Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 5 тема

• 110 432
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • 1st floor
Момичета , преди време се оплаках, че ми залепва формата за мъфини ...ДНес забърках две дози и в едната явно съм сложила по-малко брашно /правих ги малко на око и ми се видя по-редичка сместта, докато я сипвах във формите/...та от това се оказа, че са по-лепкави...не се и надуват толкова, но пък са по-сочни /в никакъв случай недопечени обаче!!!/...И честно да си кажа по-ми харесаха на вкус , въпреки че нямат никакъв вид/надуват се съвсем леко и се разливат на страни като гъба/...Става въпрос за кокосови мъфини...Следващия път ще се опитам да нацеля нещо средно между двата варианта, дано останат сочни и едновременно да се понадигнат още малко...

# 91
  Може ле да ми препоръчате солени мъфини , до сега не съм правила  , а имам поръчка за повод и ми трябват 2 дози , благодарско Hug

# 92
  Може ле да ми препоръчате солени мъфини , до сега не съм правила  , а имам поръчка за повод и ми трябват 2 дози , благодарско Hug
Аз ти препоръчвам тези,доста хора са ги опитали и никой нищо лошо не е казал.

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2136.msg85423.html#msg85423

# 93
# 94

Благодаря и аз исках да направя солени мъфини ( до сега съм правила само добруджанки) и с удоволствие ще направя за сутришна закуска в съботата от тези  Hug

# 95
Момичета, влизам с един тъп въпрос. Blush
Купих си хартиени формички, малки и големи, за мъфини, от Джъмбо. Но мога ли да пека в тях? Имам форма само за големи мъфини, за малки никъде не съм виждала.
Ще се радвам да споделите мнения. Peace
Благодаря.  bouquet

# 96
  • София
Аз пека само в хартиени чашки, без да ги слагам във тава с форми.

# 97

Купих си хартиени формички, малки и големи, за мъфини, от Джъмбо. Но мога ли да пека в тях? Имам форма само за големи мъфини, за малки никъде не съм виждала.

Snarky Chimpfanny, ако хартиените капсулки са твърди, няма проблем, но, ако са от меките, има вероятност да се излее кексовата смес. Peace

Шоколадови мъфинки.

# 98
Още един глас за мъфините на Пети,страхотни стават! Peace

# 99
Още един глас за мъфините на Пети,страхотни стават! Peace

Потвърждавам!  Peace Тези със сирене и розмарин също са много вкусни! Heart Eyes  bouquet

# 100

Snarky Chimpfanny, ако хартиените капсулки са твърди, няма проблем, но, ако са от меките, има вероятност да се излее кексовата смес. Peace

Шоколадови мъфинки.

Ами подозирам, че са от меките. Хартиени са, но аз ще пробвам. Peace

# 101
Купих си хартиени формички, малки и големи, за мъфини, от Джъмбо. Но мога ли да пека в тях? Имам форма само за големи мъфини, за малки никъде не съм виждала.Ще се радвам да споделите мнения. Peace
Благодаря.  bouquet

И аз преди няколко седмици търсих и все нямаше. След много обикаляне си взех от магазин "двата щъркела" (май така се казавше) за доста пари  ooooh!
В момента има в Кауфланд двойно по голяма #Cussing out - за малки мъфини е и струва ако не ме лъже паметта 8 лв ... ако ти се ивестира и имаш ходене на там  Peace
И на мен ми казаха че за малки може и да стане без форма .... но аз така и не се престраших да пробвам  Blush

# 102
Шарки, в момента има промоция в Кауфланд на тавички за мини мъфини   Peace

# 103
Шарки, в момента има промоция в Кауфланд на тавички за мини мъфини   Peace

Девойки-мъфинарки, днес се сдобих с тавичка за малки мъфинчета, за 24 бр, за 8 лв.
Показвам творенията от преди малко. Излязоха 48 бр от малките и 7 бр от големите.
Направих солените мъфини със сирене по рецепта на Ясмина, но тъй като в последния момент видях, че имам съвсем малко сирене, заместих останалото с настърган кашкавал.

И една снимка с "вечната" ми помощничка Wink

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 16:48 от Snarky Chimpfanny

# 104
  • София
Аз бях в Кауфланд, но тави не видях newsm78 Понеже се чудех трябва ли ми тази за минимъфини аджеба или не...

Общи условия

Активация на акаунт