Чаровници 40+/ 13 тема

• 17 640
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
Здравей, Карма - добре дошла. Историята ти ме трогна - поклон пред всички хора преживели нещо толкова... неприживимо. Аз не съм , но страдам защото съм майка като теб.
Колата беше нелоша, но няма да се впускам в подробности да не спамя . Понеже беше в кръга на служебните ми задължения... не се вживях някак.

# 316
Здравей, Карма - добре дошла. Историята ти ме трогна - поклон пред всички хора преживели нещо толкова... неприживимо. Аз не съм , но страдам защото съм майка като теб.

КАРМА, позволявам си да те посрещна с цитат, но той казва всичко, което и аз искам да ти кажа!!
Добре дошла Hug!!

G.D., извини ме, че използвах твоите думи  bouquet!

А къде пък има вълци?

Айде на последна вечеря наготово тука!! Утре по живо, по здраво към ежедневието.Понеже е начало на месец от понеделник ще имам много работа и сигурно само ще надзървам.Но контрол ще има!

# 317
  • София
Някой да ме назначи за ПР на темата пък  bowuu
Че и главна клюкарка пък  Naughty
Номинации идат все пак newsm56

Лелееее колко ви се кефяяяя  Hug Hug Hug

ГоспоДЖо - видя ли мър  smile3534,
Карма - лелееее - кеф!!!! Ще си се тъжим и тук за хабитурентитье  Hug

жени и половина. Пу, да не ви е уроки!

Ох бе Вълчоооо изчервих се newsm03 - пак за мен говориш  4470

Мамини сладки -  Hug Hug Hug
ОБИЧАМ ВИ И ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА всички прекрасни и мили пожелания!!!

Клер - надявам се да се натуткам да ти пиша утре  Heart Eyes

rehab - нещо ми се губиш ....  Wink

А оназ фръцла - кво се фука с ноФ комп - ноу важно  Stuck Out Tongue Winking Eye
Авейли - честита придобивка   Peace
И много кинти да изкараш с него  Money

Моля како - ша ода на танци  newsm19, познай с кого  Laughing

Айде на последна вечеря наготово тука!!
Фнимателно с последните вечери  Wink - и да помахаш по-отдалече на рехабчо  hahaha

Цунем ви сите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes - гунем ви мощно  Hug Hug Hug

# 318
Добре дошли на новите членове на отбора Heart Eyes

# 319
chanel 5  - не за първи път мислим еднакво. Може пък да сме някакви  " двойнички" newsm78 newsm78
Мина - извини ме за разсеяноста - честити на съпруга си и от мен - много обачам хората като се обичат. Това ми е любимо.

# 320
Вълчоо,наистина е несериозно включването ти - първо се чука ...
По мое време чукането бе по-сетне.
Аз не съм за тука, защото съм 40+10+
Надникнах да видя Споделетските съседки в Потребителски групи на Клюкарника.
Убавици, лелки, жени и половина. Пу, да не ви е уроки!
Аре, със здраве.

Вълк, не придиряй на момичетата тук. Много са хубави и чувствителни.
Аз минах един Великден да ги поздравя, всички се зарадваха. Но го изразиха различно. Половината се разпищяха и зазавиваха с хавлиите, другите ми смигнаха Wink

# 321
  • София
Мина - извини ме за разсеяноста - честити на съпруга си и от мен - много обачам хората като се обичат. Това ми е любимо.

не мога да те извиня  Naughty  Wink ....  гуш  Hug
Той милия изпадна в амок
като видя всичките мили, готини и сърдечни пожелания!!!
И то за непознат ....  Wink
Беше много трогнат  Peace

Ауч ДЕДО  Shocked Shocked Shocked въх майко - втори мАж  smile3508
девиза на темата май ще стане - дърта, дърта ... ама се озъртааааа Joy Joy Joy
ей ся ме сгризахте  hahaha hahaha hahaha

# 322
Миноуууу ,  Naughty дърти са на баба ти воловете !  Heart Eyes
Момичета ,  Hug много ви благодаря за топлото посрещане ! Като ви попрочетох назад , видях толкова много позитивизъм , добро настроение и страхотно чувство за хумор , че няма как да не ми хареса при вас !  bouquet Радвам се , че съм тук !  bouquet
За съжаление , сега трябва да ви оставям , че отивам на танци ( това също много обичам  Wink ) и ще се включа по- късно ! Надявам се ,че няма да сте ме "резнали " с много ! Peace
Пък аз ще се постарая да не изоставам , че един левентин от нашите има рожден ден ! Blush
Засега - хубава вечер от мен ! Hug

# 323
Добре дошли на Госпожата и Карма!
Госпожата,сподели за какви танци става дума!
Карма,познавам те от една вкусна тема и ще очаквам да пишеш около
бъдещият студент!
Темата се чете и от други !Това е хубаво и заразително!
МаргаритаВас - предложението ти за театър е чудесно!Включвам се! Peace

# 324
красива белла ,  Hug играя народни танци ! Сега репетираме много усилено , че се готвим за Тракийска броеница - фестивал на самодейните ансамбли в Пазарджик ! А ще играем едно ситно шопско.... ooooh!

