Флейвър Уейв Турбо Овън и сие - 3

  • 76 251
  • 558
  •   1
Отговори
# 75
  • Добрич
  • Мнения: 6 256
иса, да ти е честита и много вкусни гозби да готвиш на нея!

Когато имаш време, би ли качила снимки на плочата за пържене и плочата за готвене на пара, че ми стана интересно какво представляват. За парата предполагам е на дупки, но другата? newsm78

Аз също съм отскоро в темата, но ветеранките сигурно ще те почерпят с някой коктейл за добре дошла.

# 76
  • Мнения: 1 059
иса, да ти е честита и много вкусни гозби да готвиш на нея!

Когато имаш време, би ли качила снимки на плочата за пържене и плочата за готвене на пара, че ми стана интересно какво представляват. За парата предполагам е на дупки, но другата? newsm78

Аз също съм отскоро в темата, но ветеранките сигурно ще те почерпят с някой коктейл за добре дошла.
Утре ще я снимам и кача снимки има тефлонова тавичка и тавичка на дупки. В магазина не ми казаха подробности, а и упътването е много скромо ще я разучаваме в движение  Grinning

# 77
  • Мнения: 903
Аз имам Нео от около 2м и съм много доволна. Вече не мога без фурничката,а и цялото цемейство е влюбено в гозбите приготвени в нея.

# 78
  • Мнения: 1 059
Ето малко снимки на новата ни придобивка http://www.snimka.bg/?album;aid=548759

от цялата работа само не ми стана ясно те нещица за какво са http://isad.snimka.bg/cooking/neo.548759.21414405

сега ще я изпробваме и после ще докладвам какво се е получило

# 79
  • Добрич
  • Мнения: 6 256
иса_, "голямото нещо" е стойката за капака. Поставя се на дръжката и капакът се закрепва на нея. Поставя се обратно на начина, по който си я снимала. А другите ми приличат на приспособлението за печене на цяло пиле, но аз нямам такова. Нека някой по- вещите да се изкаже.

# 80
  • Мнения: 1 059
Вела балгодаря за отговора. Вчера пробвах да направя пилешки бутчета, малко се препекоха но домочадието много ги хареса

# 81
# 82
  • София
  • Мнения: 423
Правих мини кексчета. Като изключим, че трябваше да слагам повече смес във силиконовите формички, другото е ок. Сместа е класическа за кейк, само формите са ми нови. Пекох 15 минути на 220 градуса на долната скара.


# 83
  • Мнения: 72
Здравейте, мадами!
Аз съм нова тук, ще ме извините, ако е писано за това, но имам въпросче
Много се впечатлих от таз фурна и ми се ще да си я купя, може би от по-евтинките варианти, а не оригиналната дето е 200 лв. от топшоп. Интересува ме само на тези по-евтините дали можеш да слагаш директно от камерата - пилешки бутчета примерно или пържоли? Защото според рекламата на топшопската фурна може, а това ми е много важно, тъй като често пропускам да извадя квото ми трябва от камерата Mr. Green и се оказва, че трябва да сготвя, а няма с какво  #Crazy
Много моля, който знае да сподели става ли номерът със замразените бутчета в по-евтините варианти Praynig
Мерси предварително

# 84
  • София
  • Мнения: 4 348
Точно замразените бутчета стават най-добре. Или замразени, или мариновани. Моята е от 65 лв Сафир.

# 85
  • Мнения: 10
Пускам ви линк за рецепта за ябълки с мед:
http://www.youtube.com/watch?v=OxoIdRBISfk&feature=related

и рецепта за пиле с картофи:
http://www.youtube.com/watch?v=OxoIdRBISfk&feature=related

Можете да откриете и други хубави рецепти  Simple Smile

# 86
  • Мнения: 72
много благодаря за бързия отговор  Hug
решено е вече, отивам и купувам и после почва едно готвене ...  Mr. Green
ще пиша как напредвам  Embarassed  Rolling Eyes

# 87
  • Мнения: 1 180
Зарибих се и аз, само не съм решила кой вариант да си купя - скъпия или по-евтиничко... А веднъж като нагласите таймера, не може ли да се спре, ако видиш, че се препича манджата?

# 88
  • Мнения: 1 059
Зарибих се и аз, само не съм решила кой вариант да си купя - скъпия или по-евтиничко... А веднъж като нагласите таймера, не може ли да се спре, ако видиш, че се препича манджата?

Ами аз си го спирам. А това дали да скъпа или по евтина си е лично той избор.

# 89
  • Мнения: 72
Здравейте, мадами!
Аз да се похваля - купих, готвих, та пушек се вдигна  Mr. Green
Много съм доволна засега от новата фурна. Правих пилешки бутчета, свински пържоли, картофи по селски. Всичко добре се получи. После обаче реших да забъркам един прост кекс ... Стана твърд като камък  ooooh! Не знам какво му прецаках  newsm78
Колежката, която ми даде рецептата смята, че е от фурната, тоест механизмът бил друг, на обикновена трябвало да го опека. Вие какво мислите, виждам, че много от вас правят кексове, явно се получава. Да взема да опитам пак, пък каквото стане  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт