Флейвър Уейв Турбо Овън и сие - 3

• 76 208
  • 558
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Вела, мно-о-о-о-ого благодаря! Grinning chef

# 541
Здравейте, капакът на моята фурна изгоря и сега имам всички останали части. Ако някой се нуждае от нещо, може да ми пише на лични.

# 542
  • Мадрид / София
Здравейте, капакът на моята фурна изгоря и сега имам всички останали части. Ако някой се нуждае от нещо, може да ми пише на лични.

Аз пък имам само капак, който остана читав от целия комплект.

# 543
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Ако разбирам правилно, изгорял е нагревателя, нали?

Нагревателят на моето НЛО също изгоря и ми го смениха с нов в севриза.

# 544
Да, нагревателят изгоря, казаха, че не подлежи на ремонт. Изхвърлихме го вече.

# 545
Да, нагревателят изгоря, казаха, че не подлежи на ремонт. Изхвърлихме го вече.
Жалко, че сте изхвърлили. Можеше да си поръчате нагревател от
сайтове за резервни части и всеки ел.техник може да го смени.
Нагреватилят струва 11 - 13 лева.
Просто не им се е занимавало...  Wink

# 546
Фурната беше марка "НЕО", от Техномаркет. Занесохме им я, те казаха, че не се ремонтират. Можело да я ни я заменят, но вече такива нямали, затова ни предложиха ваучер за пазаруване на същата стойност.

# 547
Фурната беше марка "НЕО", от Техномаркет. Занесохме им я, те казаха, че не се ремонтират. Можело да я ни я заменят, но вече такива нямали, затова ни предложиха ваучер за пазаруване на същата стойност.

Моята е точно същата марка "НЕО", купена от Техномаркет и в сервиза ми подмениха нагревателя.

Hug

# 548
Това в кой Техномаркет? Ние сме от Велико Търново. А вие направо в сервиз ли отидохте, или като нас първо в магазина?

# 549
От Техномаркет Габрово е купена, но беше извън гаранция когато нагревателят изгоря.  Разгледах сайтове за резервни части, видях че има нагреватели. Отидох в един сервиз и питах аз ли да си поръчам нагревател, а те само да ми го сменят. Казаха ми да занеса НЛО-то а те ще си поръчат нагревател и после само да взема НЛО-то. Всичко стана много бързо - за 4 дни. Доволна съм.
Техномаркет не съм ги търсила, защото не виждам с какво могат да помогнат в случая.

# 550
  • София
Скрит текст:

Привет, cstoeva! Може би вече е късно да питам, но все пак - останаха ли резервни части от фурната ти? Трябва ми металният пръстен, с който се увеличава обемът на печката.

# 551
Мисля, че имам два разширителни пръстена. Мога да проверя довечера и да ви пиша.

# 552
  • София
Мисля, че имам два разширителни пръстена. Мога да проверя довечера и да ви пиша.
Благодаря!  Чакам.

# 553
Здравейте! Хайде да побутна темата, че отдавна не е писано в нея!:yum: От началото на седмицата имам тази нова придобивка. Официално се води фритюрник с горещ въздух, но според мен има много общо и с халогенна фурна и затова реших да се присъединя към вас. Надявам се да сме си полезни взаимно.

# 554
  • Мадрид / София
Принципа е един и същ. От моя халоген остана само капака читав и работещ.

Общи условия

Активация на акаунт