# 325
Ма_ _ му, едва ви открих... нали беше в "хоби " темата  newsm78 даже и "бебета родени в чужбина" беше там, сега я няяяяяяяяяяма  #Crazy

Вие добре сте я карали с две думи, ама ви изпуснах, мацки! Ще наваксам и ще пиша, но НЯМА да разказвам (само малко), уморява ме само мисълта за тези 10 дни търчане по баби  #2gunfire Чакам с нетърпение да седнем и да резервираме билетите за София.

Свраче, няма домино, ходих днес ... ако не получат какво да взема за нинджата???

Григори, концерта на коя дата е?

билети за театър
много ви моля, ако някой взема нещо за края на месеца, пуснете ми една депеша на лични да мога да потвърдя и да ме вземете с вас!!!

Леа е във форма, плюнчи се като за световно, сега съм и връчила чесалки и опитва И чесалка, И ръка да набута в устата  hahaha ама не става  Joy мрънка малко, та сигурно ще се озъби след някой и друг месец Sick

# 326

Вълк, не придиряй на момичетата тук. Много са хубави и чувствителни.
Аз минах един Великден да ги поздравя, всички се зарадваха. Но го изразиха различно. Половината се разпищяха и зазавиваха с хавлиите, другите ми смигнаха Wink

Еее, мои познати  момчета минали да ни поздравят  Hug Hug Дедо, Вълчо!

Госпожата  Hug Hug за теб специална прегръдка за добре дошла! А Мина ще я назначим официално за пиари за награда за реклама на годината ще я пратим в Наречен. Или в баня, че там поне вече познаваме рехабилитатора.  Laughing
Карма, добре дошла и на теб. Представянето ти ме натъжи, знам, че няма по-голяма болка от загуба на дете... Sad
Авеили, фукла такава  Laughing Да си ползваш с кеф подвижното компче и да не забравяш да затваряш уиндоусите, че да не простинеш  Laughing Mr. Green После и теб в Баня  Mr. Green

# 327
  • Талант на 2012,2013 г.
Та да ви кажа , така де да ви напиша какво ни мъчи нас в момента. Т. е. житието на младежа. Взе, че рече, че трябва да изкара шофьорските курсове. Ми добре де... става. И започна се : Вътрешен изпит -а някой лев, БЧК - а някой лев, сега му остават външен листовки и външен кормуване. Ми жив и здрав да е!Да вземе да ги мине, че да ма повози малко, че после като дойде снахичката - хич и няма да им трябвам. С дедото ша си се возим у нашето возило... hahaha Joy

# 328
  • тъгата в мен
"Добре дошли" на новото попълнение кукли Hug
Около мен нищо интересно.Прочетох ви с кеф и се търкулвам до нинджата да ми чете приказки преди лягане.Напоследък му се сърдя малко,защото ме пъди от стаята и господинът си чете наум.Аз как да я разбера приказката,а?Даже се бъзиках с Благоверният-"Слушай,викам,как гладко чете отрочето наум!"Мамин златен ми е той(само,дето се караме по цял ден като сме заедно Joy)
Ако питате как е Димитраки(моето котешко хайванче)-ми..добре е Вече се качва диването отгоре на масата,и се чувства почти от "местните" Joy
Боби Hug Ще му изпратиш на нинджата най-топлите виртуални прегръдки.Това е достатъчно Heart Eyes

# 329
Добър вечер на всички! Голям купон, нови попълнения, веселба!
Мина, много си позитивна бе, момиче! Чета те и се кефя!
Добре дошли на новите!
Не знам дали влизането на Вълка и Дедо трябваше да е с чукане, но, дами, позволете да им сваля едно шапо за писАнията им в градинарските форуми - разказват тихо и напоително, чак съм се пренасяла в градините и заниманията им! Аз, разполагащата с 2 на 2 земя пред блока, от години на тази площ се занимавам с облагородяването й до вид на цветна градинка, та с пишещите в споменатите форуми съпреживявам на сухо.
Ама като ви чета, девойки, за вечеринки, шоколад, рехабилитатори и т.н., нещо воплите ми бабешки идват Embarassed
Нали знаете - разни хора, разни идеали!
Хайде, да ви е хубаво!

Общи условия

Активация на акаунт