alximika, за слкадче за дреши бяха говорили за едно в Хаджи Димитър, където са българско производство. Ако за това става въпрос, по-скоро те съветвам да не ходиш да го търсиш, защото ние ходихме и не съм впечатлена. Изобщо нямаше готини дрешки. По-скоро ако имате нужда от едноцветни бодита и пижамки и разни такива обикновени неща, от там можете да ги намерите на добри цени, но определено няма нищо интересно. Заслужава си ако ти трябват ританки, ръкавички, потничета и разни такива за отдолу дрехи.Иначе борсата се казва "Даяна и Ники"и адресът е ул. "Ильо войвода" №30 (в Бялата къща) кв. Хаджи Димитър. За дрехите най-удачно според мен е да се ползват такива от друго бебе, ако имате някои познат с малко по-голямо бебе, защото със сигурност ще има по-хубави измежду тях,ще са безплатни и след това ще ги върнеш без да се чудиш какво да ги правиш и къде да ги складираш. Ние за сега го караме още от подаръците и малко така взети назаем

За среща аз съм ЗА, само че едва ли има къде да отидем толкова майки с толкова количи. Дори и само 10 човека примерно да сме , това са 10 бебешки колички и 10 бебета в тях. Аз не се сещам за заведение, което може да ни побере на едно място, освен ако не отидем в някои мол, в Сердика например, там горе на храната е много широко и през деня няма хора, а също не е и запушено.