SUPERNATURAL - Saving people, hunting άλφα-things, the family business

• 21 674
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Иначе то е ясно, че няма достатъчно аргументи, с които да успее да ме убеди, че е добър, колкото Сам Sunglasses Joy
Ти в това недей да бъдеш толкова сигурна, то един "аргумент" е достатъчен, а както видяхме в смолвилската фотосесия със синята фланелка, макар и загатнат, бая си е аргумент  Mr. Green.

‘Айде пак  Joy ... Техниката е важна Peace !

Еййй, ненаситни жени - техники, аргументи, лудница. Душата, Санчо, душатааааааа Laughing

# 91
Еййй, ненаситни жени - техники, аргументи, лудница. Душата, Санчо, душатааааааа Laughing
Че 'кво му е на душата, бе! Душа кат' слънце!

# 92
Душата, но и салама (a.k.a. аргумента Mr. Green) Joy

# 93

Значи знам какво ще се случи тази вечер Laughing . Ди-й-йн ще влезе и ще каже: ‘А пък днес Fairy не искаше да си играе с мен. Каза дори: ‘Never’! подсмрък’ И Импала ще го утеши, again... and again... and again. После ще влезе Сами и ще каже: ‘А пък днес Fairy много си игра с мен, но не беше фея, както обикновено, а демон Shocked . Импала, можеш ли да утешиш и мен, again... and again... and again?’ А аз как да му откажа?!

# 94
  • В средата на времето
Боже, къде отиде невинното броене на звезди, в ясна лятна вечер, тревички да гъделичкат, пък човек да говори, споделя... Whistling

# 95
Боже, къде отиде невинното броене на звезди, в ясна лятна вечер, тревички да гъделичкат, пък човек да говори, споделя... Whistling

Тревичките не гъделичкат през дрехите hahaha ...

# 96
  • В средата на времето

Е, сега Grinning Ако си легнал във висока трева, технически е възможно да ти гъделичка лицето. Това имах предвид. Понеже гледката към звездите винаги е била много по-добра в легнало положение Laughing

# 97

Е, сега Grinning Ако си легнал във висока трева, технически е възможно да ти гъделичка лицето. Това имах предвид. Понеже гледката към звездите винаги е била много по-добра в легнало положение Laughing

Отплеснах се малко като прочетох ‘технически’, но иначе да – топла лятна нощ, одеало, добра компания и мно-о-о-о-го звезди... Рай за земята! Благодаря ти, Izida Hug , че ми припомни лятото в този така студен ден. Сгряващи спомени, но другата година - нови (нали, Мило?).

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 17:26 от Impala

# 98
Душата, но и салама (a.k.a. аргумента Mr. Green) Joy
Joy Joy Joy Joy Именно!  Wink Стиче,  Hug за този пост!

Ей го на, бе, човека се е приготвил, само Фейчето да дойде и почват да споделят.......

# 99
Ей го на, бе, човека се е приготвил, само Фейчето да дойде и почват да споделят.......

....... Като тя задължително ще си води и Самито . Еха-а-а...

# 100
ЙЕЙ! Пак си имаме нова тема  Hug Hug Hug (и аз пак съм назад в прочита с има няма 9-тина странички  Nerd Nerd Nerd )

Значи знам какво ще се случи тази вечер Laughing . Ди-й-йн ще влезе и ще каже: ‘А пък днес Fairy не искаше да си играе с мен. Каза дори: ‘Never’! подсмрък’ И Импала ще го утеши, again... and again... and again. После ще влезе Сами и ще каже: ‘А пък днес Fairy много си игра с мен, но не беше фея, както обикновено, а демон Shocked . Импала, можеш ли да утешиш и мен, again... and again... and again?’ А аз как да му откажа?!

Еййй, въртят се, сучат се нашите мили герои, ама каквото и да става все свършват при теб  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Иначе Фейче, това за професионалното задължение продължавай да си го повтаряш  Rolling Eyes

ПП: И всички тези звездички и тревички... Хора, разфантазирах се и ми стана едно такова хубаво... Само не ми припомняйте за онаЯ, госпожа Тренерката, че ми тегне като черна прокоба над хубавите планове  Crossing Arms

# 101
Кръщелнице, намери ли SPN рисунката - портрета на Тренера?

Еййй, въртят се, сучат се нашите мили герои, ама каквото и да става все свършват при теб  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Ама не винаги, ‘щот’ не съм само аз Cry , много сме Tired .

ПП: И всички тези звездички и тревички... Хора, разфантазирах се и ми стана едно такова хубаво... Само не ми припомняйте за онаЯ, госпожа Тренерката, че ми тегне като черна прокоба над хубавите планове  Crossing Arms

Госпожата не е Тренерка, а е ДженсънЕкълсова: Тренерът е Ди-й-йн, който е свободен и достъпен по дефиниция Peace .

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 18:25 от Impala

# 102
Сега остава да вкарат и еднорога на Сам с дъгата дето му излизала от дъто  hahaha hahaha hahaha
Кат нищо  Joy Joy

smile3532 от къде го изрови това Злата

а като гледам снимките с кучетата си казвам Ей това е мъж за мен, вече има две кучета, няма да му се моля като на моя - един мопс не ще да ми вземе лош лош моя мъж  Mr. Green

# 103
ПП: И всички тези звездички и тревички... Хора, разфантазирах се и ми стана едно такова хубаво... Само не ми припомняйте за онаЯ, госпожа Тренерката, че ми тегне като черна прокоба над хубавите планове  Crossing Arms

Госпожата не е Тренерка, а е ДженсънЕкълсова: Тренерът е Ди-й-йн, който е свободен и достъпен по дефиниция Peace .

Аз говорех за другата, нашата прекрасна Лиса, която върза горкичкия Дийн и той съвсем не е достъпен и свободен вече. Тази леличка така се пласира, че стана баш Госпожа Тренерка  ooooh! Мъка, мъкааа....  ooooh!

ПП: Иначе портрета не го намерих, което ме навежда на неприятната мисъл, че трябва много сериозно и основно да си разтребя "ателието"  newsm28  (а толкова си се радвах на творческия хаос) ... Ама започнах друг портрет и тоя път ще го пазя като очите си и ще види бял свят Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 104
Според мен, 'леля Wink Лиса' е минало вече Rolling Eyes .

Портрет, истински рисуван на ръка портрет! Oh boy, oh boy, oh boy " eat " !

Аз понеже съм тотално negata откъм талант, завиждам, но наистина благородно, на всички с такъв.

Общи условия

Активация на акаунт