Чаровници 40+/ 13 тема

• 17 588
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
Вземат ми лаптопа Close
Големият се прибра от училище с едно приятелче и сега щели да играят на двата компютъра - някаква си мрежа щели да правят Whistling Келеши Crossing Arms
Чао, мацки и умната Hug

# 166
Цитат
Гледайте ги другите-изпиха по една вода и бира и изчезнаха с по един младеж под мишка..
Верно ,Свраче,взеха си младежите,а този,дето ти го доведе,си виси в количката-нито го взеха,нито на мен ми го дадоха!Много лошо за него-голям сладур е! Laughing

# 167
  • тъгата в мен
Айде,и аз съм готова -само по парфюм и се оттеглям с последните капки шампанско към моя будоар.
Да видим кой ли ще ме чака там... Joy
 Hug Лека,кукли!

# 168
  • София
Ееееееееее,рано изпозаспахте бре!

# 169
А,има още и будни!

# 170
будни,ама натаралянкани вече........особено аз
знаех си,че вино не трябва да пия newsm78
айде,лека и от мен  bouquet

# 171
  • София
Аре,лека- утре ще сервирам шкембе чорба!

# 172
 Нямаше танци, нямаше нищо...И таз добра-после ще се правим на скокливи сърнички  Joy

# 173
  • България
Боже, мили! Човек да не попадне в задръстване - 8стр. за 10часа!!!  #Crazy

# 174
  • България
zuri стига вися на балкона! Драсни някой ред! Тази вечер съм на розе със суши, ама вие вече спинкате...

# 175
  • София
Криво ми е. Провали ми се пътуването. Ще му ударя малко домашна ракия и дано утре вече ми е разминало.

# 176
  • usa
и кво? парти щяло да има в петък казахте и аз се заподготвях психически и физически от онзи ден... ама докато се класирам, вие сте изпили и изпяли всичко, изяли и употребили по различни начини всичкия наличен шоколад. много са ви кратки партитата, дами! и аз сега какво? сама ли да си пия? и мъжете прибрахте по леглата, въобще чуствам се изцяло пренебрегната Crossing Arms!

# 177
Кой каза шкебе?
Спешно, много спешно!

Цели 12 стр. съм опущила, чайка... както и да станеш в събота в 5.
Сигурно имам нужда от розовите 'апчета Shocked

# 178
 HugДобро утро, купонджийки!
 Приемате ли рядкопишещи Embarassed Май чакате шкембе чорба? Браво на вас-12 страници в новата тема...
Аз напоследък не ставам за купон Sad-след летните срещи с ДОФТОРИ сега съм на пълна диета. Лишиха ме от удоволствията в живота- цигари /добре, че ги бях отказала/, шоколад /и вътрешна и външна употреба/, АЛКОХОЛ /всякакъв- нямат милост тия хора/, че и кафе даже...абе трагедия, ама не ми отказаха да ползвам МЪЖЕ /или забравиха/. Така, че мога да ви надничам само и да си мечтая /човешко е/. Като ми отнеха радостите съм толкова изморена вечер, че си лягам в час, за който ме е срам да ви кажа. Но пък сте ми като книжка за сън- наглеждам ви какво сте разисквали през деня Crazy
Темата пак е страхотно оформена  bouquet
Шанелче, май и аз вече съм за почивка като твойта-така, че се уча от теб.
Приятни почивни дни, момичета Hug!  

# 179
  • София
Добро ,слънчево утрооооооо!
Обещаното шкембе  Laughing

А за пропусналите купона - един самотник с кафе

Използвайте последните слънчеви лъчи днес и утре пълноценно.

Общи условия

Активация на акаунт