Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои примери за резултати от УУ режим?
Какво представлява режимът УУ, за който се говори във форума?
Как се изчисляват точките за храна в режим на УУ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои примери за резултати от УУ режим?
-
Какво представлява режимът УУ, за който се говори във форума?
-
Как се изчисляват точките за храна в режим на УУ?
-
Какви са основните принципи на диетата Weight Watchers и режима УУ?
-
Какви са някои примери за храни и техните точки в режим на УУ?
) и смятам, че от спестени точки от спорт ще си компенсирам плюсчетата. За всеки случай няма да се тегля ш събота(когато започнах точкуването), а чаааак другия вторник 
Кое да смятам за вярно?

. Вече няма да ги качвам. 
много благодаря за отговорите. Weightie, ще пиша за табличката.
Покрай Дюкан от много неща се лиших, та сега чак подсъзнанелно ме гризе съвестта като си хапвам от тях

Още веднъж ви благодаря за доброто посрещане и отзивчивостта
Поздрави на всички и мноооооого мнооого целувки

, апък съм още на първото. Със Синдито май май по-лесно свикнах. Ще видим резултата другия вторник. 

Момичета, вчера изядох 20,5 т. от необходими 19т. Не съм смятала точки за тренировки и от други физически дейности (ходенето бързо сутрин до работа брои ли се
). Та сега се чудя да си я компенсирам ли от необходимите точки през другите дни или съм си я компенсирала с упражненията?
, което ме навежда на мисълта, че калкулатора бърка. Не е възможно да са толкова много, нали? 

, ама какво пък-тъкмо ще ми се накарате, пък дано ми подейства 
Това ми е менюто за днес, хич не е скроно, ама се вмествам в точките. Очаквам рецензиите ви (и моля не много
)
После пак ще пиша