Харесва ли ви името Жасмина?

• 6 745
  • 63
  •   1
Отговори
# 30
Да, много ми харесва. Всъщност това е единственото име с Ж, което ми допада.

Ясмина....името е много красиво, но някак асоциацията, която правя с него не е в унисон с нашите ширини.

# 31
  • Пловдив
Авторката - за теб ли става въпрос или за братовчедка ти? За нея си пуснала тема - "Боряна или Биляна" и пишеш, че сте се спрели на Биляна  Thinking

# 32
Да, много ми харесва. Всъщност това е единственото име с Ж, което ми допада.

Ясмина....името е много красиво, но някак асоциацията, която правя с него не е в унисон с нашите ширини.

Хихи да,Ясмина не е популярно българско име.Имам позната женена за мюсюлманин,ако детето и беше момиченце щеше да го кръсти Ясмин или Ясмина,но то се оказа момченце и сега носи името Сами.От малка харесвам Ясмин,можеби защото харесвах приказките от 1001 нощ (Ясмин е гаджето на Аладин)  Laughing

# 33
  • Пловдив
Ясмин е гадже на Аладин във филма на Дисни. В приказката е Бадрулбудура  Simple Smile

# 34
Естел, Не търся име за сестричка на Кари Simple Smile Все още  Laughing Става въпрос за следното: братовчедка ми ще ражда след седмица, и се беше спряла на 2 имена, за които бях пуснала тема: Боряна или Биляна. Накрая тя реши Биляна. Но после, какво й стана, чула името Жасмина и взе да се замисля между него и Биляна. Та иска да види как се приема от хората и кое повече се харесва от двете. Затова пуснах темата.

# 35
  • сред маслини и портокалов цвят
Харесва ми Жасмин, без а-то. И Ясмин, но то е за други географски ширини.
И Биляна е хубаво, ама имах една ужасна съученичка с това име и явно ми влияе на възприятията. Simple Smile

# 36
Не ми допадат и двете.

# 37
  • с/у ОколоМръсТното
като малка ми беше супер странно... Сега го оценявам като неповторимо.
И Биляна става, да.
Но предпочинам Жаси-то.  Peace

# 38
Жасминa не ми харесва Naughty, нито пък Биляна Tired

# 39
Да, Жасмина е супер име. Peace

# 40
Жасмина не ми харесва.
Аз бих избрала Биляна.
Peace

# 41
  • София
Жасмина не ми харесва. Биляна става

# 42
Жасмин...да,Жасмина..не(звучи много циганско Whistling)

# 43
Харесва ми, даже много. Не ми звучи циганско, защото познавам детенце като ангел, което носи това име. (Дори не знаех, че е толкова популярно сред ромите, оттук разбирам)
А и го свързвам с една от любимите си миризми - тази на цъфнал жасминов храст.

# 44
  • София
Не ми харесва, правя лоши асоциации- повече от 1. Биляна много ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт