Чаровници 40+/ 13 тема

• 17 593
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
  • В голямото море...Живот
 Hug
 Confused
Направо си лягам......

# 661
И мойта малката е на АБ.Да питам Дани,ако е удобно - изписаха и успоредно Children Dolphilus, но не знам как да и го дам.На прах е newsm78
На каква възраст е детето и колко килограма?

# 662
На 5 е, около 22 кг.

# 663
По принцип 3Х1 ч.л Предписва се за стабилизиране на чревната микрофлора,като предпазване от дисбактериоза при прием на АБ Но ефекта е добър при запек,а тъй като при повечето АБ страничното действие е разтройство,често ефекта е неприятен-засилва разтройството Аз лично не го препоръчвам съвместно с АБ

# 664
Ох,Дани,съвсем ме хвърли в чуденка newsm78
Благодаря ти Hug
Малката е с лимфодит/ако го пиша правилно/,бактериална инфекция показа кръвната картина,пие Аугментин.
Извинявайте всички за спама bowuu

# 665
Не е спам, нали за всичко се питаме тук  newsm78 а аз като питах за ваксините хихихи
Да се оправя бързо малкото пате Wink  Hug

# 666
Ох,Дани,съвсем ме хвърли в чуденка newsm78
Благодаря ти Hug
Малката е с лимфодит/ако го пиша правилно/,бактериална инфекция показа кръвната картина,пие Аугментин.
Извинявайте всички за спама bowuu
Лимфаденит,възпаление на лимфните възли Аугментина е комбинация от Амоксиклав и Клавуланова киселина,широкоспектърен,покрива най-честите бактериални причинители на инфекции,но и Амоксицилина има като странично действие разстройство Иначе малките добре го понасят

# 667
  • София
Моля Б, скорошно оправяне на малката! Hug

# 668
 Ето, точно в такива моменти се усеща силния дух на темата..Която някоя от нас е в беда, отчаяна, вкисната или тъжна. Дават се съвети, помощ и подкрепа. А колко реални приятели си намерих в тази тема..ако се изчислява в проценти бих казала, че темата е гъсто населена с готини, точни умни и добри жени. (мацки)

# 669
Момичета,има една песен на Лили Иванова,която е малко известна И тъй като моите спомени от Израел и Ерусалим са много красиви, реших да ви поздравя с нея http://www.youtube.com/watch?v=Qo-_et8C1wY&feature=player_embedded

# 670
Добро утро  Grinning.
Набързо влизам да ви поздравя с новия ден и да ви пожелая само хубави неща, без болести и неприятности Hug.
На болничките - бързо оздравяване .
Госпожата и Мина ги чакам с безтърпение да разказват за снощи...........
Ще внеса лек, свеж полъх, като се похваля - бях на мамолог, гинеколог и си изследвах костната плътност- всичко е ок .

# 671
  • В голямото море...Живот
Добро утро  Hug

Моят ден започва мнооооого рано и ще завърши едва утре сутрин в 6  ooooh!
Отивам в Шейново - започва подготовката - изследвания, насрочвания, прегледи....

Бързо оправяне на болните!

Алекс, браво!

Бай от мен.
Ще се "видим" в понеделник.
Приятен уикенд  Hug

# 672
Добро утро и от мен.Моля Благодаря бързо оздравяване на Сия.Dani_Gallery  благодаря за хубавата песен.Аз реших утре да пътувам за Варна ,ако ми остане време ще се обадя на варненки.Лек ден Simple Smile

# 673
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро и от мен! Бързо оздравяване на болничките и успех на ДОРОМ!!!

# 674
Мине, Честит имен ден Злате!
Бъди винаги засмяното чудо, което сгрява сърцата на приятелите си!
Пожелавам ти дълги години да си все такава палавница!!!

Почерпете се и за мое здраве слънчица!
За един двойно щастлив мой ден!

Да ви върви по вода и усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт