LaRedoute.fr - 178 - Всичко за поръчката!

• 39 495
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • София
всички са уголемени и тези, и предишните цветове. ние имаме 67 и 74. 67 го дават за 6 м., ама моята ще го носи на 1 г., а не е от дребните бебета - даже напротив. за копчетата до кой номер са не мога да се изкажа. (за мен е по-добре да са с копчета)

# 91
Hrissy ,р-р 86 включително е с копчета, от този размер на горе няма.
И за статистиката - поръчка от 19.10 днес я взех от пощата.
Еми здраве да е, като се изпере може да се посвие малко а и до пролетта когато ще го носим ще ни е тамън Peace Въпреки че се загледах че точно от 86 размер на горе цената е еднаква най-висока за всички до 102 см, та си мислех дали пък не е нормално за размер 86 да е без копчета

# 92
Моля за помощ! Снощи пуснах поръчка със одеалцето Мечо Пух, видях, че ми даде и БД. После си прегледах интернет банкирането - имах начислена доставка, а и в суивито сумата ми беше със доставка. Искам да им пиша, да питам вече така ли ще е или  е някаква грешка, знам че за да получа отговор от тях трябва да им пиша на мейла от сайта, но къде е този пуст мейл, нещо не мога да го открия. Моля някой по-запознат за помощ, може и на лични. Благодаря предварително  bouquet

# 93
  • Все на втория етаж
elifanta , може ли снимка на коледния чорапогащник, когато го получиш и линк, ако още го има в сайта? Simple Smile

dettellina , кое е одеалцето с мечо пух?

# 94
Моля за помощ! Снощи пуснах поръчка със одеалцето Мечо Пух, видях, че ми даде и БД. После си прегледах интернет банкирането - имах начислена доставка, а и в суивито сумата ми беше със доставка. Искам да им пиша, да питам вече така ли ще е или  е някаква грешка, знам че за да получа отговор от тях трябва да им пиша на мейла от сайта, но къде е този пуст мейл, нещо не мога да го открия. Моля някой по-запознат за помощ, може и на лични. Благодаря предварително  bouquet
Да не би да бъркаш задължителната 10%-ова такса върху общата сума с доставка?

# 95
bibi,ако не те затруднявам,би ли дала размери на екипчето 74см,че мисля такова да поръчам на детенце(а сега сме 68).Благодаря!

# 96
  • София
Доколкото мога да следя темите засега по DHL идват поръчки само направени на 20,10,2010 От всички останали дати - идват по пощата

Датата не е само от 20.10.На тази дата нямам поръчка.Имам от 21 и 22.10.
Да, абсолютно сте прави -
Преди малко писах на DHL да допълнят телефона ми, на 2те прати които чакам от 22,10,2010, отговориха ми на мейла след 10 минути (много са бързи хората) - дадоха ми номерата за да мога да си ги проследявам сама ... сутринта са отпътували от Германия...

# 97
Да не би да бъркаш задължителната 10%-ова такса върху общата сума с доставка?
Не, сметката ми е за 15.80 Е, таксата е 1.58, а блокираната сума е 23 и нещо

# 98
  • Плевен
elifanta , може ли снимка на коледния чорапогащник, когато го получиш и линк, ако още го има в сайта? Simple Smile
само да дойде и веднага давам снимки и размери Mr. Greenиначе линк няма,реф номер мисля,че е 8465665,но не е активен сега Hug

# 99
Момичета, очаквате ли да има големи намаления преди януари 2011?

# 100
  • София
Доколкото мога да следя темите засега по DHL идват поръчки само направени на 20,10,2010 От всички останали дати - идват по пощата

Датата не е само от 20.10.На тази дата нямам поръчка.Имам от 21 и 22.10.
Да, абсолютно сте прави -
Преди малко писах на DHL да допълнят телефона ми, на 2те прати които чакам от 22,10,2010, отговориха ми на мейла след 10 минути (много са бързи хората) - дадоха ми номерата за да мога да си ги проследявам сама ... сутринта са отпътували от Германия...
Моята също е от 22.10 и а очакват утре да пристигне.

# 101
  • Стара Загора
070017700   -звъннах на този тел и питах -момичето провери,даде ми номера и вероятно поръчката ми от ларедут ще е тук при мен във вторник. Party

# 102
  • София
Момичета, на кой тел. звъните на ДХЛ, този за викане на куриер ли? Получихте ли някаква индикация, че пратката ще дойде по ДХЛ? newsm78

Тел. го написах на предната страница - 0700 17700 - национален телефон /така пише в сайта /!

Сега получих SMS ,че поръчката ми е предадена на куриер.Оказа се ,че имам още една поръчка при тях.На снаха ми и трите поръчки от 21 и 22 са при тях.Едната ще ми я доставят днес.

# 103
Да се включа и аз -току що разговарях и аз - от 21.10 ми няма двете поръчки при тях така че ще чакам по пощата. Но от 26.10 и от 27.10 ми казаха че другата седмица.Това озн. че не всички след 20.10. ще пристигнат с ДХЛ...Дано пристигнат де....че нещо като ви чета от тези дати има и получени Thinking

# 104
  • София
Здравейте! Търся реф.номер на това http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-shanghai.aspx?pr … minipdp=undefined
В хартиение каталог го има, но с възглавници. Или аз бъркам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт