LaRedoute.fr - 178 - Всичко за поръчката!

• 39 532
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Kарта на Райфайзн може ли да се използва?  Rolling Eyes

Да.
Хм... нещо не  става обаче  Thinking изписва ми,че не ми я приема!
аз имам Виза Електрон на Райфайзен,но не ми я приема.четох обаче че някой момиче са платили с нея,също и с нормална Виза.иначе безпроблемно плащам с Еуролайн Ам Екс на Пощенска банка на 3 акаунта.

Аз плащам с Виза Електрон и Класик на Райфайзен. Никога съм нямала проблем.

# 316
Момичета, отново да се включа за този пуловер   Hug да не се окаже, че съм подвела някой... та оказа се, че дори и на слаби момичета с едно колан4е или даже без но леко вдигнат на горе от ластика стои добре... реших да си го запазя  Hug Може би моята настройка беше за по-тесен, както стои на снимката, но леко широк пак е добре. Така, че смело поръчвайте между другото има 5% вълна в него  Peace

# 317
  • pomorie
Само да кажа, че DHL справките по телефона могат да се правят и в събота от 9 до 14. В събота не разнасят пратки, но получените такива могат да се вземат от офиса им от 10 до 14ч.

Аз говорих с тях току-що, имам 3 пратки изпратени с тях, за щастие офиса им е до нас и ще си ги взема сама. Момичето беше изключително любезно, каза че само за няколко дни имат 10 000 запитвания по мейла за пратки от Ларедут и не могат да смогнат с отговорите  ooooh!
Ларедут трябва скоро да започне да изпраща по мейла номерата за проследяване на пратките, за да не заливаме DHL с писма и обаждания.

Посъветва всички, които имат притеснения от заключващите се врати и трудно доставяне (ако често не сте вкъщи) да си добавите телефона в профила на Ларедут.

Това исках да питам и аз...Къде добавяте телефона  newsm78
как се добавя телефона като не го преима...трябва да е с 06или07  newsm78

# 318
някой има ли реални снимки на играчките от сайта...
Примерно леглата за кукли,супермаркета или тези печки-плотове?
Чудя се мн струват ли си или да взема от тук

# 319
Здравейте,

според вас дали тази жилетка би ми станала http://www.laredoute.fr/vente-gilet-long-ado-fille.aspx?producti … =1&pos=tg_n_n

Висока съм 173, гръдна 90. Претеснява ме височината да не са ми къси ръкавите.

# 320
  • Испания
la_chiquita_linda, аз си изписах GSM номера както си е-с 08.. и ми го прие ,само че на мястото на стационарния телефон,не знам до колко е правилно newsm78,с кода за Бг не се получи Crossing Arms
Относно пуловерчето http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-boule.aspx?productid=3241 … e=1&pos=3_n_n, по-големия и аз си го нося с колан,много ми харесва и го комбинирам по всякакъв начин.По-малкия,вярно е точно по мен,но ръкавите горе ми идват точно по ръката,не стои свободно като на снимката,така че зависи как се харесаш-иначе е приятен като материя -сякаш има и ангора в него и много топли  Peace

# 321
Аз написах моя номер ето тук Téléphone fixe и го прие.

# 322
Здравейте,

според вас дали тази жилетка би ми станала http://www.laredoute.fr/vente-gilet-long-ado-fille.aspx?producti … =1&pos=tg_n_n

Висока съм 173, гръдна 90. Претеснява ме височината да не са ми къси ръкавите.

Според мен размер 180 си вземи (правена е за момичета -все още без извивки и бюст, колкото на жена). Моя мъж е 176 висок и момчешките дрехи за 174 са му тесни, но за 180 са му точно. И за жените би трябвало да е така и помня, че няколко човека си я поръчаха жилетката в сиво-да кажат те по-точно от опит Peace

# 323
Само да кажа, че DHL справките по телефона могат да се правят и в събота от 9 до 14. В събота не разнасят пратки, но получените такива могат да се вземат от офиса им от 10 до 14ч.

Аз говорих с тях току-що, имам 3 пратки изпратени с тях, за щастие офиса им е до нас и ще си ги взема сама. Момичето беше изключително любезно, каза че само за няколко дни имат 10 000 запитвания по мейла за пратки от Ларедут и не могат да смогнат с отговорите  ooooh!
Ларедут трябва скоро да започне да изпраща по мейла номерата за проследяване на пратките, за да не заливаме DHL с писма и обаждания.

Посъветва всички, които имат притеснения от заключващите се врати и трудно доставяне (ако често не сте вкъщи) да си добавите телефона в профила на Ларедут.

Това исках да питам и аз...Къде добавяте телефона  newsm78
как се добавя телефона като не го преима...трябва да е с 06или07  newsm78

Мобилен телефон приема само на мястото за стационарен

В DHL наистина са много учтиви-за сведение на останалите четящи поръчка направена на 26.10 и фактурирана на 28.10 още не е пратена от Франция.

Казаха още, че Ла Редут са сключили договор за тях (не е заради стачки или подобни спекулации) и скоро се надяват да има подробна информация на сайта на французите. Французите казали, че всеки при изпращане ще има номер на пратка и ще може да си ги следим в нета.

# 324
Момичета,някой намерил ли е калъфка или нещо за допълнение към 2.90-3 евро,че тривките ги няма,а кърпите и прашките са по 4.90?

# 325
вчера вечерта пуснах детския анцунг Адидас, който се намаля успешно с кода за купите за мляко  Mr. Green
http://media.snimka.bg/7485/021224657.jpg
п.с намаля се вкаран по номер 9490604 от намаления каталог и нещо за добавка  Mr. Green
Вече ми е фактурирана поръчката.

Имам и въпрос, къде в суивито мога да разбера по нещо дали дадена поръчка ми е пратена по DHL или по пощата newsm78 Или ще хвърлям боб.

# 326
Момичета,някой намерил ли е калъфка или нещо за допълнение към 2.90-3 евро,че тривките ги няма,а кърпите и прашките са по 4.90?

Това пак не е 2,90, но е по-евтино от прашките.

# 327
  • pomorie
la_chiquita_linda, аз си изписах GSM номера както си е-с 08.. и ми го прие ,само че на мястото на стационарния телефон,не знам до колко е правилно newsm78,с кода за Бг не се получи Crossing Arms
Относно пуловерчето http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-boule.aspx?productid=3241 … e=1&pos=3_n_n, по-големия и аз си го нося с колан,много ми харесва и го комбинирам по всякакъв начин.По-малкия,вярно е точно по мен,но ръкавите горе ми идват точно по ръката,не стои свободно като на снимката,така че зависи как се харесаш-иначе е приятен като материя -сякаш има и ангора в него и много топли  Peace
Hug Peace

# 328

Имам и въпрос, къде в суивито мога да разбера по нещо дали дадена поръчка ми е пратена по DHL или по пощата newsm78 Или ще хвърлям боб.

Боб. Обаче аз го хвърлям и няма да ми взимаш бизнеса!  Mr. Green

# 329
http://www.laredoute.fr/vente-combi-pilote-fausse-fourrure-bebe- … rodsize=undefined

отзиви за това умалено или е като повечето неща на марката

Общи условия

Активация на акаунт