Чаровници 40+/ 13 тема

• 17 602
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Не се карайте за мъже,тази вечер аз отстъпвам моя дял на някоя!!! beer2 Наздраве!!!

# 76
Ми аз миналия път не можах да ги опозная добре, та затова....  smile3508

Аз ще освобождавам Куба днеска, че студ......

# 77
  • София
само аз ли съм на безалкохолно  Grinning

Онази вечер ходиме на един ресторант и след това спах като къпана ( след голямата Маргарита с екдтра текила)

Божкеееееееееее, егати и безалкохолното Joy hahaha

# 78
Ма така де,време си беше,ква е тази бира???? smile3501
И един поздрав за готините мацки..http://vbox7.com/play:aba6da95

# 79
Таня,здрасти,наздраве

# 80
Аз от чана си отпивам само.. newsm53

# 81
Цоп и аз тук!
Много готин диван сте показали!

Аз си цокнах малко вице в чашата за кафе.Не е кеф така ама нищо.
 Днес вече взех да се отпускам, сякаш натежавам. До сега нещо все  нервно ми беше.
Обаче сега съм сама в стаята, пълна тишина /само малко се чува от съседните ТВ/, лежа си с комп. - кеф!!! Днес ми започнаха и платената процедура на врата- масажират раменете и врата, обилно намазани с волтарен с едно закачено за токов апарат. А ходих и в така нар. банче. Това е баня с нещо като басейн, който всъщност е мин. извор. Минаваш през душа, с шапка и гол влизаш в басейна.
На всеки 3 мин. светва лампа, за да се ориентираш. Първия път се стои 15мин. и то желателно е без сърцето и белия дроб да са във водата.
Лично за мен самото киснене вътре не е кеф, НО после ефекта е поразителен!! След час, когато си легнеш имаш чувството, че в този баейн си оставил цялата си умора, напрежение и даже част от мислите си.А аз като се върнах  от банчето имах и масаж по график и направо се размазах!!!!!
Отдавна не съм изпитвала такава лекота, единство, изпразване -психически и физически.
Абе с две думи догодина октомври пак ме бройте тук!!Който иска да заповяда!

# 82
Хайде добра вечер ЧаРоВници!

Скромничко, ама в таЗ криза .... дето каза колежката коли без покрив караме, мухлясало сирене ядем, старо вино пием ......

Важното е, че феновете ни са тук

# 83
Шанелче, знаех си, че ще ти хареса:)
Че взе и да каниш др хора.

# 84
  • София
Шанелче,рано е за изпразване бе ,душко,предния път около 24.00 почнаха гръдни обиколки да се мерят  Joy hahaha

# 85
аааааа,имали сме фенове newsm78
Малко ми се виждат,малкоооооооо.....

# 86
Вече не ща сервитьор! Искам банчето на Шанел и диванчето на Ели!
Дезертирам за малко, че има малки навлеци за компа. Доскоро!

# 87
Забравих да питам - къде са пичовете???Съвсем самичка съм, петък е , Милото е далече /и е зает/, скучая....
Навремето /1990г/ на една приятелка мъжа и не купуваше автомат. пералня, защото като спре да пере какво щяла да прави по цял ден /имаха бебе и наистина голямо пране падаше/? Да мисли за глупости само!!Така започвали жените да кръшкат - от малко работа!
Ами на, прав е бил човека.

# 88
Шанел,на предната страница се прескачат мъжовете,връщай се да видиш hahaha

# 89
Рехаб,
да го оправя, ама как?
Елинор не иска целите рецепти-рискуваме да останем без подходящ съпровод

Общи условия

Активация на акаунт