Уейт Уотчърс (УУ) : Тема №4

• 60 248
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
много се надявам отговорът ми да се качи, понеже интернетът ни е на стик до 26.06. и една страница се отваря средно за около 4 минути... басибаситу Embarassed извинете.

weightie страшно съжалявам за убитото детенце, а за племенницата ти още повече. Cry Вуйчо ми казва "За живите плачете". И е прав. Но дано да има възмездие, то това не е нормална държава, ама като се вдигне повече шум може да има ефект. Peace Няма как да не се потискаш, обаче не се задълбавай, имаш достатъчно в момента на главата, после ще го мислиш и премисляш.  Сега се стегни и... чети, учи, "земи се у ръце, ако не можеш - давай у крака..." Hug и... е така. Peace Peace

аз 3 дни си пиша дъждовни, че нямаше кой да ме контролира - ни интерент, ни мъж, но от днес съм с вас отново.  много гушки от мен! Hug Hug Hug

# 631
Weightie  ужасна история. Но аз знам, ти си силно момиче няма да се даваш на депресси я, прегръщам те. Heart

# 632
  • По света и У нас
Weightie, изключително неприятна ситуация и то точно в такъв момент, дето се вика - само това ти липсваше. Според мен обаче си дай малко почивка от всичко, отиди през някой от дните, в които не си на работа някъде сред природата с любим човек - зарежи ученето и другите ангажименти за един ден поне. Това по принцип действа тонизиращо и ще ти възвърне силите. Всичко отминава, всичко е временно, не се отчайвай. Горе главата, всичко ще си дойде на мястото, само имай малко търпение. Прегръщам те и знай, че не си сама  Hug  bouquet
Случая с момиченцето е много тъжен, но за жалост това е реалността, такива неща стават ежедневно и особено често в нашата страна. Жалко е, наистина! Дали ние сме виновни или сме жертви на обстоятелствата, това никой не може да каже със сигурност. Едно обаче е сигурно и неизбежно - болката. А тя  е винаги много голяма, но я усещаме, когато пряко или посредствено сме свързани с жертвата. Превосъдие обаче може да има, зависи от адвокатите, които се наемат. Ние имаме закони, имаме добра правна уредба, лошото е, че всички мислим, че "Законът е врата в полето и само глупакът минава през нея"!

Изпаднах пак в размисли и страсти....извинете.
Днес меню няма да пиша, предвид тъжния повод би било неуместно да пищяа меню. Само ще кажа, че точките ми са 18,5т. и че утре ми е ден за среща с кантара..........

Поздрави, момичета, желая на всички лека и спокойна нощ

# 633
  • По света и У нас
Момичета,  newsm45 помагайте....
Претеглих се днес...... и познайте - не само, че не съм свалила, но съм и качила 1 кг. - 63 кг. съм  smile3511
Къде бъркам........? newsm78 Писла съм си менютата, смятах точки и дори имах 6 спестени не изядени. Дали е заради упражненията - може пък на мускули да съм качила, ама пък и хич да не отслабна........знам ли? Какво мислите по въпроса? Дайте съвети, моля ви....... Scream

# 634
 а ти измерили се преди да запо4неш с сантиметър? Има ли разлика в обиколките? Това е най-важно...

Освен това ти не беше ли правила дюкан? Най-вероятно организма ти се е запасил с липсващите му досега въглехидрати понеже преди това не си му дала. Ще се отключи спокойно. Организма ни не е машина, не забравяй.

Какво яде снощи? Директно след като стана ли се тегли? Колко вода си пила? Спазваше ли фитформулите: мазнини, плодове зеленчуци етц? Всички точки ли си изяде до последния ден? (мускулна маса не си качила, спокойнмо. Една жена тренираща усилено с тежести и редовно качва максимум 2,5кг мускулна маса на година и то става думи за спорт на професионално ниво.)

В началото когато се спортува , а не си спортувала отдавна се събира вода, понякога до 2кг. И после нещата се нормализират. Симптом за това е мускулната треска. Аз преди като спортувах редовно с тежести в деня след спорт и ако имах мускулна треска си тежах доста повече, но аз си водя отчет на обиколките и това ми е най-важно. После след около месец нещата с килограмите се нормализираха и спорта не оказваше влияние.

