Чаровници 40+/ 13 тема

• 17 587
  • 723
  •   1
Отговори
# 180

Добро утро слънчица!
Хайде на масата!

А аз отивам в паркчето да разходя звяра  Mr. Green

# 181
Какъв рехабилитатор се появи само!!!!!!!!!!!!!!!! Shocked Embarassed

# 182
Лениии,Рехаб- махайте тази шкембе чорба!
Я едно дълго кафе и целувка от любимия е по-добро начало на деня.

Шанел, я разкажи за рехабилитатора?  newsm53

# 183
  • тъгата в мен
Благоверният ,както никога тръгна да ми прави кафе...Добре,че по едно време все пак се надигнах и гледам ..половината кафе извън кафеварката.Изкипяло! ooooh!...Сега ще кажете,добре,че желание е е имал човека Crossing Arms

Ох, от снощи нямам спомен( тъй както си легнах по парфюм)правих ли нещо с младежа от картинката,не правих ли.. Joy Изморена се събудих Thinking..Може и да сме правили нещо.. Joy

# 184
Lennyh, здрава да си!
От студеските ми години - най- добрата комбинация си поднесла!
Свраче, у тоз студ , щом си събудила, лягайки си по ппарфюм е радост , че те чета тази сутрин Grinning
Рехаб  Hug, благодаря и на теб.

# 185
Ха ха Роса и аз за студентските години се сетих ехххххххххххххххххххххххх Simple Smile)))
Елинор, ти си една изискана дама  Hug Hug Hug Hug Hug, но у нас явно след коледния купон са се разбудили някакви първобитни страсти, признавам обаче, че кафето и целувката ме грабнаха  Flutter Crazy
Свраче, палавница си ти - ясно е, че щом си си легнала по парфюм не ще да е било само сън  Mr. Green Heart Eyes
Ииииии каквооооооооооооо Шанелче, какво казваш за рехабилитатора  Rolling Eyes Flutter Crazy Laughing Mr. Green

Пък аз довечера съм на Хелоуин парти и сега отивам да подготвям разни неща  Hug

брех как ми влязохте под кожата с едно парти начи  Flutter

# 186
  • София
А въййййй, а ВЪХ  #Crazy #Crazy #Crazy
13 СТРАНИЦИИИИИ  Shocked Shocked Shocked

Избихте рибата  Joy Joy Joy

Някои ще оживеем - втория антибиотик има ефект  Mr. Green
ПиснА ми - отивам да налея едно следобедно винце  #Silly

# 187
Свраче,ти си добре-мъжът ти е изкипял само кафето!А моя тази сутрин реши да направи баница- получи се някаква много рошава творба,която определено няма търговски вид,но......горе- долу става за ядене!? И тъй като му е за първи път,за да не е и за последен,съм много щедра в комплиментите- все пак,хубаво е някой да те изненада с баница,било то и нетрадиционна!!! Joy

# 188
мДаааа, май не само Сврачето си е легнало по парфюм снощи мммм?!  Flutter Wink Wink Wink Дани  Wink Wink Wink Crazy Flutter
Браво на г-дата Свраков и Данов  Peace Peace Peace
Дето се казва дай-боже всекиму  Mr. Green

Минееее  Hug Hug Hug Hug Hug черен гологан се не губи лесно, но се радвам че си по-добре  Hug

# 189
  • тъгата в мен
Аааа,за Благоверният-не знам.Аз си легнах снощи с виртуалния младеж Mr. Green
Съпружеството спи на дивана,от както си имаме коте.Димитраки му е зачислен за неопределено време-докато се осъзнае хайванчето на кой свят се намира Joy

# 190
А пък моя мъж си готви и баница прави, което ме навежда на мисълта да си поискам палачинки

# 191
От два дни - не готвя!
Имам многофункционален мъж :вчера изпече баница от готовите ,днес води
малкия на 3D кино в мола,а на обяд всички посетихме манастира "Св.Мина" хапнахме в една кръчма/шкембе/,а за вечеря - поръчахме пилешки флейки със
сусам!Можело и така!
Днес е моят ден !Малкият ми син става на 9 годинки и ми е еднооооо! Laughing Laughing   smile3510

# 192
Позеленях Sick,баници и палачинки,ма какво беше това?Аааааааааа и отгоре на всичкото друг ви ги прави.Аз напоследък вечер карам на слънчоглед и кока кола,а вие от закуска се почвате.Не е истина. Joy Само да съм ви чула да се оплаквате от килограмите си.
Чудно време беше днес,дано го познаят и за другата седмица,все такова го дават.
Красива Бела,да ти е жив и здрав и много щастлив,малкият сладур.  bouquet

# 193
Красива белла, да ти е живо и здраво синчето Hug, много радост да ти носи Hug

След тези снимки на шкембе, взех да се почесвам по главата и ще отида да си купя. От една година не съм яла, а го обичам Mr. Green

# 194
Бела да ти е живо и здраво слънчицето и само радост да ти носи!   bouquet  bouquet  bouquet
Titina   eat eat eat  food002  food002  food002 завидях ти и то доста явно..... еххххххххххх.... преди да стана сто кила и мойто момче въртеше палачинки ама сега .... нямааа  ooooh! Tired
Изма, аз си купувам едно замразено или пък в Хит-а понякога има и пресно, изчистено - абе готово!
Иначе за готвенето аз уж обичам да готвя, но напоследък с тези диети пък и тоталната липса на време .... от време на време се спасявам с един страхотен кулинарен щанд до нас и поне веднъж в седмицата - готви майстора там  Crazy Flutter

Общи условия

Активация на акаунт