Уейт Уотчърс (УУ) : Тема №4

• 60 250
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Аз май даже прегреших, Ябълчице  Embarassed
Следобед ядох черешки и 2 парченца шоколад

И сега на вечеря пак бекон и кашкавал .... + 2 чаши бяло вино и пълнозърнест хляб

# 616
  • По света и У нас
Теичка, мила за черешките нямаш точки - нали са плодове, пък и не вярвам да си изяла голямо количество от тях - те бъзо засищат. За шоколада - 1Т за двете парченца, според мен не си чак толкова прекалила. Аз от предните 2 дни имах 3 точки за компенсиране, но днес си ги спестих и утре съм пак изравнена.

Аз вечерях скумрия на скара - 3т. и салата - домат и краставица с малко оцет без олио, а момичета, трябва ли да и сложа 1Т за собствената и мазнина? Thinking
И така сумарно днес съм изяла 14,5т (без да смятам мазнина на рибата, а а ко смятаме - 15,5т) от общо 19т  Party Компенсирах си 3-те точки, изядени предните 2 дена newsm68

От утре на чисто и ще гледам да не надвишавам лимита.

Желая на всички лека и отслабваща нощ  Hug целувки и до утре lovekiss

# 617
Не ако не си мазала рибката преди да я сложиш на скарата няма защо да слагаш точки за мазнина. Иначе ти е много здравословно менюто според мен Simple Smile Само си мисля че на закуска едва ли си изяла повече от 8 с.л. овесени ядки. Не слагай фактор ситост ако ядеш по малко, защото не е хубаво да нямаш достатъчно калории на ден, забавя се метаболизма и т.н.

Другото нещо което ми прави впечатление е че не си яла ама никакви мазнини, това не е много хубаво, то може би е само днес така де. Защо не слагаш зехтин на салатата например или малко ядки и без това са ти малко точките Simple Smile Аз също не обичам зехтин в салатата, така че разбирам ако това е причината, но ако го правиш от 'диетична' гледна точка, моят съвет е да слагаш.

Лека нощ момичета  Hug

# 618
  • По света и У нас
Здравейте bye

Ух най-сетне дойде този петък, как го чаках само, утре ще си почина подобаващо 
smile3531

Дариа, ами аз не меря с лъжица овесените ядки, на око. А ако са до 8 с.л. колко точици се смятат, че не видях в табличките такова нещо Rolling Eyes Иначе хапвам си ядки, но в близките 5 дни не съм, просто не ми се ядат, а зехтин слагам понякога в салатката, но рядко.

Менюто ми днес:
банан - 0т
ов.ядки - 4т.
пилешко филе на скара - 3т.
3 сухара - 1,5т
за вечеря смятам салата без олио и пиле(3Т) с ориз или картофи (4т.) + 2т мазнина - 9т
общо 17,5т  smile3503 ако сметките ми са верни

Иначе Start it up  вече ми идва лесничко. От утре на следващото ниво, само да си намеря ластици като на Деби в тренировката.  jumpuu

Лека и спокойна нощ на всички, целувки и до утре  love001

P.S.Къде са всички момичета от предишните странички, виждам, че са били доста повечко  newsm78

# 619
ехоооо..... И аз съм тук.

Първо ябълче, дариа е права. Трябва да се яде и мазнина даже... препоръчително е. Минимум 1-2т на ден мазнини. Аз взимам и сутрин омега 3. Това са фитформулите: мазнини, вода, плодове, зеленчуци, калций (мляко, сирене), движение... (последното в последно време ми куца, ама на 25 е местенето, та ще наваксам) Whistling

Не съм се отчела от новия цикъл Embarassed

Четвъртък (1 ден)
з: мюсли (3с.л.) 1,5т и КМ за 2т: 3,5т
о: спаначена супичка 1,5т + салата с пресен спанак, домати, моцарела и зехтин 4,5т: 6т
в: (не бях гладна щото пих за глупост един малък енерджи дринк и ми замина апетита, ама.... гризнах от туй онуй по късно) ядки за 3т, едно парче пица от ММ 2,5т, едно парче топено сирене 2т  и енерджито 1т : общо 8,5 (по добре да бях яла нещо смислено, насищащо и здравословно...)
други: едно следобедно кафе 0,5т и парче шоколад 1т: 1,5т
Общо: 19,5 от 18т (+1,5т)