Изчакай още 10тина дена преди да се плашиш и си записвай задължително обиколките: бедро, коляно, ханш, талия, корем, ръце тец. Peace

# 635
  • По света и У нас
Ами вчера вечерта ядох картофи на фурна - 4т. и мазнина 2т, но не бяха повече от 100 гр.,1 фил. хляб - 1,5т, 1 парченце шоколад - 0,5т, диня - 0т. Имах мускулна треска само в началото, до събота, вече нямам мускулна треска. Не съм мерила обаче сантиметри, само на бедрото - преди бях 54, сега е 55 см. Ще се измеря сега и другата сряда ще сравнявам. Иначе спазвах всичко стриктно, само имах едни 6т, които бях спестила, а не бях изяла.

Иначе като оставим въпроса с кг., съм дошолна от диетата - не се лишавам от нищо и същевременно си реших проблема с WC-то.
Днес:
1 бонбон - 1т
овесени ядки с канела-4т
спагети (от китайския - 200 гр.)-4т
мазнина - 2т
череши - 0т
1 фил. хляб с 1 ч.л. мармалад - 1,5т
краставица - 0т
За вечеря още не съм решила
  bouquet

# 636
Звучи ми точно както беше в началото при мен със спорта. Три седмици никакъв успех, даже имах мисля че над килограм нагоре и дънките ми опъваха. Но после всичко се уравновиси. При мене кантара например лъже, ако предната вечер съм яла леща, боб, ориз или картофи. КАто ям спагети или друг вид макарони или хляб и т.н. всичко е ок. Просто при другите храни е по-различно, но аз и се тегля директо след ставане, преди въобще да започна с миене на зъби, баня или закуска и преди ВЦ, понеже преди кафето и затова ми се отразяват храните от вечерта. Thinking

Изчакай още една седмица.  Друго което ми прави впечатление е, че нямаш почти никакви млечни (калций). Ако не обичаш си вземи таблетки, аз пия калций и омега 3. Simple Smile

Сигурна съм че ще се отключи организма... Peace Само малко търпение и постоянство...

# 637
Apple аз за трети път ще го кажа, аз съм 100% сигурна, че не ядеш по 8 лъжици овесени ядки или повече, не им слагай 4 т ако не са били за 4т. Тъй че според мен имаш още спестени точки.

Не се вманиачавай, ти си добре на килограми. Струва ми се че се опитваш да ядеш малко, това не е целта! Въшреки че като ти гледам менютата са здравословни, т.е не ядеш болкуци. Просто целта не е да се яде малко, и не е диета.

Другото което си мисля, аз знам, че повечето хора съветват да не се теглиш често, но утре се претегли пак, аз варирам 1-2кг всеки ден.

# 638
  • По света и У нас
Weightie, ами дано и при мен нещата да се нормализират. Аз няма да се отказвам така лесно и бързо. Ще видим какво ще покаже кантара след 1 седмица. Мисля да се претегля пак в понеделник, че неделя ми е почивен ден от спорт и знам ли, може друго да покаже.
Dariah, не си броя количеството, може и повече от 8 с.л. да си хапвам, затова си слагам 4т. От утре вече ще ги меря стриктно Peace Не се опитвам да ям по-малко, просто толкова ми се яде, а не искам да се тъпча, когато не ми се яде. Наистина обаче млечни не хапвам, забравям ги тях, но от утре ще се постарая да ги включвам редовно.
Благодаря за съветите, момичета newsm51

Да си допълня менюто за днес:
5бр.солети - 0,5т
2 фил.хляб-3т
свинска пържола от врат - 3т, защото аз по принцип мазнинките винаги ги махам, не обичам да ги ям.
2 домата - 0т
точно 19т.

Лека вечер на всички smile3525 и целувки  love001

# 639
Ябълче, дариа е напълно права. Сега видях, че май си спестила 6т и не си ги изяла. Това е мн лошо защото не е в смисъла на УУ. Смисъла е да се научим да се храним здравословно и достатъчно, а не малко!!!
 Naughty
Всички, абслолютно всички точки трябва на 7 ден да са изядени (аз като спортувах ядях минимум 2/3 от спортните или всичките, като не си ядях никакви спортни не отслабвах, просто организма ми минаваше на алармен режим....)....

