...И да добавя, мъжа ми прави спермограма: първата беше Разширена по Крюгер, втората разширена по Крюгер с ДНК фрагментация, задължително ако правите да е в клиника по стерилитет. В София най-бързо ще намерите час за килинка Щерев: това е сайта им:
http://www.ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=arti … d=172&lang=bg
Има и други клиники разбира се,може да опитате и при Владимиров:
http://www.ivf.bg/bg/contacts.html
В Надежа се чака повече от година...
Дездемона   Hug гледам нещо скоро не е отговарял,кой знае къде се е запилял,но отговаря. При мен много бързо отговори,писах вечерта,сутринта вече беше писал...мерси за кремчето, ще си го взема Simple Smile
Пеми Пази се, на топло, да не ти пука за офиса в момента, ще се справят,няма къде да ходят! Simple SmileИ да видиме кога ще спрат да болят гърдите,нали съм вече в 4-ти месец...
Дъгичка Не знам за клексана, ще го попитам по-натам като ходя,то всъшност ако продължава така да се алергизирам щем не щем ще го спрем за малко фраксито,което ме притеснява честно казано...
basis  fingerscrossed за добри резултати
Ме4кони , Деси Hug
Ваче  Hug ти как си? Някакви неразположения? Пола вече знаете ли?  Blush
Динора Няма да се даваме на тъгата я! ААААА, само весело и напред   Heart Eyes Flutter Flutter
Мари  Party Наистина сте много хубави и ти и бебка Simple Smile пратих ти покана за приятелство   Blush

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 11:19 от magnet_for_happiness

# 686
Момичета, много...много ви благодаря!Радвам се , че бебата ви е харесала Hug
Дездемона, разбира се , че ще имаш една малка красавица  или красавец Hug
Толкова се радвам , когато има хубави новини в темичката, сигурна съм , че предстоят и още по-хубави Hug Сигурно никога няма да се махна от темичката Hug

# 687
  Мари , много сте красиви и двете , желая ви много щестие  Hug Heart Eyes

При мен новото е че ми откриха след изследването с глюкоза , че трудно усвоявам инсулина , затова качвам бързо кг и от там кг те допринасят за ПКЯ . Аз от повече от година съм с чисти яйчници , но все пак започнах отново плавно да качвам кг. Което хич не ме радва. Сега ми предписаха лекарство  и така.  Hug

# 688
  • София
Магнетче, рано е за пол когато ме гледаха. Аз бях на лекар в 12 г.с. Сега ще съм чак в 16 г.с. Тогава е по-вероятно. Още в 12 г.с. изказаха препдоложения, ама ще ги споделя когато имам по-голяма сигурност  Wink
Аз съм добре. Прескочих в 4 месец и нямам неразположения. Ама аз и преди нямах кой знае какви. Матката се вдига и вече не ми е така чувствително, нямам тежест  Wink Но и тя ще дойде...  Crazy

# 689
mari:) -ама верно сте си хубавки-честито и само хубави емоции smile3525PEMY -дано бързо се оправиш Praynigdragonfly28-много съжалявам,с нови сили давай смело напред Hug момичта не ви ли се струва ,0че имаме повече момичета в нашата темичка Thinking mmmshushy80 -бързо оправяне и на теб,и за всички  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт