Флейвър Уейв Турбо Овън и сие - 3

• 76 689
  • 558
  •   1
Отговори
# 240
  • Varna
Много съм гадна, ама многУ беееей smile3538
Изоставих хубавата и вкусна темичка, пък вие ми ФалИтИ кексО newsm20

Нищо ново не съм готвила момичета, и затова не съм писала. Но да си призная, скоро не съм идвала към темата Embarassed То и като е сам човек, освен да опече от тия готовите пилешките филенца, друго какво ли да се глези. Аз поне не се глезя като съм сама.
СинО е за малко тука и аз реших утре да му изпляскам едно печено пиле. Но и за него съм ви писала маринатата. Така, че да не се повтарГам. Wink

За почистването и аз ползвам обезмаслител. Става като нова!!!

# 241
           Здравейте, когато четях темите преди да си купя НЛО-то видях, че някой беше споменал, че може да се прави чипс от картофи, но без подробности. Ако някой знае как става моля да напише  рецептата.

# 242
Неделя в Метро ще има оптимумчета по 48лв. http://www.metro.bg/pages/1822.aspx?0&mm=11565&cd=1&kd=82&pg=1 /чукнете острани на дата 24-ти/.

Здравейте, когато четях темите преди да си купя НЛО-то видях, че някой беше споменал, че може да се прави чипс от картофи, но без подробности. Ако някой знае как става моля да напише  рецептата.

Чипсът става много добре в микровълнова, след като се нареди прав на една специална поставка... Виж тук: http://cgi.ebay.com/Apple-Potato-Slicer-Chip-Maker-Microwave-DIY … sh=item1e5d7c95e5
Има си ренденце с купичка, в която се нарязват картофките с еднаква дебелина и след това се нареждат и... за няколко минутки са готови. Каня му се на това джадженце от известно време, ама пустите ми диети ме възпират.

Последна редакция: пт, 22 юли 2011, 12:44 от Coolmummy

# 243
Неделя в Метро ще има оптимумчета по 48лв. http://www.metro.bg/pages/1822.aspx?0&mm=11565&cd=1&kd=82&pg=1 /чукнете острани на дата 24-ти/.

Чипсът става много добре в микровълнова, след като се нареди прав на една специална поставка... Виж тук: http://cgi.ebay.com/Apple-Potato-Slicer-Chip-Maker-Microwave-DIY … sh=item1e5d7c95e5
Има си ренденце с купичка, в която се нарязват картофките с еднаква дебелина и след това се нареждат и... за няколко минутки са готови. Каня му се на това джадженце от известно време, ама пустите ми диети ме възпират.

Благодаря ти за отговора и това което предлагаш е интересно, но аз искам да си правя чипса в НЛО-то защото щом сандвичите стават хрупкави и чипсът ще става такъв, а и щом вече някой е правил значи става.

# 244
  • 1st floor
Coolmummy, точно брошурата на Метро ме доведе в темичката ви Mr. Green
Засилила съм се да взема тази фурна за подарък, ама не знам дали е добра. Има ли я някой да сподели?

# 245
Coolmummy, точно брошурата на Метро ме доведе в темичката ви Mr. Green
Засилила съм се да взема тази фурна за подарък, ама не знам дали е добра. Има ли я някой да сподели?

Аз съм много доволна. Хранителният ми режим налага да приготвям храната си без мазнина и я използвам през ден. Като стана на 1г. изгоря нагревателя /реотана, който пече/ и ми я смениха с чисто нова от Метро. Като я заменях ми направи впечатление, че цената беше пак 89лв., колкото я купих и преди година, така че за тия пари сега не му мисли изобщо, а купувай. Дори аз се замислям за още една, че ако и на тази и замине нагревателя, ще се бръкна после повечко за нова...

# 246
  • 1st floor
А колко време й е гаранцията? Нещо не ми се ще да я подаря и да "изгърми" след една година...

# 247
Ние си взехме от Метро, но когато беше на 80 лв.
Вече не знам колко пъти се разваля.

# 248
  • Wonderland
Моята я взех от Техномикс-а за 49лв. и съм страшно доволна....Очаквах това да е поредното нещо запълващо кухненските ми шкафове,но категорично мога да кажа,че това е уред който всяка жена трябва да има....готви бързо и вкусно,и без мазнина.Естествено трябва време докато свикнеш да си приготвяш всичко в него,но е много полезен.
Вчера правих какаови и солени мъфини и станаха чудни!!!!

# 249
  • Мадрид / София

[/quote]

Това е най-добрата оферта за момента.
http://cgi.ebay.com/Set-Microwave-Apple-Potato-Crisp-Chip-Slicer … sh=item3f0c1cb0ab

# 250
  • София
Здравейте, аз си взех миналата седмица от промоцията в Метро фурната на Оптимум. Ползвах я 2-3 пъти, но не ни кефи достатъчно/ въпреки че печено пиле ми беше теста и стана превъзходно, сандвичите стават хрупкави отдолу-на мен ми харесват, на мъжа ми не/ за да  робувам и на нея, а и да и търся място на това НЛО.  Ако някой го иска за 45лв. ще го дам заедно с фактурата заради гаранцията. От София съм.

Поздрави и приятен слънчев ден.

# 251
  • Бургас
някой пробвал ли е да готви нещо по-течно в нло-то?

# 252
  • Мадрид / София
някой пробвал ли е да готви нещо по-течно в нло-то?
Имай предвид, че водата не се изпарява.

# 253
Купих си НЛО-то и за сега съм много доволна. Няма провал, но прочетох съветите  във форума и много ми помагат. Благодаря ви,  страхотни сте!

# 254
Здравейте! Аз направих шишчета от свински бут. Предварително   мариновах месото в смес от лимонов сок, соев сос, 1супена лъжица  пчелен мед, черен пипер и кимион.Сложих го в хладилника  за 1час, след това  нанизах месото на дървени шишчета ,като между него нанизах парченца стар лук и пресна чушка, намазах с олио и ги поставих на двете скари . Печат се на 240 градуса около 15 мин. Извадих шишчетата от високата скара и преместих тези от ниската скара на високата,като ги включих още 5мин. Станаха много добре.   

Общи условия

Активация на акаунт