Нищо,че навън вали,СЕПТЕМВРИЙче сладичко си спи!

• 24 385
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Аз не успявам да схвана как да гласувам  balloon

Масажчета правя след къпане, Дани тогава е много спокоен. Първо го слагам по коремче и голямо разтриване пада със зехтина, после го обръщам и продължаваме, доста време откарва голичък. Упражнения обаче не правим.

# 106
Момичета,

малко встрани от темата - подала съм документи за еднократна помощ при раждане в средата на 09 месец. До днес не съм получила парите. Някой знае ли кога е нормално да бъдат преведени. Още повече, че акта за раждане на детето е в службата за социално подпомагане в нашата община, а там не си вдигат телефоните Sad
И аз съм като тебе,чакам би трябвало днес,но май няма да ни огрее,ще останем за другия месец  Rolling Eyes .То ако има проблеми ще ти се обадят  Peace !

# 107
  • София
Сега като пуснахте мухата за онлайн магазини Simple Smile някоя от вас пазарувала ли е дрешки от органичен памук?
Прочетох няколко статии - бил много по - нежен за бебешката кожа, по мек и т.н.

В един онлайн магазин разледах нещата - заслужава ли си, всичко е доста по-скъпо?

# 108
Ако бебето ти няма проблем с обикновения памук няма никакъв смисъл от органичния.  Peace

# 109
Сега като пуснахте мухата за онлайн магазини Simple Smile някоя от вас пазарувала ли е дрешки от органичен памук?
Прочетох няколко статии - бил много по - нежен за бебешката кожа, по мек и т.н.

В един онлайн магазин разледах нещата - заслужава ли си, всичко е доста по-скъпо?

Подариха ни дрешки от органичен памук, има малка разлика от другите като ги пипам, но чак пък толкова... Ако имаш желание, поръчай някоя долна дрешка - те се допират до кожата.

# 110
  • София
alximika ,Влади има глас и от нас  Simple Smile .Магазина на Сали е в Бенковски и само в събота и неделя  работи през деня .През другите дни след 6 вечерта.

А някой ходил ли е до складая на Комес скоро ?

Момичета искам да купя на Йоана някаква играчк ,която свети и имамелодии и да се закача и да не е много скъпа  Laughing .Препоръчайте ми някоя  Blush .

# 111
  • в мечтите си
Време имам само  за запис

# 112
И мен ме зарибихте с тия активни гимнастики
ние имаме тази http://toytownbg.com/index.php?toy=10.4.423, но тя много се заглежда ,а тази е малко скучна и поръчах тази http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.1801

вижте я и вие,че е много намалена  Peace

# 113
  • София
 Здравейте мамита  Simple Smile ,

ние днес бяхме на консултация и ни биха и двете ваксини, но малчо се държа мъжки плака само малко, а сега спи многооооо дълбокооооо, от доста време не е спал така, май емоциите го изтощиха.....
  Та пораснали сме с 3 см.  вече сме 58,5 см. и 6 370 кг. почти като тримесечно..... Joy
За активни гимнастики говорите....ами ние още нещо не и се радваме много.....иначе си имаме люлка на Fiher Price и да споделя, че доста ми е удобна , а и дребчо се чувства добре и се забавлява, определено ви я препоръчвам.
  За помощите знам, че се изплащат до 30- то число следващият месец след подаването им, а и акта за раждане може да се вземе след 30- дни от датата на подаване с лична карта...

# 114
И ние сега се прибираме от консултация. Както си и мислех не сме наддали много този месец - само 800 гр. и вече сме 5,900 кг. Пораснали сме само с 1 см и сега е 56 см (макар че аз я мерих вкъщи 58 см). Знам, че не са чак толкова лоши мерки, но като сравнявам с първия месец на малката...А и с това нейно нежелание да яде...Оф, дано се нормализират нещата, че много се притеснявам, че ще откаже нацяло да яде. Биха ни и двете ваксини, изписаха ни и Ефералган за деца и сега в 18 и в 21 часа ще пием по една доза.
Айде, ставам, че пак ревем. Лек ден!

# 115
Еднократната я подадох на 29.09,днес на 29.10 ми я преведоха  Peace !Ивчо,провери,може да са превели и твоята  Hug!
браво на всички минали консултации за добрите резултати  Hug Hug Hug!

# 116
Ох, камък ми падна от сърцето. Млякото се засили и Марти си прави пак 3 часови паузи, пълни добре памперсите, спи много по-спокойно и дълго и така не трябва да ми е непрекъснато в ръцете... Много съм горда с него... с нас  Rolling Eyes

# 117
  • Пловдив
Момичета,

малко встрани от темата - подала съм документи за еднократна помощ при раждане в средата на 09 месец. До днес не съм получила парите. Някой знае ли кога е нормално да бъдат преведени. Още повече, че акта за раждане на детето е в службата за социално подпомагане в нашата община, а там не си вдигат телефоните Sad

Вече писах, но ето пак/имам 4 години стаж в Социалното преди време/:Всички видове помощи от Социалното се превеждат до края на следващия месец, последващ месеца на подаване на молбата.Т.е. при теб:молба подадена в следата на Септември ще бъде изплатена до края на Октомври.И аз съм подала на 01.09. и чакам до края на Октомври.Някой ако подаде на 30.09., също ще бъде изплатена до края на Октомври.

# 118
  • София
Еднократната я подадох на 29.09,днес на 29.10 ми я преведоха  Peace !Ивчо,провери,може да са превели и твоята  Hug!

Не Sad

# 119
А като стана въпрос за тази помощ за раждане на 1-во дете, знам че може би сте го коментирали, но може ли да споделите какви документи се подават и къде?

Общи условия

Активация на акаунт