SUPERNATURAL - Saving people, hunting άλφα-things, the family business

• 23 777
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Серията беше уникална, направо ме разби. До следващия петък обаче ще си умра и това е...

Нали!!! И аз така!!!

# 196
Краят на серията беше просто брутален Shocked Не разбрах Дийн защо така постъпи, за да му олекне ли, що ли? Confused

# 197
  • # супернатурална #
Стиче, все ми го от клавиатурата, много ми се коментира, ама не смея, кога започваме, ако искате в бяло, м?

# 198
Ох най - после сядам да гледам Simple Smile Казвайте часа за започване на сериозната дискусия до тогава да не влизам че няма да мога да се сдържа Sad  Crazy

# 199
Изгледахте ли го? хайде де, че трябва да излизам, а докато се върна вие ще сте изписали света  hahaha
Краят на серията беше просто брутален Shocked Не разбрах Дийн защо така постъпи, за да му олекне ли, що ли? Confused
Ох, ох така искам да се изкажа по въпроса, ама не може...

# 200
  • # супернатурална #
Искате ли снимки от конвенцията?

какво прави Ана там, пак ли ще я връщат newsm78

на мен този брат хич не ми харесва Rolling Eyes

Хубав Миша, поздрав за Кастиелки Hug

този кой е?

# 201
  • София
На мен пък тази серия ми се видя малко пълнеж  Tired
Щом на няколко пъти спирах и си върших друга работа ...

# 202
Дийн много добре направи ... ББ: защото богинята каза, че Сам не е човек. Как така като не чуства и не му действа това да казва истината? Прави си беше Дийн да го намели най - малкото защото това не е брат му.

# 203
  • Велико Търново
Е такъв бой отдавна не бях виждала!

# 204
  • # супернатурална #
Tц, това не беше бой, това беше пребиване

Дийн много добре направи ...
Уоми, от Мириел го очаквах, ама от теб-не Naughty Laughing

КОМЕНТИРАМ С ЧЕРВЕНО!!!

Човек си е, и то човек, който призна, че има проблем и потърси помощ. Във секи друг момент си заслужаваше пердаха, но не и сега Tired И то по прекрасното лице Rolling Eyes Все едно, когато Дийн се зарази от тази болест със страха, Сам да го беше пребил.
Иначе серията ми хареса, освен финала. Дийн започна да прилича на себе си, много готин момент с цицорестата мадама, като се върна да я изгледа и тя се позасрами Laughing Боби и маникюристката hahaha Лиса между другото беше права за връзката между двамата братя-в реалния живот това си е патология. Това май наистина и беше последното появяване Laughing Общо взето нешата започват да се изясняват, особено като гледах промото на следващата серия. Сам разбира се беше страхотен, как само се вълнуваше, даже радваше като накара сестрата да си признае. Верно много се харесва Laughing Май теорията, че душата му се е трансформирала в мускули ще излезе най-вярна-сега е само разум и страхотно тяло. Надявам се, като си върне душата, да не е за сметка на другото Laughing

# 205
  • София
Е такъв бой отдавна не бях виждала!

ама пък си беше заслужен, а и съвсем в стила на Дийн....хем го и обезвреди....за момента, да нямо повече игрички, вероятно докато не се случи това, което се вижда в промото на следващата серия....все пак да се застрахова, до колко е искрен....

Серията беше добра...Wink

Г. Краули - как кой е този бе душа - жълтоокият е този Wink Азазел, не можеш да го познаеш с неговите си очи ли Simple Smile

# 206
  • # супернатурална #
Не питам за жълтоокия, а за зеленошапчестия над него Wink Laughing

# 207
Краули не е човек изобщо според мен. В промото Кастиел нешо и той го натисна така, че признанието си беше лъжа. Както беше и лъжа това че не е гледал а се е паникьосал. Богинята на истината беше доста сигурна и изненадана, че той може да я лъже. Силити му са значи над нейните. Ама ще поживеем ще видим.
Обичкам си го Сам, но това не е Сам.

# 208
Баш Сам си е, според мен, просто, както е видно от промото на следващия епизод, (продължавам в бяло) душата му я няма. Затова не го лови моджото на богинята, а не защото е по-силен от нея. Не призна на Дийн по-рано истината, защото Дийн не може да се справи с нея, то си пролича в края на епизода.

# 209
Здравейте!
Аз след малко ще започна с гледането и после ще коментирам. Сега се включвам само да отговоря на Галя, че зеленошапчестия е Джейсън Манс. Той само за това, че е приятел на Дженсън започно редовно да си свири по техните кънвеншъни, че даже и да участва в панелите.

Общи условия

Активация на акаунт