Успех! И Разнобразието е също важно. Вместо овесени ядки с канела, яж мюсли без добавки на захар с млеко (прясно или кисело)! Peace

# 640
  • По света и У нас
Здравейте,  Hugь

Как сте днес? Утре е петък, край на работата седмица  newsm53 най -сетне ще се наспя  smile3507 Сега да напиша менюто, днес съм много примерна:

закуска: 1ф. пълн. хляб с мармалад шипков и 1 л. масло - 2,5т
към 10 ч. - пак същото, само че без маслото - 1,5т
обяд - пилешко филе - 3т и краставичка и домат - 0т
след обяд - банан - 0т
след работа - диня - 0т
вечеря - 2 кюфтета - 8т
хляб - 1,5т
сирене към 60 гр. - 3т
салата без мазнина - 0т
диня-0т
Общо  19,5т
с 0,5т съм отгоре, ще се реванширам утре
Ама за кюфтетата не съм мн сиг. дали са 4т.-каймата е домашна от диво прасе. По принцип знам, че дивото е постно месо, а и бяха на скара. Как мислите, добре ли са им 4т на всяко кюфтенце (те стават и малки)?

Поздрави, лека нощ и мноого целувки от мен  Kissing Heart

# 641
само идвам да кажа, че имам малко но за мен голямо намаление ( и дори сантиметрено, което е най важно, на бедрата Peace): дрьпнах лентияката с 200гр....  Party Party

Вчера бях супер нережимна, защото празним хладилника за местенето и нямаше нищо за ядене и ядох само боклуци....  EmbarassedБеше и почивен ден, а тук като е почивен наистина нищо освен ресторанти и бензиностанции не работи, та затова бяхме на разносна храна, която както се знае е много точкова и силно противодействаща на всички мои цели в момента, но няма как. Ситуацията не позволява друго... Confused #Crazy Blush

Та и днес ще е така, макар че не е почивен ден, но нямаме намерение да готвим покрай пренасянето, а и кухнята сигурно чак в неделя ще я сглобим.... Оправдах се, сега изчезвам.... Outta Joint Mr. Green  tiptoe

# 642
Ние днес си поръчахме пица Embarassed Ами много ми се яде и така. Знам, че не трябва ама от време на време като ми се яде и е така Simple Smile Смятам да започна от дугата седмица да си записвам, че нещо много свободно го давам.

Аpple не знам за тези кюфтенца въобще идея си нямам, не може ли до ситост щом не са много мазни?

# 643
  • По света и У нас
 Hug Как сте, сладурки? Май всеки се е отдал на малко изкушения...... Нищо, нали затова са изключенията - за да затвърдят правилото.  Crazy И аз ще залитна малко, но утре, за когато ми се отложи излизането  Simple Smile Смятам да си изхабя точките от спорт за консумация на алкохол  cheers, че без него нещо не ми идва настроението за чалга дискотека. dance
Дари, за кюфтенцата - дали да не им сложа 3т за ситост и 2т за сложената сланина в каймата  Thinking то повечето от нея остава на скарата и общо 5т до ситост? Как мислиш, дали е добре ?
Иначе аз да се отчета:
закуска овесени трици ( 8с.л., измерих ги) - 4т
хапвам по толкова трици сутрин, защото ме засищат много добре и до обяд не огладнявам.
2л. мармалад-0т
обяд - пилешко филе със студена гарнитура - 3т
5бр. бадеми - 1т
след работа:
диня - 0т
2л. мармалад - 0,5т
кашкавал - 2т
и за вечеря
смятам от споменатите кюфтенца, само дето не знам колко точки да им сложа  newsm78, хайде да речем - 5т (ще изям 2, така че и да не са толкова, предполагам няма да е голяма разликата )
салатка без олио-0т
хляб - 1,5т
и диня - 0т
общо 17т., ама не е мн сиг. заради кюфтетата

Уейти, поздрави за поредния успех   bouquet Дай Боже всички да последваме примера ти Simple Smile

Поздрави момичета  и спокойна нощ  Two Hearts

# 644
момичета много целувки от мен, все така нережимна и дебела  Hug

Общи условия

Активация на акаунт