Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за по-евтините фурни, като тези на разпродажба в Кауфланд?
Какви са предимствата на конвекторната фурна пред традиционната фурна?
Как се приготвя гювеч в конвекторна фурна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за по-евтините фурни, като тези на разпродажба в Кауфланд?
Потребителите споделят положителни отзиви за по-евтините фурни, като тези на разпродажба в Кауфланд. Един потребител споделя, че неговата фурна, закупена на разпродажба за 130 лв на 65 лв, работи безпроблемно и готви диетично, като мазнината се оттича при печене. Друг потребител също споделя, че неговата фурна, закупена от Кауфланд за 65 лв, върши чудесна работа; те обаче препоръчват по-скъпа фурна с инфрачервени вълни.
-
Какви са предимствата на конвекторната фурна пред традиционната фурна?
Конвекторната фурна осигурява здравословно и по-икономично готвене, тъй като мазнината се оттича по време на печене. Той е по-здравословен и обикновено по-енергийно ефективен от традиционните фурни. Въпреки че може да отнеме повече време за приготвяне в сравнение с обикновените фурни, потребителите са доволни от резултатите, като споделят, че е по-здравословно и често по-рентабилно. Ползите от конвекторната фурна в сравнение с традиционната включват по-бързо готвене и възможност за приготвяне на различни ястия без използване на мазнина. Освен това позволява приготвянето на печени чушки за салата без използването на традиционна фурна, което е значително предимство.
-
Как се приготвя гювеч в конвекторна фурна?
-
Какви са проблемите с по-евтините фурни?
-
Какви са разликите между НЛО и обикновената фурна?
Това ли е нагревателя:

току що изпеках един кекс.по рецепта на една от вас само запомних че е от варна,но не и името и.искам да и благодаря мн мн мн стана супер.само дето моя го направих в продалговата форма,нямам др за сега,но ще си взема.твоя мила го беше снимала и е страхотен.мн жи мерси:)
,ама понеже съм любител рибар,та знам,че такъв вид риба няма,то е езерна сьомга,все едно).Искам да я изпека като на скара.В книжлето пише 10-15 мин. на 180гр.Нямам време да чета всичките теми...та ако нЕкой се смили да ми каже с две думи как пече риби(а и мръвки)
!Не знам дали за готвене ще я ползУвам,ама вече почти бастисвам трети оребрен тиган Тефал
)Благодаря предварително