Чаровници 40+/ 13 тема

• 17 601
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
Липсва ни София В тази вечер

# 151
Лени,господата с бибероните са най-сериозните,не приемат откази Така,че ,не можеш да му откажеш!! Grinning

# 152
Айде, айде, някой ставаме в 5 да си играем:)

# 153
Титина, и ти ли поркаш? Не е ли раничко за нас да пием още Rolling Eyes

# 154
Титина,радвай се на времето,в което ставаш в пет да си играеш,защото идва после момент,в който си лягаш в пет,докато той се наиграе и се прибере/като например аз снощи/,и когато се прибере,просто ти идва да го изядеш Joy

# 155
Из,Титина ни успива с безалкохолни уж Joy Joy Joy

# 156
Вода и пепси, даже кафе не съм пила. ( онзи ден си получих подаръка за РД, и блокира нещо, та го върнахме).

Ето ми го на снимка

# 157
Dani, той до 12 е буден, явно като майка си ще е нощна птица

# 158
И аз цял ден се наливам в вода, ама вечер се почерпвам Wine Glass - я, водчица, я червено винце Mr. Green Сега пия едно чилийско - мнооо яко Peace

# 159
Аз едно мелнишко тук го пих 2 месеца, чак ми излезе име колко слаб пияч съм.

# 160
Това е лошо,така и ще продължи-и аз съм същата,и птицата,която си отгледах е такава/ имам предвид сина ми/

# 161
Ха, докато мъдрите се намъдруват, лудата се налудува  Joy Joy
Станах да прегледам как е положението, дали да звъня на познатия от изтрезвителното, дали някой не драйфа преял шоколад и леглото е читаво  newsm62
Айдее, отлит пак  Laughing

# 162
Вода и пепси, даже кафе не съм пила. ( онзи ден си получих подаръка за РД, и блокира нещо, та го върнахме).

Ето ми го на снимка

Много яка машина изглежда!

Лека нощ!!!

# 163
  • тъгата в мен
Ох,Дани..хубаво си го казала.За мен,слава Богу,са далече тези среднощни трепети на чакане...
Наздраве,Изма и на всички,които не се поддаваме на безразборното пиянство.
Гледайте ги другите-изпиха по една вода и бира и изчезнаха с по един младеж под мишка...

# 164
Дани, някъде бях чела, че това зависи от часа (респективно дом), в който си роден. От там се изчислява и кога си най-активен.

Общи условия

Активация на акаунт