Днес ще видим.... ама няма да изравнявам днес.... newsm78

Току що купих билети на наще за дипломирането.... Мане тази година от морето до Джърмани са много скъпи билетите...ужасссс. Едвам намерих един в едната посока горе долу на сносна цена. За връщане още ще чакам. Казах им да дойдат. Ако няма евтини остават тук до есента... До София нещът..ама най-накрая маи там ще си кацат на връщане. Crossing Arms

Моля ви стискайте ми палци на 6 и 9 Юли #Crazy. Имам устни държавни, 3 на брой. А от единия особено ме е страх, на италиански е и е доста терминология и история, а той ми е трети последен предмет и там съм леко флегма по тази тема. Неможах да накарам професорката да ми даде някоя друга тема, щото се препокривали с испанския.......гррррр ooooh!. Понякога се чюдя тези хора студенти не са ли били? .... Че и двайсе заглавия ми даде на тема за 1 месец (общо имам 8 теми в три предмета). Чувствам се не само размазана, но и често доста "тъпичка"... Crazyнищо вече не ми побира главата... Охххх. Оплаках се, извинете. Embarassed

# 620
  • По света и У нас
weightie  Hug Hug , не сме те забравили Simple Smile
Ще се справиш, мила, сигурна съм  smile3521 Само спокойно, всичко ще мине успешно, търпение и по-малко нерви. Ще стискаме паци, въпреки че и без това ще се справиш отлично, убедена съм  Big Ups Щом до тук си я докарала - на финалната права си, още мъничко зор, за последно. А за преподавателите -винаги и навсякъде ги има такива, които все едно професори са се родили  Nerd

А какви са тези цикли, за които говориш Thinking Аз си хапвам  мазнини - ето днес с пилето, предните дни масло, зехтин.......абе добре си се храня, нали затова имам нужда да свалям сега smile3537

До утре сладурки, спокойна нощ и мноооого  Kissing Heart
weightie, с теб съм, ще се справиш  newsm10

# 621
Weightie успех, аз също съм сигурна, че ще се правиш!

Иначе и на нас тази година са ни супер скъпи билетите, ние обикновено заминаваме за коледа, ама решихме за лятото сега, ми то е по-евтино с British Airways отколкото low костовете... Sad

Apple мисълта ми за овесените ядки беше, че едва ли изяждаш до ситост, трябва да са 8 лъжици за да вържеш 4т, аз ям 2-3 и едвам ги изяждам въпреки, че слагам и от хуска а тои много набъбва и ги прави огромно количество и за това.

Иначе аз вчера ядох едно пърче вионета, сигурно е 5-6 точки Simple Smile Embarassed

# 622
  • По света и У нас
Ехоооо  wavey
Как сте и най-вече къде сте? Днес е събота, сигурно се забавлявате навън   bigdance2, кой ще си седи у дома да пише ........освен аз Rolling Eyes
Да се отюета за днес:
10 бр. солети - 1т
пиле (от сношното пиле с катрофи) - 3т.
мазнина-2т.
2фил.пълн. хляб-3т
домат-0т
банан-от
диня-0т
салата пак без мзанина - 0т
сиренце-1,5т.
ориз - 4т с домати-0т
мазнина-2т
Общо-16,5т.

Теичка, къде изчезна бе мила  search

Ауу аз днес правих Rump it up! - лелее такъв зор sweating Дано поне е за добро. Деня ми за теглене е вторник, но аз ще се претегля в сряда. Страх ме е , че ще се обезнадеждя, ако не съм свалила нищо  yahoo_49

Спокойна нощ и до утре  remybussi

# 623
Ехо, и аз съм тук. Вчера учих само. Peace

Някой беше питал що за цикли са това... Ами УУ цикли Peace Нали един УУ цикъл е 7 дена : 7 дена точки, изравняване и т.н. и на 8 ден се теглиш и започва на ново следващите 7 дена. Т атези седем дена наричам аз един цикъл. Wink

Да се отчета за петък и събота аз:

