Нищо,че навън вали,СЕПТЕМВРИЙче сладичко си спи!

• 24 371
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,ние вчера купихме много веселка активна гимнастика с едно лъвче на нея за бебо. Той доста се заглежда като сложа на нея. Ако някои иска да си взима, ние я взехме от Хиполенд, там имаше много и различни и повечето бяха на сносни цени от порядъка на 50 - 60 лв. , еимаше и такива от 120 примерно, но не смятам,че има смисъл. А и ти отварят която поискаш да я разгледаш разпъната дали ти харесва.

alximika, за слкадче за дреши бяха говорили за едно в Хаджи Димитър, където са българско производство. Ако за това става въпрос, по-скоро те съветвам да не ходиш да го търсиш, защото ние ходихме и не съм впечатлена. Изобщо нямаше готини дрешки. По-скоро ако имате нужда от едноцветни бодита и пижамки и разни такива обикновени неща, от там можете да ги намерите на добри цени, но определено няма нищо интересно. Заслужава си ако ти трябват ританки, ръкавички, потничета и разни такива за отдолу дрехи.Иначе борсата се казва "Даяна и Ники"и адресът е ул. "Ильо войвода" №30 (в Бялата къща) кв. Хаджи Димитър. За дрехите най-удачно според мен е да се ползват такива от друго бебе, ако имате някои познат с малко по-голямо бебе, защото със сигурност ще има по-хубави измежду тях,ще са безплатни и след това ще ги върнеш без да се чудиш какво да ги правиш и къде да ги складираш. Ние за сега го караме още от подаръците и малко така взети назаем Simple Smile

За среща аз съм ЗА, само че едва ли има къде да отидем толкова майки с толкова количи. Дори и само 10 човека примерно да сме , това са 10 бебешки колички и 10 бебета в тях. Аз не се сещам за заведение, което може да ни побере на едно място, освен ако не отидем в някои мол, в Сердика например, там горе на храната е много широко и през деня няма хора, а също не е и запушено.

# 91
Здравейте и от нас Hug

Сега да почерпя, днес моят любящ съпруг и баща има Рожден Ден!

Яничка- намерих решение за подарък поръчах комплект за суши, тъй като той е любител, а дрехи вече не ми се купуват, че той е и една претенция, а и нали скоро ще сме в новия ни дом тримцата самички така че му намерих занимание Mr. Green

Относно активната гимнастика на Сияна и подариха като беше съвсем на няколко дни и преди няколко дни я сглобих и я настаних много се кефи Laughing нашата е ето тази http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.3553- и хубавото е че е от 0+

Чудя се дали да излизаме днес понапича слънчице ама има лек ветрец newsm78
Лек ден момичета Hug

# 92
  • София
 Simple Smile

Беба я приспах и се възползвам от намалението да си направя едно 3в1  Laughing .Някога пиех минимум по 3 чаши силно кафе на ден , а сега едва едно 3в1  Grinning .Да си призная честно ,когато имам възможност да излезна без Йоана за няколко часа първото нещо е да пия кафе  Crazy .'

иСКАХ ДА ПИША НЕЩО ,НО ЗАБРАВИХ  Blush

# 93
оффф ,докато е кротка да ви питам и още нещо

всяка вечер след баня е страшен рев - ама и в люлин ни чуват. чак се напикава ,като я сложа в хавлията .според педи било от това,че е била във вода до преди това  newsm78 - глупости
не ми дава изобщо да и масажирам ръцете ,а за упражнение и дума не може да става.  дали е малка,гледам в сайта с упражненията пише да се правят след края на втория месец  newsm78 или просто щерка ми е мързелива?
има ли и други бебчета с такъв проблем?

Значи не сме единствените нерваци  Mr. Green . И нашата мома е така - във водата е спокойна, но изкараме ли я няма такъв рев. Масажчета и гимнастики след баня е изключено да й правим. Затова й правя сутрин, но не съм много стриктна  Blush , а и мойта мома е много жилава, сама се разтяга  Mr. Green .
Оффф, направо ще откача вече с това нейно ядене...Вчера пак като видеше гърдата и се почваше един рев. Почти не е яла от гърда, опитахме с шише - същата работа - рев,рев, но с голям зор хапна от шише. Тамън си мислех, че нещата са се оправили, защото често взе да ми се случва това. Поне вечер като е сънена си хапва. Не знам с това нейно ядене какво е качила този месец. После сме на консултация и ще разбера. Миналия месец бяхме качили 1,5 кг. Но сега сигурно няма да има и 800-900 гр. Оф, и ваксина ще й бият и още по-крива ще стане.
Завиждам на мамите със спокойни бебенца. То такова чудо като нашето няма.

deskutu, честити ти рожденници! Живи и здрави да са и много да те слушат  Wink !

# 94
NKl,мерси за отговора,не е тази в Хаджи Димитър,нея я знам.
Ние ползваме за дребния много от нещата на каката и от приятелки(всичките ми прияетлки са с момчета),и от снаха ми имам дрешки,но на каката изведнъж всичко и омаля,искам да я заредя с пижами,анцузи за в къщи и бельо,на дребния също искам да взема някакви дребни работи.Все нещо ново да си има човека Grinning

Jani4ka,помня ,че беше писала,ама аз да побутна темата Wink,че да видим дали има други желаещи.

Навита съм и за мола.Аз съм с кола и съм навита и за Варна дето се вика Mr. Green

# 95
добро утро , доста теми сте засегнали,които и мен ме вълнуват,но дакато изета всички страници и дойде ред д пиша и съм ги забравила. знаех си аз ,че с плацентата са ми извадили и мозъка  Cry

За среща съм За- когато и където решите, все ми е тая.

За сополките - леля ми е лекар УНГ и ни е дала ТЕТРИСАЛ - страхотно е , най-лесно се пръска в бебешкото носле, и сополите се вадят много лесно,ако изобщо ги има след употребата му.

успокоих се ,след като не сме единствените с истерията след баня. за това да правим упражненията сутрин - вчера така пробвах и пак се счупи да реве.

вчера беше страхотен киселяк и в 12:30 вече не ми издържаха ръцете ,кръста и нервите и я сложих в количката (нали там спи) ей рева,рева 40 мин ,сърцето ми се скъса,но накрая млъкна и си заспа за 5 мин. .после се събуди в 5 хапна и заспа в 6 и се събуди преди малко в 11  #Crazy бая сън му дръпна.
и сутринта реших,че много време ще мине на другата гърда и взех да я цедя ,ами за отрицателно време изцедих 80мл.и реших че стига толкова.значи си има мляко  newsm78

mimsat, благодаря за отговора .ще я потърся статията и ще пробвам.

а за лекциите ми изглеждат интересни и ще гледам да сме там.

# 96
момичета,може ли да ударите едно рамо Blushпърво трябва да харесате конкурса,после снимката на Влади.  bouquet
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=161334030562254&set=a … 9.109890045706653
Ох най-накрая сложих правилния линк ooooh!

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 11:58 от alximika

# 97
  • Bulgaria
Jani4ka  Laughing Значи съм уцелила активната гимнастика, избирах я една седмица  ooooh! Днес чакам да ми я доставят, хич нямам търпение, все едно аз ще си играя с нея   Joy  А нагревателя ми е от най-обикновените, на Бертони е и струва 24 лв. Като го купувахме мислех, че ще се ползва 2-3 дена докато започне да суче малката и затова взех най-евтиния, а то се оказа, че е най-изпозваната вещ  Embarassed Но понеже си върши  Embarassedубава работа така и не купихме друг  Wink
За гимнастиката и масажите - и ние ги правим преди баня, че след баня е ужас - реееев, писъци и т.н. докато не се наядем  ooooh! А сополките и аз ги чистя с клечка за уши мнооооого внимателно, въпреки чи строго го забраняват това. Ама с тези фтилчета памук нищо не става, как да го оставя да се мъчи милото и да се дразни.
Нашата нощна пауза е от 21-22 часа /тогава се къпем и ядем/ до към 03 часа, после ставаме пак в 06, 09 и т.н. си ядем през 3 часа. Много се кефя на мамите, които успяват от самото начало да научат бебоците да не стават нощем, но ние не успяхме. Моята приятелка още като ги изписаха от болницата го остави три нощи да реве и само му тикаше биберона-залъгалка и сега дребния спи от 21 часа до 06 сутринта  Party И аз пробвах 2-3 нощи да я оставя да пореве и да й дам само чайче примерно, но не става, а и ми се къса сърцето. Ще чакам сама да реши кога да спи по цяла нощ  Heart Eyes

