SUPERNATURAL - Saving people, hunting άλφα-things, the family business

• 23 793
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • София
абе не знам до колко е безчувствен....баш зъл си изглежда... една такава наслада излъчва като гледа някой да се гърчи пред него....

anbibian абе не е било само 1 път....

# 241
  • # супернатурална #
абе не знам до колко е безчувствен....баш зъл си изглежда... една такава наслада излъчва като гледа някой да се гърчи пред него....

Twisted Evil, абе има нещо такова, ама колко му отива Heart Eyes

# 242
Въпросът е в агресията и изразяването на чувствата на Дийн, а не в страданията на Сами.
Ти как си представяш Дийн да положи ръка на рамото на Сам и да му рече - Ооо, Сами, така ли било, я дай да седнем и да си поговорим. Да знаеш много съм ти ядосан, но искам да ми разкажеш всичко, да ти олекне и двамата заедно ще се справим с какъвто и да ти е проблема. Ти ме излъга и предаде, рискува живота ми, за малко да убия Лиса и Бен, които между другото вече не искат да ме виждат. Но това не е нищо, дай сега пак да оправяме твоите проблеми.
Ще му хвърли един як бой и още как. И не случайно сценаристите вмъкнаха телефонния радговор с Лиса точно в тази серия, по точно частта за нездравата връзка между двамата братя и това, че Дийн никога няма да е щастлив, докато Сам е в живота му. Осъзнаването на това също не допринесе много за разгаряне на братска обич в гърдите на Дийн. Горкия, мислеше си, че не може да е щастлив без брат си, а сега осъзнава, че и с него пак същата работа. Егати живота!

# 243
Въпросът е в агресията и изразяването на чувствата на Дийн, а не в страданията на Сами.
Ти как си представяш Дийн да положи ръка на рамото на Сам и да му рече - Ооо, Сами, така ли било, я дай да седнем и да си поговорим.
Сакън, таквиз неща изобщо не си представям Naughty Laughing Ами, познавайки Дийн, очаквах нещо от рода на юмрука, който му наби след като изгониха Мег от тялото му. Ама той направо му разду фейса тоя път, оля се.

# 244
  • # супернатурална #
 hahahaОоо, Сами, така ли било, я дай да седнем и да си поговорим....... , а после да се прегърнат и да отидат да тренират. По дънки, без ризи Laughing Joy

Горкия, мислеше си, че не може да е щастлив без брат си, а сега осъзнава, че и с него пак същата работа. Егати живота!

Добре де, ама то и за обикновените хора вземат ли да се замислят щастливи ли са, не са ли, работата отива към депресия. А това е Дийн, трепе гадове, поддаде ли се много на чувствата, спукана му е работата, ще свърши като приятеля на баща им от лудницата. На него просто много му се отрази едногодишната ваканция, викам вече да се взема в ръце, да зяпа мацките в деколтетата и както каза след като избягаха от лудницата  на Сам: "Ние сме ловци, погребваме, чувствата си и бля-бля, не помня вече Laughing

# 245

anbibian абе не е било само 1 път....
ама айде кажето кога Сам е нападал Дийн и да го натупал и към бройката не включвайте пътите, когато е бил обладан от Мег, от Луцифер, от оня лудия доктор дух психар в една стара психиатрична клиника или от сирена и т.н.
защота аз се сещам само за един път - когато беше хукнал да убива Лилит и тогава пак беше под влиянието на Руби и на демонската кръв
но така да го натупа, защото му е ядосан за нещо, не си спомням това Сам да го е правил  Crossing Arms

# 246
Обаче аз не се сещам за много пъти Дийн да го е бил  newsm78 Я малко помощ в припомнянето плс ?

# 247
  • # супернатурална #
Аз се сещам за два пъти незаслужено-когато изкараха Мег от Сам и в серията с Гордън, когато Сам се опитваше да го убеди, че Гордън е куку и му каза, че не може да замести баща им.

# 248
Обаче аз не се сещам за много пъти Дийн да го е бил  newsm78 Я малко помощ в припомнянето плс ?
чак да го е бил (особено както сега) - не
просто му вкарваше по един здрав прав в сладката моцунка от време на време

# 249
Аз се сещам за два пъти незаслужено-когато изкараха Мег от Сам и в серията с Гордън, когато Сам се опитваше да го убеди, че Гордън е куку и му каза, че не може да замести баща им.
И за да е по-нагледно Laughing
1. http://www.youtube.com/watch?v=R7exTjFNqjs - 3:40
2. http://www.youtube.com/watch?v=Hbx5uFucazs - 1:00

чак да го е бил (особено както сега) - не
просто му вкарваше по един здрав прав в сладката моцунка от време на време
Е, да, досега не беше го бил до припадък, само си го попляскваше Crazy

# 250
eто още доказателства как дийн го натупва
http://www.youtube.com/watch?v=0gDnYt4XnCA
1.45 минута

# 251
  • # супернатурална #
А, да, благодаря, че ми напомни, anbibian
Не си спомням Сам да е посягал пръв на брат си, но това е разбираемо, все пак Дийн го е отгледал  Rolling Eyes Даже в повечето случаи не отвръща.

# 252
А, да, благодаря, че ми напомни, anbibian
Не си спомням Сам да е посягал пръв на брат си, но това е разбираемо, все пак Дийн го е отгледал  Rolling Eyes Даже в повечето случаи не отвръща.
Посегна в When The Levee Breaks, когато Дийн му каза, че е чудовище:
http://www.youtube.com/watch?v=Xk5oyMwsFf4 - около 2:30

# 253
Пу пу пу (плюя си в пазвата) направо ми изкара ангелите Краули с тоя аватар бррррррррррр hahaha

# 254
Така за Мег не съм много съгласна защото той си го връщаше. Демек Сам го беше ударил преди това нещо като да сме квит беше.
Мдам даже и го простреля и естествено пак не беше Сам Simple Smile Той Дийн затова толкова се чуди какво е този път в брат му Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт