Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 5 тема

• 110 500
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Benita би ли дала линк  на сайта от който си поръчваш ??? Момичета благодаря ви , явно в момента е нямало в кауфланд и метро за това и не съм ги видяла. Днес спретнах едни мъфинки с бананки и цели парчета шоколад. Станаха  доста добри.

П.С. Момичета открих  от каде да си поръчам . Има страхотни неща . Ето и линк :      http://www.xcerx.com/shop/authentication.php?back=history.php

Има страхотни неща.

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 21:13 от kukita83

# 571
Benita би ли дала линк  на сайта от който си поръчваш ??? Момичета благодаря ви , явно в момента е нямало в кауфланд и метро за това и не съм ги видяла. Днес спретнах едни мъфинки с бананки и цели парчета шоколад. Станаха  доста добри.

П.С. Момичета открих  от каде да си поръчам . Има страхотни неща . Ето и линк :      http://www.xcerx.com/shop/authentication.php?back=history.php

Има страхотни неща.

Да, точно от там си поръчвам и аз, но не посмях да копирам линк:)
От там си взех и шприц за сладки  - много са коректни - имат и скайп, по който си комуникираме с жената  bowuu

# 572
Поръчах си аз вече някои неща и  чакам в понеделник да ми ги доставят. Нямам търпение tantrum  Щом пристигнат ще снимам да покажа Simple Smile

# 573
  • Вече на светло в София
Не точно по темата, но не можах да открия друга.
Някой знае ли как се правят корабийки с парченца шоколад и ако е срещнал такава тема да пусне линк, моля. Сина ми ми вади душата от извесно време за такива.

# 574
  • под тепетата
http://alia.tropot.net/ - двойно шоколадови, дано те устройва  Mr. Green 

# 575
П.С. Момичета открих  от каде да си поръчам . Има страхотни неща . Ето и линк :      http://www.xcerx.com/shop/authentication.php?back=history.php
Има страхотни неща.
Ех, точно днес си взех пакет хартиени кошнички... Но вярвам, че бързо ще им видя сметката и ще пробвам от този сайт - имат много приятни предложения!  
п.п. Обикновено си взимам ето такива от едно магазинче "за 1 лев"

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 19:58 от jas.min

# 576
Хъм, малко скъпи ми се виждат формичките на този сайт.

jas.min , тези, които си показала, не залепват ли?

# 577
Денерис, честно казано не са особено качествени. Но все пак са 60 бр. за 2 лв. - не може да се иска кой знае какво Simple Smile Имам и от тези, които са много по-качествени, но са дюс бели, та ги редувам с цветните  Laughing А тези турските на снимката- за залепване са си нормални. Ако тръгнеш да белиш докато са още горещи, то половината мъфин остава по тях, но ако изчакаш малко да поизстинат си се отделят добре. По-скоро забелязвам, че хартията е малко по-груба, не е така гланцирана като на по-хубавите и лесно се къса при белене - трудно се сваля цялата хартия на едно парче.  

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 21:40 от jas.min

# 578
Мда...набълбуках се аз с доста от този сорт  Rolling Eyes само като ги видя и пустосвам  Laughing ползвам си ДМ-ските. По празниците забърсах едни розови и кафяви от магазина за домашни потреби в мол Сердика / на първия етаж при Пикадили/, които също са ОК.

От Джъмбо взех едни много малки, на които пише, че стават за печене. Не съм ги тествала още, че се чудя как да ги изпека без да се разлеят.

# 579
  • под тепетата
Такааааа, продължавам с гинкото и пак да се допълня, че досега зяпах в сайта на "Двата щъркела" - има хартийки / бели и цветни /. Цена не мога да кажа- не съм пазарувала отдавна. Не му е тука мястото, но да ви съобщя - има намалени коледни форми за кекс и една камара джунджурии, които искам  #Cussing out
 Денерис, провери там дали нямат метални форми за минимъфини. ДОООООпълвам се - аз проверих в пловдивския им магазин - мернах за около 16лв беше. Коледните са свършили  Sad
 mari_eta , разкошни са - и мъфините, и формичките ! Завид,завид  Embarassed

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 15:45 от bilqna_69

# 580
  • ГОре на черешата...
Не съм писала тук от хиляда години, но не мога да не се похваля с новата си форма за мъфини  Party.

И понеже нямах търпение - мъфини със сладко от череши:

# 581
Мариета,чудесна придобивка!Със здраве да си и ползваш и да не забравяш да споделяш вкусните си рецепти.
Да се разпиша и аз в темата....

Лимонови мъфини с мед и орехи

# 582
  • близо под тепетата
Момичета, трябва ми спешно рецепта за постни мъфини(т.е. без масло,яйца, мляко, мед). Ще ги правя със сладко от сини сливи по средата. Видях от първата страница рецептата за постни мъфини, но шоколад не мога да сложа...как да заместя тази 1ч.ч. шоколадов чипс?нямам и стафиди, дали ще стане с 1ч.ч. сладко?

# 583
Маги,няма да стане със сладко...то е с по течна консистенция и ще разводни мъфините.
Ето едно предложение за
Постни мъфини с конфитюр от сини сливи   Постни мъфини с тиква/тук може да замениш с конфитюр/

# 584
  • близо под тепетата
Благодаря за бързия отговор nordina! Ще докладвам за резултата:)

Общи условия

Активация на акаунт