# 98
  • София
Май се сетих  Blush

gala. , аз си запаметих страничката с поста на Ivy ,линка е http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=533466.510

alximika
, и аз щях да ти пиша ,за борсата в Х.Димитър ,че не е нищо особенно.Единственото което си струва е порт бебе ,тип одялце за 15 лв.Иначе за по-големо дечковци в Сали имаше много хубави неща.В събота мислим да се разходим до манастира св,Мина и ще минем през Сали.После мога да ти пиша дали има нещо ,което си струва.

Сополки аз вадя по следния начин:пръзкам на клечка за уши яко физ.разтвор и бъркам в нослето.При нас помпата предизвиква ужасен рев още докато я покажа  Crazy .

Сега то открива света с всички негови чудесии и нервната му система се превъзбужда, което накрая се отразява и на настроението на детето.

Забелязала съм ,че има нещо такова.Примерно когато Йоана поседи повечко време в активната гимнастика и се изнервя и почва да плаче.Аз си мисля ,че е от превъзбуждане това.Идват и в повечко емоциите  Laughing .

И съм ЗА за срещичка  Simple Smile !

# 99
момичета,може ли да ударите едно рамо Blushпърво трябва да харесате конкурса,после снимката на Влади.  bouquet
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=161334030562254&set=a … 9.109890045706653
Ох най-накрая сложих правилния линк ooooh!

а кой номер е Влади ? Не можах да го намеря

# 100
ааааааа така вече става - сега ще гласувам

# 101
Нанси,117 е номера,мерси  bouquet

geryaleksandrova,точно за Сали става дума,благодаря ти,ще се радвам да споделиш като разгледате,аз така и така преди понеделник няма да ходя.  bouquet

# 102
alximika - Готово Peace

Ние гимнастиките и масажите ги правим преди къпане и дори да е била нещо крива така се успокоява после на баня там вече е разложена от кеф, а след като излезем от банята и се започнат мазания обличания вече е в полуспящо положение обаче след като я накърмя като отвори едни ей такива очи Shocked и така песни и гукане до към 1ч, заспи ли се буди в 6, 7 различно.

# 103
deskutu, честит ти рожденник!   bouquet То и моя е една претенция, мани мани. Пък и се облича малко така и е доста труден да му се намери нещо, но успях!  Mr. Green А сета за суши е страхотна идея. Малеееее, как нямам търпение да спра да кърмя и да хапна едно суши и аз. Мноооого ми липсва, обожавам го. Ходим през седмица с моята приятелка в един уникален ресторант и си изкарваме страхотно - суши, бяло винце и готин лаф.  Mr. Green

Nkl, аз затова предложих Фея. Там в големия салон има място и за бебета и за колички и всичко!  Peace Няма да сме както миналия път в къщичка, направо запазваме салона!  Mr. Green

kittykat, еееее не....аз вчера поръчах нагревателя на Бертони.  Joy   Исках на Нук, но като видях, че на Бертони има също 2 години гаранция си казах, че няма смисъл да плащам повече от двойно за Нук.  Joy Та сега ги чакам с нетърпение да дойдат! И аз я избирах тази гимнастика цяла седмица. Аз мебели май по-бързо съм купувала.  Joy

# 104
  • София
Момичета,

малко встрани от темата - подала съм документи за еднократна помощ при раждане в средата на 09 месец. До днес не съм получила парите. Някой знае ли кога е нормално да бъдат преведени. Още повече, че акта за раждане на детето е в службата за социално подпомагане в нашата община, а там не си вдигат телефоните Sad

Общи условия

Активация на акаунт