LaRedoute.fr - 178 - Всичко за поръчката!

• 39 381
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Доколкото мога да следя темите засега по DHL идват поръчки само направени на 20,10,2010 От всички останали дати - идват по пощата

Датата не е само от 20.10.На тази дата нямам поръчка.Имам от 21 и 22.10.

# 76
Мисля че  tedichka07  е права -не се отнася само за поръчки на 20.10- за едната от двете ми  поръчки от 19.10 имам писмо за проследяване и номер/мисля си че тя ще дойде с DHL Peace

# 77
  • Пловдив
Добре де, да не би да има вече получили и от 22-ри?
 newsm78
Аз сега звънях до DHL, но успях само по номер от фактурата от Редута и името ми да разбера, че няма нищо за мен.
Colis nº  ли казвате там?
Питаха ме на коя дата е изпратена поръчката- къде я виждате нея?
  bouquet

# 78
ами поне доколкото успях с преводача е Colis nº   newsm78 но не съм се обаждала още

Votre numéro de client : 565 552 767Votre numéro de commande : 291 1192767Chère Madame,Bonne nouvelle !
Votre colissimo N° 8G41492441179 est bien arrivé le 20 octobre 2010 auBureau de poste chargé de sa distribution.Je vous en souhaite bonne réception.Merci de votre confiance et à bientôt sur votre site www.Laredoute.Fr.Cordialement.

# 79
  • Пловдив
ами поне доколкото успях с преводача е Colis nº   newsm78 но не съм се обаждала още

Votre numéro de client : 565 552 767Votre numéro de commande : 291 1192767Chère Madame,Bonne nouvelle !
Votre colissimo N° 8G41492441179 est bien arrivé le 20 octobre 2010 auBureau de poste chargé de sa distribution.Je vous en souhaite bonne réception.Merci de votre confiance et à bientôt sur votre site www.Laredoute.Fr.Cordialement.

В моята фактура не пише такива неща. Явно са ми я пратили по пощата.
Votre n° de client
................
N° commande/colis
201 02955380110
MADEMOISELLE .........
....... PLOVDIV
Roubaix, le 28 Octobre 2010
JUSTIFICATIF D'ACHAT
Colis facturé le 22 octobre 2010

Май доста навлизаме в подробности, но след като побучаването с DHL е новост, а и явно става много бързо, ми е много интересно кога да очаквам и моите ботушки  Embarassed

# 80
  • София
Аз им писах и сега ми се обади една мила дама и ми каза, че едната ми пратка е пристигнала при тях днес сутринта, пратена е на 25.10. Предполагам е поръчката ми от 18.10.
Аз само имената и адрес им писах.  Peace
Доста бързо отговориха  Laughing

# 81
  • София
mamada, нямам получена поръчка от 21 или 22.10.,но имам № за проследяване в DHL.Днес е тръгнала от Словакия.Не зная за  коя поръчка става въпрос.Вчера взех от пощата от 18.10.Снаха ми също има 3 поръчки от 21. и 22.10 ,но до вчера нямаше нищо в DHL.

# 82
Добро утро

някой имали тази играчка http://www.laredoute.fr/vente-night-light-projector.aspx?product … rodsize=undefined
някакви отзиви че е за подарък  Rolling Eyes

# 83
  • Плевен
Здравейте,сега и аз звънях в ДЧЛ и ми казаха,че вече има подписан договор с Ла Редут и доставките ще стават чрез тях,което не знам колко е хубаво newsm78от една страна е добре,че идват вкъщи,но пък офисите им са на не толкова удобни за нас места Confusedпоне при мен е така CryЖената,която беше много любезна обясни,че търсенето става по име и/или адрес,като така провериха и мен.Оказа се,че имам изпратена поръчка от 16.10.2010 по тях и утре трябва да  е при мен Mr. GreenДаде ми номер за проследяване и наистина се видя PartyКаза,че доставката е от 5-7дни,което за нас особено покрай намаленията ще е супер Mr. Green bowuuКаза и,че моята поръчка е дошла със самолет newsm78,като явно е пратена така заради теглото-1.825кг Crazy...Вътре е коледния чорапогащник Mr. Greenи подаръци за едно детенце Heart Eyes  bouquet

# 84
  • София
Днес получих тези http://www.laredoute.fr/vente-basket-duramo-cuir-modele-junior.a … e=3&pos=4_n_n в черно. Поръчах с номер по- големи и не сбърках. Така че  +1 номер трябва да се взимат, да го имате предвид.

Може ли снимки, хубави ли са....тъкмо ги показвах на мъжа ми  Hug Адидас и аз взимам винаги +1 Peace

# 85
  • София
Егати купона  Crazy. Не мога да им звънна - нямам домашен, а мобилният ми е тъч скриин и катос е сваржа, после на мога да натисна 1 за София  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, не ми е активна клавиатурата. Ще чакам, ако не стане ще търся служебните си контакти с тях.  Whistling ooooh! Crossing Arms
Пиши им на @- http://www.dhl.bg/bg/contact_center.html  Peace

Къде точно пишете  Embarassed
Обадих се и аз  Grinning Обаче от 3 поръчки на 21-ви имам само една при тях  Crossing Arms Поне им дадох телефот , че сме в къща и няма звънец и е много сложно. Днес е пристигнала при тях, утре ще дойде при мен Peace

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 10:37 от ketito

# 86
  • София-Младост
Егати купона  Crazy. Не мога да им звънна - нямам домашен, а мобилният ми е тъч скриин и катос е сваржа, после на мога да натисна 1 за София  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, не ми е активна клавиатурата. Ще чакам, ако не стане ще търся служебните си контакти с тях.  Whistling ooooh! Crossing Arms
Пиши им на @- http://www.dhl.bg/bg/contact_center.html  Peace

Къде точно пишете  Embarassed

http://www.dhl.bg/bg/contact_center/contact_express.html
Тук може би.

# 87
Днес получих по пощата поръчка от 19.10. - това екипче Адидас http://www.laredoute.fr/vente-jogging-enfant-fille-et-garcon.asp … color=2&qsf=1, поръчах 86,  а ми се струва доста уголемено. И няма копчета при деколтето, в описанието пише че до 86 е с копчета, но се чудя до 86 включително ли или от 86 нататък? newsm78..Това е за да разбера да не са ми изпратили по-голям размер, моля който е поръчвал 86 размер да сподели! На етикета на самия анцунг има съвсем друга номерация, адидаска Laughing

# 88
Момичета, на кой тел. звъните на ДХЛ, този за викане на куриер ли? Получихте ли някаква индикация, че пратката ще дойде по ДХЛ? newsm78

# 89
  • София
Hrissy ,р-р 86 включително е с копчета, от този размер на горе няма.
И за статистиката - поръчка от 19.10 днес я взех от пощата.

Общи условия

Активация на акаунт