2 ден: Петък
з: фил. пълн. хляб 1,5т + течен шоколад за 2т: 3,5т
о: Малка купичка паста 2т и салата с спанак, моцарела, домати, зехтин 4т.: общо 6т.
в: 2 фил. пълн хляб 3т и кашкавал за 2т, препечени в МВ: 5т
други: следобедно кафе с мляко 0,5т, сладолед ескимо 2,5т, пуканки 4т : 7т.
Общо за деня: 21,5т от 18т: значи съм +3,5т, четвъртък също 1,5т отгоре, значи общо: +5т за изравняване до сряда вечер

3ден: Събота
з: Фил. пълн. хляб 1,5т, шоколад за ок. 1,5т: 3т
о: плодова салата с малко мед (3х3): 0т + парче кашкавал 2т: 2т
в: огромна порция непържени картофи (4т до ситост) + зехтин 1т + кетчуп 1,5т + диетична майонеза 1,5т: 8т
други: следобедно кафе0,5т, сладолед йогурт ескимо 1,5т, ядки 1т : 3т
Общо 16т от 18, -2т, изравнявам малко с тях и съм с +3т до сряда.....

Изчезвам пак да уча.... Sick

# 624
Apple ти ме запали и днес и аз почвам slim in six. Направихме 1вото ниво и бая се поозорих Simple Smile, може даже и мускулна треска да имам утре  Embarassed, което само ми показва, че е крайно време.

Иначе на мен ми закъснява нещо и много ама много ми се яде, а по принцип не ми влияят месечните истории. Последните 2-3 дена съм винаги 3-5т отгоре, ми няма да съм точно тази седмица и това е. Ама аз не бързам.

Apple не се шашкай аз като гледам какво ядеш (предимно плодове зеленчуци, без боклуци) и щом си правиш упражнения всеки ден, няма как да няма резултат, няма значение какво ще покаже кантара. Плюс това ти за ръста си си много добре на кг, така че щом и спортуваш аз съм сигурна, че изглеждаш добре.

Вярно къде изчезнаха всички, аз си мислех сега преди лятото тук ще изписваме по тема на седмица Simple Smile

# 625
  • По света и У нас
Дари,  smile3501радвам се, че съм допринесла и аз за нещо  newsm03 Много е хубаво, че си започнала. Аз правех Синди и каланетика 2 години и за 3 месеца бях спряла всичко. От около седмица и малко вече пак съм в крак със Слим ин сикс и да ти кажа, чувствам се много по-добре и осъзнах колко много са ми липсвали упражненията. И аз като започнах, още след тренировката (първата) имах мускулна треска  amiiii обаче предишните мускули много бързо се върнаха. 
А за килограмите и ръста - значи аз винаги съм била 55-56 кг., после стахан 57-58 до тук добре, ама след Дюкан качих до 64 и ми личат, аз си се усещам - паласки, корем, дупе, крака- навсякъде съм качила, не ми стават дрехите, затова искам да си върна предишните кг., пък и половинката не ме харесва с новите "притурки", та да се надявам, че ще ги махна.
Иначе за днес:
овесени ядки с канела-4т
банан-0т
салата с домати и краст. без олио - 0т
сирене-2т.
довечера - телешко - 3т. с картофи-4т. и 2т мазнина
общо 15т.
ще видим, може още нещо да хапна, ако ми се дояде. Днес не правих упражненич- неделя винаги почивам.Ходих по магазините и после на гости на една приятелка и малко позабравих яденето   ladyuu, пък и то в тая жега не се и яде.

Ами Уейти е извинена - тя учи за изпити, важно й е да чете, ама другите къде са...... smile3556

# 626
хихи.... чета че пушек се вдига (то хич не е смешно, ама вече незнам накъде...)
че днеска и фирмената документация на ММ оправях...уж щеше сам да си я прави, ама.... Хайде карай. Че колкото свършим ние, по-малко ще ни вземе счетоводителя. Преди две седмици платихме цялата сметка за 2010 и направо ми се плачеше... Сумата беше космическаааа. 4 сегашни наема ни струваше, смятаййййй..... Ама айде ние правим фирмена и семейна заедно, ама пак е много. Сега чакаме и писмото от данъчните, аама си знаем колко ще е та се спотайваме и си мълчим. Ще молим на разсрочено плащане да ги даваме, че покрай къщата замина всичко... #Crazy

Ходих по магазините и после на гости на една приятелка и малко позабравих яденето   ladyuu, пък и то в тая жега не се и яде.
 smile3556

