LaRedoute.fr - 178 - Всичко за поръчката!

• 39 492
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Днес получих тези очила за мъжо, доволна съм много, ще видим той дали ще ги хареса за Коледа! http://www.laredoute.fr/vente-lunettes-de-soleil-ronaldinho.aspx … e=1&pos=2_n_n
Камбичка, дано ги хареса, че на летните намаления бяха на смешни цени, като гледам сега цената, дано да си ги намалила с някой код  newsm78

# 301
Здравейте момичета, искам да попитам за това екипче
http://www.laredoute.fr/vente-jogging-enfant-garcon.aspx?product … minipdp=undefined
Предполагам, че вече е коментрано, за което се извинявам, но ще бъда благодарна ако някой ми даде размери на 16ans - 174cm.

# 302
  • Sofia
Само да кажа, че DHL справките по телефона могат да се правят и в събота от 9 до 14. В събота не разнасят пратки, но получените такива могат да се вземат от офиса им от 10 до 14ч.

Аз говорих с тях току-що, имам 3 пратки изпратени с тях, за щастие офиса им е до нас и ще си ги взема сама. Момичето беше изключително любезно, каза че само за няколко дни имат 10 000 запитвания по мейла за пратки от Ларедут и не могат да смогнат с отговорите  ooooh!
Ларедут трябва скоро да започне да изпраща по мейла номерата за проследяване на пратките, за да не заливаме DHL с писма и обаждания.

Посъветва всички, които имат притеснения от заключващите се врати и трудно доставяне (ако често не сте вкъщи) да си добавите телефона в профила на Ларедут.

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 09:29 от NBM

# 303
  • София
Kарта на Райфайзн може ли да се използва?  Rolling Eyes

# 304

Да.

# 305
  • pomorie
днес пуснах това
1    Blouson à capuche enfant garçon

6 ans - 114 cm
Ref : 4016394  8,51 €   
..... 
 1    T shirt manches longues enfan...
OKAOU
6 ans - 114 cm
Ref : 4017625  2,10 € 
 ......................  ..... ..................................................................................  ....................................... 
 1    Pantalon droit velours enfant g...

5 ans - 108 cm
Ref : 4015681  4,27 €

благодарение на Евка и Трапезица от другата тема   bouquet
и чантата найк намалена на 15Е

# 306
  • София
Само да кажа, че DHL справките по телефона могат да се правят и в събота от 9 до 14. В събота не разнасят пратки, но получените такива могат да се вземат от офиса им от 10 до 14ч.

Аз говорих с тях току-що, имам 3 пратки изпратени с тях, за щастие офиса им е до нас и ще си ги взема сама. Момичето беше изключително любезно, каза че само за няколко дни имат 10 000 запитвания по мейла за пратки от Ларедут и не могат да смогнат с отговорите  ooooh!
Ларедут трябва скоро да започне да изпраща по мейла номерата за проследяване на пратките, за да не заливаме DHL с писма и обаждания.

Посъветва всички, които имат притеснения от заключващите се врати и трудно доставяне (ако често не сте вкъщи) да си добавите телефона в профила на Ларедут.

Това исках да питам и аз...Къде добавяте телефона  newsm78

# 307

Това исках да питам и аз...Къде добавяте телефона  newsm78

И аз със същото запитване.Уж седя по цял ден вкъщи,има цял куп народ ,а кога вчера са дошли и не са ме намерили  незнам newsm78 Crossing ArmsА и ме съмнява ,че изобщо са идвали защото няма никаква бележка оставена #Cussing out.Днес звъня и твърдят ,че са ме посетили,посъветваха ме да оставя телефон в профила ми при данните,така,че казвайте къде да го пишем Hug

# 308
  • София

Да.
Хм... нещо не  става обаче  Thinking изписва ми,че не ми я приема!

# 309
  • София

Това исках да питам и аз...Къде добавяте телефона  newsm78

И аз със същото запитване.Уж седя по цял ден вкъщи,има цял куп народ ,а кога вчера са дошли и не са ме намерили  незнам newsm78 Crossing ArmsА и ме съмнява ,че изобщо са идвали защото няма никаква бележка оставена #Cussing out.Днес звъня и твърдят ,че са ме посетили,посъветваха ме да оставя телефон в профила ми при данните,така,че казвайте къде да го пишем Hug

Аз го добавих в Téléphone fixe,защото в Téléphone mobile не ми го прие.Влиза се в http://prikachi.com/images/207/2621207S.png

# 310
къде мога да видя целия детски каталог?

# 311
# 312
  • София
Ясно значи трябва с някоя друга карта! Rolling Eyes

# 313
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-jogging-enfant-garcon.aspx?product … minipdp=undefined
Предполагам, че вече е коментрано, за което се извинявам, но ще бъда благодарна ако някой ми даде размери на 16ans - 174cm.

Заповядай:

Горнище :
Дължина - 67 см.
Ширина под мишници - 54 см.
Ръкав от яката - 72 см.

Долнище :
Дължина - 105/83 см.
Талия - 35/50 см.
Ханш - 52-53 см.

# 314

Заповядай:

Горнище :
Дължина - 67 см.
Ширина под мишници - 54 см.
Ръкав от яката - 72 см.

Долнище :
Дължина - 105/83 см.
Талия - 35/50 см.
Ханш - 52-53 см.
Много ти благодаря, мила  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт