LaRedoute.fr - 178 - Всичко за поръчката!

• 39 360
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София-Младост
Имам една неполучена поръчка, писах им писмо и ми отговориха че била на четвърта стъпка от 22,10 и да чакам, да не се притеснявам. Дали ще дойде изобщо или да искам ваучер, как мислят по-опитните.  newsm78
7 седмици минали ли са? Ако не са...просто чакаш.

# 571
Ее да, минаха и затова им писах и ми отговориха
Vous кtes sans nouvelles de votre commande du 22/10.

Je vous prйsente toutes mes excuses pour cette attente.

Vos articles sont en cours dйxpиdition.

Le dйlai moyen d'une livraison dans votre pays est de 2 а 4 semaines а partir de cette date d'expйdition. Vous devriez donc recevoir votre commande dans cet intervalle.

A savoir : si votre colis est toujours signalй "en prйparation" dans votre suivi de commande, je vous invite а ne pas en tenir compte.

Merci de votre confiance.

# 572
Да ви се оплача. Идвали са в петък от ДХЛ и ми бяха оставили бележка. Обадих им се в понеделник...много любезна дама ми провери какви други пратки имам, даде ми тракинг да си ги следя и ми казаха, че днес ще ми донесат пратката от петък...ми цял ден чакам, до този момент никой не е дошъл. Оставих си и телефона да ми звъннат, че долната врата се заключва и си стоя и чакам. Добре че поне бабата изведе малчо...
С пожелания за бързо пристигнали поръчки и да попитам ... това якенце на Найк http://www.laredoute.fr/vente-blouson-a-capuche-enfant-fille-et- … ross%20sell%20pdp дали го има някой и може ли да се включи с мнение за дебелината му и размерите дали отговарят.... Praynig
Много благодаря предварително...  bouquet
Якенцето е страхотно, идеално за студено време. Размер се поръчва по-голям, че пращат по-малък - например, ако поръчаш 86, ти пращат 81  Peace
Мацки, знам че се кометира май в предната тема, но така и никой не каза дали има това - http://www.laredoute.fr/vente-table-d-activites-reversible.aspx? … =1&pos=tg_n_n Трябва ми мнение от "първа ръка", четох отзивите в сайта, но ми се иска някой ако може да каже първо дали си струва парите, какво е качеството и да опише малко по-подробно функциите Simple Smile Може и на лични!  bouquet
Предварително благодаря Peace
Хриси, масичката е страхотна. Малкия я получи като беше на 9 месеца и оттогава си играе с нея. От едната страна са забавления за по-малки деца - пеещи жаби, въртящи колела, телефон и т.н, а от другата малък конструктор и дъска за рисуване. В началото обръщаше внимание само на бебешката част, сега вече я обръщаме и от другата страна.

# 573
  • София
Имам една неполучена поръчка, писах им писмо и ми отговориха че била на четвърта стъпка от 22,10 и да чакам, да не се притеснявам. Дали ще дойде изобщо или да искам ваучер, как мислят по-опитните.  newsm78
7 седмици минали ли са? Ако не са...просто чакаш.

Уиуи,поръчката от коя дата е?Аз май нещо не разбирам. newsm78

Аз вчера взех поръчка от 22.10.Много е рано да пишеш.По време на зимните намаления чакахме поръчки по месец и половина ,някой дори и по 2м.

# 574
Поръчката е от 07,09, аз им писах на 27,10 и те ми отговориха
Vous кtes sans nouvelles de votre commande du 22/10.

Je vous prйsente toutes mes excuses pour cette attente.

Vos articles sont en cours dйxpиdition.

Le dйlai moyen d'une livraison dans votre pays est de 2 а 4 semaines а partir de cette date d'expйdition. Vous devriez donc recevoir votre commande dans cet intervalle.

A savoir : si votre colis est toujours signalй "en prйparation" dans votre suivi de commande, je vous invite а ne pas en tenir compte.

Merci de votre confiance.
Аз нищо не разбирам от френски, но тук таме има букви на кирилица и гугъл не ми го превежда.

# 575
Уиуи , имаш ли поръчка от 22.10? Нещо май не сте се разбрали с французите.

# 576
Уиуи, франсетата мислят, че ги питаш за поръчка от 22/10. Ти посочи ли си номера на поръчката?

# 577
Нямам, всичко съм си получила. Пак ли да им пиша, явно нещо бъркам
Ето писмото ми, къде пък прочетоха 22,10
Cher service clientele,
Le 05.09.2010 j'ai fait passer ma commande sur le site laredoute.fr. Ma commande contenait les articles suivants:PARKA 752.2630 126,SAC 681.8536. Son numero c'est:201 02495769413 J'ai paye avec ma carte de ? ??????? ?????). Jusqu'a present - le 26.10.2010 je n'ai pas encore recu mon colis. Pourriez vous verifier s.v.p. l'etat de ma commande et me donner plus d;information?
En vous remerciant davantage de votre collaboration:

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 16:37 от Уиуи

# 578
Имам две чуденки - питанки:
1.Тези, които получихте пратки с DHL колко тежат, има ли такива, които са над 2 кг?
2. Има ли някой от Враца, получавал тези дни и къде ги получава - в поща или...?
А, и още нещо - върти ми се в главата, че някой казваше, че има номер за проследяване в суивито или бъркам нещо  newsm78 Опитах се да върна назад да намеря кой беше писал, но нещо не намирам  ooooh!
П.П. Намерих го - на стр. 6, поста на ahat

Аз получих във Враца от DHL. Поръчката ми беше от 22-ри. Под 2 кг.

# 579
Момичета, имам време само да се похваля  Laughing
Токущо DHL ми донесоха поръчка направена на 26.10. ,, много бързо нали Rolling Eyes. Това са двете покривала за детските легла. Ето тези http://www.laredoute.fr/vente-couvre-lit-coton-artisanal.aspx?pr … e=1&pos=2_n_n. С код ги намалих на по 5,75 евро. Супер.
Знам че обещах отзиви и снимки, не съм забравила, но сега немога. Евентуално довечера.
Само да кажа че цвета съм го улучила и аз самата се чудя как. Направо супер.  newsm44

# 580
  • София
Нямам, всичко съм си получила. Пак ли да им пиша, явно нещо бъркам
Ето писмото ми, къде пък прочетоха 22,10
Cher service clientele,
Le 05.09.2010 j'ai fait passer ma commande sur le site laredoute.fr. Ma commande contenait les articles suivants:PARKA 752.2630 126,SAC 681.8536. Son numero c'est:201 02495769413 J'ai paye avec ma carte de ? ??????? ?????). Jusqu'a present - le 26.10.2010 je n'ai pas encore recu mon colis. Pourriez vous verifier s.v.p. l'etat de ma commande et me donner plus d;information?
En vous remerciant davantage de votre collaboration:

В предният ти пост си написала 22.10 и затова всички се учудихме.Пиши им отново с № на поръчка и дата.Пък да видим какво ще ти отговорят!Успех !

# 581
Много благодаря на всички момичета, които се включиха с коментари за масичката, поръчах я вече, няма как Laughing Whistling Ще ощастливим малкия или за първия му рожден ден, или за Коледа (те са с 4 дни разлика, така че няма да е много от значение кога точно) Wink
Благодаря Ви още веднъж, страхотни сте!!!!  Simple Smile

# 582
Как получавате номера за проследяване на пратката в системата на DHL?

# 583
Е, дочаках най-накрая. Донесоха ми освен петъчната пратка, която е от 22 и една от 26-ти  Simple Smile Даже се уговорих с куриера, който отговаря за нашия район, да ми звъни да се уточняваме по кое време ще минава да не го чакам цял ден  Wink Едната пратка ми е 3.6 кг, другата 1.8 кг.
Как получавате номера за проследяване на пратката в системата на DHL?
Аз лично се обадих по телефона и ми продиктуваха номерата  Peace

# 584
Току що получих пратка от 24.10.10 по DHL.Пакета беше товаhttp://www.laredoute.fr/vente-doudoune-courte-matelassee-manches … e=2&pos=1_n_n.Страхотно е .Много приятно съм изненадана

Общи условия

Активация на акаунт