Чаровници 40+/ 13 тема

• 17 629
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
 Мина благодаря,тъкмо имах нужда от малко пържени картофи,че от тези кафета съвсем ми причерня.Хубави следобедни часове от мен и аз отивам да работя.

# 616
Говорите само за пържените картофи, а защо никой не отбеляза кебабчетата Crossing Arms Да не сте вегетарианки Rolling Eyes
Аз бих грабнала едно кебабченце, че така са ми се прияли Grinning
Ама първо ще отида да сръбна едно кафенце Peace

# 617
Кебапчета???Къде, кога  Joy не съм виждала от 3 години, как ще се отям в София Wink

Днес ни е шашав ден с Леа, голямо мрънкало, чудя се, дали не наближава момента със зъбите, защото така си търка с юмрук венците, че ужас...давам и чесалки, ама мята всичко.

Аз готвя една мусака с едни тъпи картофи, дето от 2 часа още не са станали, та ще взема останалите от пакета да ги хвърля, явно са гола вода! Като не стават за варене, сигурно и за пържене няма да стават...

Клер, как си? Къде се губиш?

# 618
  • София
Тук съм, ама децата бяха болни, та се разправях с тях. Сега трябва да правим изследвания на голямата - може да се наложи да правим операция на сливиците. Изобщо ей такива тегоби.  Rolling Eyes

Боби, на колко стана Леа вече? Време ли е за зъби?

# 619
А лютеница , от оная едросмляната , на бабба? мммм?

# 620
Лютеница тука имаме ( що ли почнах да ям, като в България от студентка не съм опитвала). Кебапчета - мъжа ми прави, след като домъкна един приятел 1 кг промишлена подправка за кебапчета.

Клер, надявам се да се разминете с операцията.

Боби, и Калин така си търкаше умруците и мяташе всичко, и виждам зъбчетата, но за сега още не са избили. Но пък минахме през roseola. От вчера пак сме съвсем сами, че тати е в командировка и всичко е на мойта глава. Да идват най-после баба му и дядо му и да си го поемат  Mr. Green

# 621
Добър вечер .
Гледам закускa, обяд, освен да сервирам вечерята . Grinning

Клер, ако много му пречат сливиците на детето, по- добре да ги няма .
Моят племенник го оперираха и оттогава няма проблеми  Peace.
А купонът се заформя утре, ГоспоДжата да каже .
Приятна вечер аз отивам да шетам.

# 622
Ихааааа, Алексче , благодаря!
аз грабвам бялото вино, за мезе скаридки Grinning
Наздраве!
Клер  , и аз съм на мнение , че колкото по- рано ги махнете сливиците - по- добре.
операцията , ако може така да се нарече е рутинна.
Аз така отклагах и си мъчих голямото дете до 1-ви клас.
Като ги махнахме изведнъж спря всяка зима да боледува, започна да се храни нормално...

ПП С това парче ви желая една неповторима вечер! Party

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 18:12 от Рòса

# 623
  • София
С голямо закъснение честит отминал празник на всички!
На моменти ви чета, друг път не ми оставя време. Не пиша, потому что муза ушла .
Моля Б, имам голям грях към теб. Нощта я прекарах с д-р Хаус. Споко, не злоупотребих с него.  Peace Laughing Бях от антуража му и търсихме лек срещу разразила се страшна  заразна болест. Нали съм генен инженер и ме потърси да разработим ваксина. Така е като гледам филми по нощите и чета разни писания за GP-то на МБ Wink

# 624
  • В голямото море...Живот
Искам вече да си ходяяяяяяяяяяя
Искам и купон.
И да ям искам нещо, ма не е от платата на Алекс .
добре ли съм  ooooh!

# 625
Споко, добре си.

Та къде каза че искаш да хидиш Mr. Green

# 626
Момичета,здравейте.
Имам нужда да поплача тук.Натиснаха ме здрави проблеми с децата.Указаха се носители на папилома вирус,при девойката  се е активирал,има раничка и възпаление.Миналата година беше татко,сега те.При мъжете нямало лечение,стискало се палци и се молим да не се активира.Толква ми е мъчно за Нели и никъде нищо по подробно не прочетох и съм пред изпушване.В начален стадии се лекувало,но никъде не пише има ли последствия и какви са?

# 627
arween, един съвет ако може. Спри да четеш(много от информацията из нета) не е вярна и ще те вкара в какви ли не филми. Просто отидете при лекаря и говорете с него. Потърси информация за алтернативни форми на лечение - гладо лечение, соколеченое, водолечение.
Стискам палци всичко да се оправи, но сега имаш нужда да си силна.

# 628
arween44 , прегръщам те!!! и стискам палци!

# 629
    МНого сте изписали, нямате настигане! Дором със закъснение и аз да ударя рамо-имаХ 5 миоми, нямам нито една вече. А и да се появят пак- голяма работа- Рехаб ще ми носи чай с ром и джин с тоник  Mr. Green
  Арвен, коя е Нели? Предполагам втората приятелка на сина ти?
Нямам време, а съм само от 2 дни на работа  Joy Всъщност откриването на детския център е утре, а 2 дни общо взето не правих нищо. Ще е забавно-обичам деца и рисуване, а там се съчетават двете неща. Само свободното ми време ще е малко.

Общи условия

Активация на акаунт