Чаровници 40+/ 13 тема

• 17 622
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
  • В голямото море...Живот
Арвен, неприятна история  Confused
Титина ти го е казала, аз ще повторя - от нета само положителното  Naughty

Та къде каза че искаш да хидиш Mr. Green

Навсякъде  Crazy

Ели, аз вече си имах едни 3 преди време, големшки.
Сега имам повече и още по-изродени  Mr. Green
Успокиха ме момичетата, Мина и Госпожата обещаха серенада, а Рехаб жин - ще си ги търся като наследство, да знят  Whistling

# 631
  • тъгата в мен
Арвен Praynig..
Да не ви казвам аз как оная вечер се "опиянявах" с инфо из нета,относно болките си в кръста.Позайте къде ли не се рових и то из най-гадните статии...И като му теглих накрая една майна,дръпнах му шалтера и  ...се успокоих Wink
Прегръщам ви виртуално.През деня изобщо не ми остава време да припаря до  компютъра-представям си,ако и работих.. Joy

# 632
Свраче, нали се разбрахме вече с теБ  Flutter Party Mr. Green Peace да шернем едно санаториумче с рехабилитацийки  Peace
Дором, да ти кажа бях и подозирала и аз че си отглеждам миома, откриха ми я при последната бременност - ама .... не ми попречи на основната задачка .... сега съм и набелязала или да я моря с Джин и Мирена  Flutter Wink, ако не стане ще се касапим....
Ти направи ли консултации и с други специалисти - нали сега има и доста по-щадящи методи за операции. Ако искаш да ти пратя разни координати  Peace
Клерик, ако сливиците ги мъчат, по-добре ги махайте  Peace
Аврен и при теб бих издирила повече от 1 мнение и най-вече не се шашкай предварително. Peace
Хайде прегръдки - отивам да лягам, че днес беше егати и маратона  #Crazy

# 633
Лени благодаря за предложението, но второ мнение не ми върши работа - даже аз, като видях ултразвука, разбрах за какво става въпрос.
За операцията - имам застраховка към Женерали и мисля да я ползвам, а там нямам много голям избор - мога да избера само болницата /от няколко определени вкл. и частни/.

Млечната ми баница вече изстива  Crazy
Сигурно има няма няма 8 год и се точа  ooooh!

# 634
  • София
Добър вечер палавници,
Ели - на работа - деца и рисуване - звучи страхотно, ще докладваш.
Аврен -  многото четене в нета вреди. По спокойно, намери препоръчан специалист и му се довери
Дором - и аз имам миома и аз искам купони. Това е животът. Ще купонясваме!!!
Боби- хоби - малката Лея показва характер, а не зъби  Simple Smile
Веселе вечер момичета!

# 635
Марги само кажи кога и къде  Crazy

Пускам си филма да ме догледа - имах дълъг ден, а и утре се очертава такъв.
Лека и каквато още си я пожелаете  Hug

# 636
И аз бях с миома, че се и пукаше от време на време. Какъв цирк ми спретна на летището в Барцелона- от авиокомпанията бяха на път да откажат да ме качат в самолета, че получих кръвоизлив. А аз само се молех да се прибера в БГ.
Та появяваше се, изчезваше, докато не отидох за преглед за инвитрото - 5 часова операция- освен миома имах срастване на дебело черво за черен дроб и куп сраствания на червата. (Ама с тази операция тук обирам точките- 5 см миона изрязана лапароскопски)
Догодина като се прибирам за Бг планирам да мина на преглед през Германия - да видим дали пак не се е появила.

Аз имам теория, че образования от този род се получават защото организма на жената се приготвя за бебе, но бебе няма. Иначе една приятелка ги измори нейните по метода на д-р Емилова.

Така, изядох 1 шоколад и покачих хормона на щастието. Готова съм за нови игри с Калин (почнах обратното броене, нашите идват на 16 декември и им го преотстъпвам изцяло  Mr. Green). Гадна съм нали.

# 637
  • София
Титина - не си гадна, права си! Който си има внуци да си ги гледа, нали?!?

# 638
Добър вечер , дами ! Гледам вече сте хапнали и пийнали , аз , докато успея да вляза .... ooooh!
Нещо компа ми съвсем сдава багажа , много ме тормози !
ДОРОМ ,  Hug абсолютно можеш да разчиташ - с ансамбъл ,без ансамбъл - както я искаш серенадата ! Peace При това положение , както го описваш - действай и не се замисляй ! Както ми каза единият от гинеколозите при когото ходих ( той ми е близък ) - ай, кво си се стиснала толкоз  , и без това това са ти вече рудиментарни органи  #Crazy давай да ги махаме ! Щях такъв къч да му метна от магарето , ама - нейсе ! Лени е права , тези операции вече ги правят и лапароскопски , питай твоят лекар на какво мнение е !
 arween44 ,  Hug !
 Елинор 777 ,  Hug много се радвам за теб и ти пожелавам успех ! Мисля ,че тази работа ще ти хареса ! Peace
Алексче ,  Heart Eyes недей така да стряскаш народа , няма да щат и на по кафе да ни поканят! Joy
Ще ми липсваш утре ! Heart Eyes
Миноуууууу ,  Heart Eyes утре ще спретнем репертоара за серенадата с тебе ! Wink Пък гледам , че към Дружба си се завтекла , а пък рече , че Младост ти било далече ! Crossing Arms Че като ще ходиш до Дружба , мини и през Младост да пием по едно ... ще видим какво ! Hug

# 639
  • София
Марги само кажи кога и къде  Crazy

Като начало - серенадата, аз не мога да пея, но пък влагам толкова чуство... Joy Joy Joy

# 640
Благодаря ви, Hug
така ми се беше свило сърцето.

# 641
Добро утро  Grinning.
Днес ще бъде един прекрасен ден, нали ?
arween44е  Hug
Госпожо, Мина, снощи ви сънувах, обаче нещо ми избягахте ...
Уж ми бяхте дошли на гости, а после ви изгубих, та чак до 6 часа съм ви търсила  Laughing.
Обаче, това време лети, трябва да ставам в 5 часа, за да имам време да си поровя във форума ooooh!.
Оставям ви, усмихнат ден и само хубави новини Heart Eyes.

# 642
arween44  Hug

Чаровници , аз вечер купоните си ги проспивам , но сутрин съм първа за кафето, сигурно е от ЕГН- то Grinning
Хубав ден!

Алекс , писали сме заедно... Дано да е хубав деня!

# 643
  Тъй като с кафето ме изпревариха ( даже цели 2 пъти) пускам нещо, което ме усмихна сутринта  Grinning
И да, Алекс, деня ще бъде чудесен   Nature Sunny

# 644
Добро утро момичета благодаря,че ме отменяте в сутрешното сервиране на кафе.Ели благодаря за чудесните снимки на любимите ми животни котките.arween44  Hug не се шашкай .Хубав ден от мен.

Общи условия

Активация на акаунт