Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 5 тема

• 110 620
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
  • под тепетата
Благодаря, diana7102.

# 511
  • Банкя
Ето най-после и аз направих мъфини...та се вкючех и в тази тема Laughing.Станаха перфектни.Ползвах просто рецепта та ми за кекс.Намазах формичките с масло.Получи се страхотна ароматна коричка отстрани и пухкаво кексче.Успех  на всички творящи за разнообразие ....на трапезата  bouquet

# 512
  • Стара Загора
Понеже съм начинаеща мъфиноправачка  Mr. Green искам да попитам има ли изпитана рецепта за мъфини със сладко от вишни и ягоди? Много искам да направя такива, но в нета има доста рецепти и не мога да реша коя да е. Иска ми се някоя проверена  Simple Smile

# 513
  • под тепетата
На labrex ! Прочети темата и ако прецениш, че обичате по-сладичко си увеличи малко захарта. Стават  с отцедени вишни и ягоди от сладко.
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=392708.0

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 19:07 от bilqna_69

# 514
Понеже съм начинаеща мъфиноправачка  Mr. Green искам да попитам има ли изпитана рецепта за мъфини със сладко от вишни и ягоди? Много искам да направя такива, но в нета има доста рецепти и не мога да реша коя да е. Иска ми се някоя проверена  Simple Smile

Мъфини със сладко от вишни На мен тази рецепта ми беше сефтето в мъфините и не мога да не я препоръчам - имам си сантименти към нея  Flutter Много ми харесва сладко-киселият вкус от вишните!

А сега да се похваля с днешната си импровизация. Реших да пробвам "секретарските сладкишчета" на labrex. Извадих продуктите, почнах... и установих, че едно от двете (последни в хладилника!) яйца е сварено. Реших, че не ми се купуват яйца понеже за утре съм поръчала домашни и да не се прецаквам сега с магазински, и сложих само едното, а за компенсация сложих малко повече кисело мляко. Laughing  Отделно нямах обикновен бакпулвер, а някакъв специален за меденки. Като го сложих и ми замириса на подправки, реших да добавя още малко джинджифил-бонус и се получиха много ароматни и приятни мъфинчета с дъх на коледен уют  Heart Eyes

# 515
  • София
Аз пък съм фен на пандишпановите мъфини със сладко Simple Smile

# 516
  • София
Да се включа с едни капучино мъфини  Grinning

Пеп-4о, може ли рецептата, търсих на първа страница, но не я открих под това име  Rolling Eyes

# 517
  • Стара Загора
bilqna_69, Яс благодаря за рецептите.  Hug
Преди малко направих тези на Червено винце само с вишни, защото сладкото което имах уж от ягоди се оказа от смокини  Laughing Снимки по-късно, че някое прибрано дете е скрило батериите на фотоапарата  Crossing Arms

Намерих батериите  Laughing Ето мъфините :
Направих ги тънички, защото като бухнат много  и като ги обърна не могат да седят прави и съответно не успявам да напълня малкото сърце с шоколад. Трябва да си купя и  други форми, за сега само с това  разполагам  Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 16:13 от Сиер

# 518

emy_emy
  не съм пеп-4о  Blush но заповядай Peace
Разгледай блога и - има много хубави рецепти.

http://pep-4o.blogspot.com/search/label/%D0%9A%D0%B5%D0%BA%D1%81 … D0%B8%D0%BD%D0%B8

# 519
  • София

emy_emy
  не съм пеп-4о  Blush но заповядай Peace
Разгледай блога и - има много хубави рецепти.

http://pep-4o.blogspot.com/search/label/%D0%9A%D0%B5%D0%BA%D1%81 … D0%B8%D0%BD%D0%B8
Благодаря, те даже са и най-отпред!..... Hug

# 520
Да покажа моите Шоколадови мъфини с шоколадова глазура:

# 521
  • Австрия
денерис, ще може ли да ми издадеш тайната за шоколадовата глазура?  Simple Smile

# 522
Портокалови мъфини с портокалова глазура

# 523
  • у дома
bilqna_69, Яс благодаря за рецептите.  Hug
Преди малко направих тези на Червено винце само с вишни, защото сладкото което имах уж от ягоди се оказа от смокини  Laughing Снимки по-късно, че някое прибрано дете е скрило батериите на фотоапарата  Crossing Arms

Намерих батериите  Laughing Ето мъфините :
Направих ги тънички, защото като бухнат много  и като ги обърна не могат да седят прави и съответно не успявам да напълня малкото сърце с шоколад. Трябва да си купя и  други форми, за сега само с това  разполагам  Simple Smile
Може ли снимка ан самата форма,защото ми сатна интеерсно-не съм виждала такава.

# 524
И аз може ли да помоля за шоколадовата глазура на Денерис и за портокаловата на lu4a? Изобщо измислянето на глазури ми е голям проблем, дали няма начин да се обособи част за глазури в библиотеката на темата?

Общи условия

Активация на акаунт