Флейвър Уейв Турбо Овън и сие - 3

• 76 286
  • 558
  •   1
Отговори
# 180
Почистих капака и я включих- върти си перката, включва се лампичката, чува се "щрак", че превключвателя работи, но не се зачервява реотана. Sad Това ли е нагревателя: http://www.tehcomservis.com/forum/uploads/att-4c9797854195bgen2.jpg
И как би се транспортирало такова нещо от чужбина? Няма да стане. Sad
Точно една година издържа. Нали нямам фактура, та си погледнах публикациите тук- купена е на 18.04.2010г.

# 181
Да, това е
http://cgi.ebay.co.uk/SPARE-HALOGEN-OVEN-COOKER-ELEMENT-BULB-120 … sh=item5d2d88bcb9
Защо да не се транспортира дотук, сигурно го слагат в пликовете с балончета, има си лепенки чупливо, но потърси го и при нашите доставчици, като гледам колко много е продал този продавач в ибей, значи не си първата на която е изгоряло, това е моето предположение за аварията, де.
При всички случаи първо потърси вносителя на твоята тенджерка, те може и да имат.

ПС Недей такива лоши пророчества да правиш, че и на моята и доближава годишнината - другия месец е Laughing

# 182
При мен се случва това пророчество с втори уред. На микровълновата ми лампичката вътре изгоря на 6-ти януари, а беше купена на 5-ти януари.
Така... да споделя нещо интересно. Обадих се в  МЕТРО и се оказа, че издават дубликати на фактурите. Може да мине и гаранционно. Лошото е, че не мога да отида до там, нямам транспорт и т.н.
Не исках да ви занимавам повече с моите неволи, но считам, че информацията за дубликатите на ф-рите може да послужи и на други.

# 183
Пази си я втората, според мен, виж какви неща им се случват - чупят се стъклариите, горят нагреватели.
Да ви споделя една много проста рецепта, аз нали постя, та тази рецепта шества из темата за постите - дребни стари картофи, измивате ги хубаво с гъбичка, направо ги поостъргвате даже с грубата й част и в тавичката на дупки, обилно поръсени със сол, моите направо побеляха от солта - консумират се с обелките, поне аз така направих Laughing

# 184
  • София
А какви гърдички стават, мммм - по 10 минути от всяка страна...

# 185
zdraveite,i az iskam da izkaja mnenieto si za konvektornite furni...ot 1g,si q  imam ,moqta e DOMO i sum mnogo dovolna,tova e golqmo udobstvo za vsqka domakinq koqto jelae da zaradva semeistvoto si s vkusno i burzo qdene

# 186
  • Wonderland
Здравейте,и аз най накрая да се включа в темата.След продължително четене на всички теми за Флейвър-а се реших и аз да си купя. Вчера я купих от Техномикс на изключителна цена от 49 лв. и засега съм много доволна.Правих в нея свински котлети,пилешки пържоли, ориз с зеленчуци и кекса на Делта Делта. Всичко стана превъзходно!

# 187
zdraveite momicheta:)mn mn chetah vashite neshta za tazi furnichka i reshih da se vklucha i az.ta az si ia vzeh predi 2 dni samo:)i sam dovolna ot gotveneto za sega pak shte vidim kato probvam i drugi neshta.za sega pravih kuftentsa i parjeni kartofki,i zadusheni kartofki i  fiksa na magi za krehko pilentse v plik.stanaha super.mislia i keksche da probvam tezi dni ,no shte triabva parvo da si vzema podhodiasht sad za da go metna i zapeka che niamam sega v kakvo.kato go napravia shte se pohvalia ako stane razbira se:))

# 188
мн мн сори.трябваше на кирилица да пиша.извиняваите много.няма да се повтори

# 189
  • Мадрид / София
  bouquet
Добре дошли на новичките в отбора на НЛО. Пожелавам ви да се радвате  дълго на ТенжУрето.

# 190
здр пак момичета Simple Smileтоку що изпеках един кекс.по рецепта на една от вас само запомних че е от варна,но не и името и.искам да и благодаря мн мн мн стана супер.само дето моя го направих в  продалговата форма,нямам др за сега,но ще си взема.твоя мила го беше снимала и е страхотен.мн жи мерси:)

# 191
  • Wonderland
Страхотният кекс е на Делта Делта....аз вече го правя сигурно за десети път вкъщи и го хапваме с голямо удоволствие.... Simple Smile

# 192
  • Wonderland
  bouquet
Добре дошли на новичките в отбора на НЛО. Пожелавам ви да се радвате  дълго на ТенжУрето.

Благодаря!!! Simple Smile

# 193
Здравейте!Тия дни се сдобих и аз с НЛО   Mr. Green  ,ама още не сме го пробвали. Та днес взех една сьомга(сьомгова пъстърва  Crazy ,ама понеже съм любител рибар,та знам,че такъв вид риба няма,то е езерна сьомга,все едно).Искам да я изпека като на скара.В книжлето пише 10-15 мин. на 180гр.Нямам време да чета всичките теми...та ако нЕкой се смили да ми каже с две думи как пече риби(а и мръвки) като на скара,ще съм му много благодарна  Hug !Не знам дали за готвене ще я ползУвам,ама вече почти бастисвам трети оребрен тиган Тефал  Twisted Evil ,а се И надявам като пека в тая тенджера да не ми смърди целата къща на скара(от риби е изключително гадно - нема аспиратори,нема джамове -смърди всичко  hahaha )Благодаря предварително  Hug !

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 15:07 от enze

# 194
  • Мадрид / София
Има една друга тема специално с  рецепти за тази фурничка. Дадени са и изпробвани  от момичетата от тази тема. Има и за риба. Потърсете темата с рецептите. В началито на втората или третата част на тази тема едно от момичетата беше дало линк.

Общи условия

Активация на акаунт