Флейвър Уейв Турбо Овън и сие - 3

• 76 283
  • 558
  •   1
Отговори
# 165
  • Добрич
Упътване за конвекторна фурна

Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Събота 19.03.11.

# 166
Упътване за конвекторна фурна

Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Събота 19.03.11.

Много, ама много благодаря!!! Hug

# 167
Имам едно по-особено питане за фурничките от този тип.  Rolling Eyes

Баба ми има от онези старовремски алуминиеви електрически тенджери с нагревател на капака. В нея готви страшно вкусни картофи с пиле. Някак се задушават и пекат едновременно. Аз съм се решила да си купя същата. Видях в един магазин, че все още ги продават (за около 70-80лв). Но после загледах и конвекционните фурнички и се запитах дали и те не биха свършили същата работа.

Моля, ако някой е запознат и с двата варианта, да сподели, за да реша дилемата  Wink

# 168
  • Добрич
Като студентка ползвах такава електрическа тенджера. Беше от студентските години на майка ми. Зная много добре как работи и мисля, че двете не са взаимозаменяеми. Даже сега си пека тортите и питките в тавата и - долната част, която слагам в обикновена фурна.

# 169
Като студентка ползвах такава електрическа тенджера. Беше от студентските години на майка ми. Зная много добре как работи и мисля, че двете не са взаимозаменяеми. Даже сега си пека тортите и питките в тавата и - долната част, която слагам в обикновена фурна.

Благодаря, Вела!   bouquet

# 170
  • Географският център на България-Габрово
Момичета мили.Аз влизам пак с моето оплакване,че все още не мога да си намеря долна част на фурничката,след като ми се спука още миналата година.Търсих и подобна тенджера както на Ангелчето но уви засега нищо.

# 171
  • Мадрид / София
Момичета мили.Аз влизам пак с моето оплакване,че все още не мога да си намеря долна част на фурничката,след като ми се спука още миналата година.Търсих и подобна тенджера както на Ангелчето но уви засега нищо.
В интернет видях оферти само на стъклените купи. Ще потърся линка да видя дали мога да го открия.
Имам едно по-особено питане за фурничките от този тип.  Rolling Eyes

Баба ми има от онези старовремски алуминиеви електрически тенджери с нагревател на капака. В нея готви страшно вкусни картофи с пиле. Някак се задушават и пекат едновременно. Аз съм се решила да си купя същата. Видях в един магазин, че все още ги продават (за около 70-80лв). Но после загледах и конвекционните фурнички и се запитах дали и те не биха свършили същата работа.

Моля, ако някой е запознат и с двата варианта, да сподели, за да реша дилемата  Wink
Аз съм такъв случай. На времето имахме ел. тенжера и я ползвах много успешно. Сега ползвам конвекторната поради липса на ел. тенжери. Не са еднакви и не се взаимозаменят. Принципа е различен както и времетраенето, но с малко практика се свиква. И се получават мн. добри резултати.

# 172

Писано е в темата, не си обърнала внимание.
В английския Ибей има
http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=halogen+oven+glass&_sacat … 286.c0.m270.l1313
15-тина лири до УК адрес, и още лира-две до България.
ПС - питай вносителите - Елит например, аз тях много ги уважавам, сериозна фирма са.
http://www.elite.bg/bg/products.html
Още веднъж ПС - сега видях, че си от Габрово, което още повече ще ти оскъпи доставката на купата от УК, съвет от мен, ако не я намериш от БГ  вносителите тази купа, дебни промоциите, скоро я имаше фурничката  на 59 лева, но не помня къде, така ще си имаш и резервния капак.

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 13:38 от evhen

# 173
  • Мадрид / София
Действително ако  няма резервна купа по сервизите за ремонт или доставчиците в България, по-евтино ще излезе да се купи нова фурничка. Защото изпращането от друга страна ускъпява много придобивката.

# 174
  • София
 Отскоро имам такава фурна, записвам се да да ви следя. Засега съм пекла печено пиле и риба. Картофите 1-я път станаха като сварени, защото се пекоха едновременно с пилето цели. Вторият път с рибата  пък станаха печени, недопечени. Ще видим кога ще ги докарам според вкуса ми. Ще се върна да ви чета!   bouquet

# 175
# 176
Днес и аз се сдобих с една такава. Държах да е със стъклен реотан, а не с обикновен метален, защото стъкления излъчва инфрачервени лъчи, които изпичат равномерно отвътре храната. Това сякаш се потвърди и от продавача от един магазин, който се опита да ми продаде тази с метален реотан, изразявайки мнение, че е по – хубава, но аз не му повярвах, защото тези със стъклен реотан бяха доста по – скъпи. В Кауфланд имаше промоция на Supirior, но там  бяха запечатани и не можах да ги разгледам, затова си купих Sinbo, макар и без метален пръстен,  и на място я пробвахме. Вече сготвих  в нея и съм възхитена, поне това, което направих стана превъзходно.
Ето и рецептата:
Картофи, нарязани на еднакви не дебели резени – това е важно, за да се опекат равномерно!
Пресен лук, пресен чесън, моркови на тънки шайби
Уни сос на Маги – в шише е.
Половин кубче бульон, мазнина.
Слагат се в тавичка с диаметър 26 см. и от време на време се разбъркват на 200 градуса.

# 177
  • Plovdiv, Bulgaria
Някой дали е разглобявал фурната?
Ние я разглобихме с цел почистване на горното стъкло и сега не можем да я сглобим правилно.
Проблема е че вентилатора опира.
Фурната е оптимум.Ако някой има снимки разглобена много ще ми помогне.

# 178
Момичета, много съм нещастна. Sad След вярна едногодишна служба, днес моята фурничка Оптимум загина. Sad Вентилаторът върти, но не се включва да пече изобщо. Някой имал ли е този проблем и как се отстрани. Хвърлила съм фактурата и не мога да ползвам гаранцията си.  Cry  Cry  Cry

# 179
Изгорял е нагревателят, предполагам, в Ибей гледах, че има резервни.

Общи условия

Активация на акаунт