Амиии не се яде... Сладолед!!! Laughing Гледай аз и без жега си хапвам почти всеки ден сладоледче. Нали е лято.
А и гледай до седмия ден да си изяла всички спестени точки!!! Peace

Гуш и изчеззз... Hug

# 627
  • По света и У нас
Ехооо   wavey
Как сте, точици?
Ох аз днеска много се изложих....един глад ме гони цял ден, едва се сдържах на работа да не мушна някое и друго сладко от на колежките черпилките, но устисках  newsm53 Днеска менюто:
2фил. пълн. хляб - 3т.
2 л. мармалад - 0,5т
банан-0т
ориз - 4т
мазнина-2т
пил.филе-3т
диня-0т
за вечеря:
телешко месо от манджа - 3т.
мазнина - 2т
и една филийка викам да хапна - 1,5т
аааа забравих и 5бр.бадеми-1т
общо 20т от 19 Blush
с 1 точка отгоре съм, ама имам събрани от предните дни Simple Smile
Днес не си прецених порциите. Взех си ориз от вкъщи, ама се оказа, че много малко съм си взела- има-няма 100-150 гр. и не ме наяде, затова хапнах и пилешко филенце, че бях гладна. За друг път ще знам вече.
В сряда ще се тегля, да видим......Уейти не може ли да не си  компенсирам насъбраните точки, за сметка на събота, когато смятам да излизам и да пийна джин(между другото колко точки е 50 мл. джин или уиски?  newsm78). Отдавна не съм излизала и сме го реяили с една приятелка тази събота да е, ама се притеснявам за диетата - може цял ден да карам на плодове и зеленчуци, за сметка на алкохола вечерта  Thinking Знам ли....какво ще ме посъветвате?
Хайде аз отивам да правя мускули  box
Поздрави и много целувки   love001

# 628
Apple_of_discord

мармалада е от правилото 3х3 ако не си яла нещо друго от списъка 3х3 (мед, захар етц.). Така че може да си спестиш за него точките. Peace

Не спестените точки трябва да се изяждат най-късно последния ден от седемдневния цикъл! За да се балансира приема на калориите иначе ще имаш среща с йо-йо после! Naughty

Можеш обаче ако деня за теглене ти е преди събота, в събота да надвишиш и през следващите дни да наваксваш. на ден може да се спестяват максимум 4т, това са 24 точки за 6 дена, на седмия най късно трябва да се изядат. Или ако в събота надвишиш, после през следващите дни ядеш по-малко (4т на ден). освен това ти спортуваш, 12т на седмица може да се ядат от спортните.

Всички твърди алкохоли имат на 50гр 2т! #Crazy

# 629
къде сте???? Rolling Eyes

При мен всичко режимно... Като никога, немога да си направя точките. Имам да изравнявам де, ама едвам ги правя 14 (тва е максимума на минимума Crazy)... Нямам време и желание да ям.

Днес се чувствам мн гадно. Депресантско ми е, съмнявам се в себе си, всичко ми е черно и дезмотивирано, чувствам се тъпа и грозна, дразнеща и всичко ми е едно безмислено и нечестно... Незнам, едва ли ще разберете какво искам да кажа, аз не се разбирам. Гадно ми е просто. Някаква депресия и гадното време ... Уфффф... Оплаках се...ама не ми олекна. Не издържам, ще ми гръмне главата и всичко. С това учене, работа, строежа.

Днес и малката ме натъжи (дъщеричката на брат ми)... Мъчно ми е за нея и за всички. Незнам дали чухте за това момиченце, дето го блъсна една жена на пешеходната пътека в бургас и умря на 17.06. Та то живее в техния вход и двете все са си играели заедно, на една възраст са. И сега на Теди и е много мъчно и все плаче, а на родителите какво им е. Ох, защо? Защо ставаттакива нелепи неща? Какво сега ще последва за виновницата? Нищо? Отнемане на книжата и това е?

Абе днес ми е мн гадне. Жалко че не ми се яде...не че има и нещо нережимно за ядене вкъщи (и тва е гадно). Поне щях нещо сладко, мазно и нездравословно да погълна. Ама по-добре така, че поне няма да се чувствам виновна...

Изчезвам, че нищо по темата не написах...

Общи условия

Активация на акаунт