Чаровници 40+/ 13 тема

• 17 606
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
  • В голямото море...Живот
Ели много са сладки  Crazy
Мен ми е мъчно като че ли за Мрънки - нали го оставих в провинцията.
Утре обаче си пътувам. Отново дълъг уикенд  Party

Весел и успешен ден  Hug

# 646
  • София
Ехо! Добро утро!

arween44, не съм голям спец, но доколкото си спомням голям брой хора се инфектират с такъв вирус още в началото на половия си живот и си го носят без да знаят. Т.е. не е болка за умиране. А вие щом сте го открили вече, със сигурност ще можете да го излекувате!

За миомите - значи аз още преди първата бременност имам операция на матката от няколко миоми. После след второто раждане при профилактичен преглед ми казаха, че отново имам. Почнах да пия билки - невен и турта и за няколко месеца миомата взе, че изчезна -чак не повярвах! При това потвърдено от 2-ма лекари, независимо един от друг. Така че препоръчвам от сърце тези билки.

# 647
luss  добре дошла  bouquet

# 648
Привет , дами !  bouquet Аз , докато сколасам , то обяд станало !
Пожелавам ви слънчев , усмихнат и вълнуващ ден , изпълнен само с положителни емоции!
А аз със сигурност ще имам една прекрасна вечер ! Party

# 649
Хубави и усмихнати мигове днес дами!
Аз докато се наканя да кажа добро утро, то е вече обяд - та хайде едно леко хапване от мен  Hug

На купонджийките весело и яко!
Аз ще побачкам пак малко  Hug Peace

# 650
luss, радвам се да те 'видя' тук. Добре дошла Hug

Лени , аз бачкам и сега ми протекоха лигите, а до до обяд има още толкова много време.
Имайте милост.... Grinning

# 651
  • Талант на 2012,2013 г.
Ееее, здрасти и от мен на момичетата. Нямах време да му се не види. Ей сега сложих яденето във фурната и се курдисах... Joy Айде прекрасен ден на всички!!! Hug

# 652
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=539664.new#new

Момичета, да дадем по едно силно женско рамо за да помогнем на това мило семейство. Никой човек не заслужава да му се случи подобно нещо, и никой не е застрахован от подобни удари...да пуснем по 1 SMS и да се помолим за Билянка

# 653
Где се покрихте? Или сте на вън?
Много ми се доспа и кафето вече не действа.

# 654

Тук сме,на тръстиката -поне аз.
Много необичайно време-уж топло,но болно .
Купих си днес билети за концерта на Сигнал и ми е едно такова хубаво

# 655
Здравейте и от мен! Тези два дни съм като посетител на Националната библиотека-седя си тук,чета ви редовно но не ми остава време да пиша! Приятна вечер на всички!

# 656
и аз да се разпиша.малкия имаше тържество и ...ангина.
олекнахме с 60лв и сега ще се лекуваме.

# 657
Привет и от мен...и само за толкова имам сили! Лека вечер!

# 658
И мойта малката е на АБ.Да питам Дани,ако е удобно - изписаха и успоредно Children Dolphilus, но не знам как да и го дам.На прах е newsm78

# 659
  • София
Добър вечер дами,
Добре дошла Лусс  Hug
Тази вечер май съм сама - няма коктейли, няма мохито, няма старо вино и млади момчета.

Общи условия

Активация на акаунт