Отзиви за 46 ОДЗ "ЖИВА ВОДА", кв. Симеоново?

• 5 447
  • 10
  •   1
Отговори
Привет!

Пуснах търсачката, но не открих никакви отзиви за въпросното ОДЗ /46-то Жива вода/. Моля ако вече има тема да ме насочите и модератор да ме извини и да заключи тази.
Ако няма - бих се радвала на всякакви отзиви.
Мога и да конкретизирам ако е необходимо.

Благодаря ви!   bouquet

# 1
  • София
Двете ни деца са в тази детска градина.

Много съм доволна от отношението на педагозите към децата. Вече трета година нямам повод за никакви оплаквания, с изключение на неприятното съвпадение, че тази година по време на летния месец за отпуск на детската градина, градината на Драгалевци, която беше определена за заместваща детска градина се оказа също в отпуск през втората половина на същия месец. Но този организационен проблем вероятно не е бил под контрала на ръководството на 46 ОДЗ и го приемам като единичен случай. Мога да кажа само добри думи за целия персонал. Децата обичат учителките си и с удоволствие отиват на детска градина.

Условията в детската градина са чудесни - ремонтирани стаи, градината е газифицирана, голям двор, а като добавим и местоположението в Симеоново, където си сравнително отделен от шума и праха на централна София мога само да препоръчам градината.

# 2
Благодаря за включването, stanislavchen!   bouquet

# 3
  • София
Ако има конкретни въпроси с удоволствие ще отговоря Simple Smile

# 4
Съгласна съм с казаното от stanislavchen,да не повтарям,много добър персонал,отлични условия,добра материална база.Малката ми дъщеря е в яслата,голямата в ДГ,и двете ходят с удоволствие.... Simple Smile

# 5
На мен добро впечатление ми направи това, че точно от това ОДЗ понякога се включват във форумите. И по мои наблюдения не го правят по начин, който да настрои и без това изнервените от липса на места родители. Не се притесняват и го правят адекватно. Понякога с коментар, понякога със съвет. Предполагам че е директорката, но не мога да бъда сигурна. Все пак в интернет всички са анонимни (уж).

За съжаление се случва рядко, но пък в сравнение с други ДГ са направо отличници във форума.

Иначе нямам лични, преки впечатления.

# 6
Благодаря много на всички включили се.
Аз като всяка майка се опитвам да получа колкото се може повече информация, леко страсирана от това, че чедото е в чужди ръце.
Може би преувеличавам, но пък ме радват положителните отговори. Дават ми известно спокойствие.
Благодаря ви!

# 7
  • София
И аз съм много доволна от градината и детето е много доволно  Grinning Вече близо 3 месеца ходи със желание и много бързо се адаптира. Учителките са прекрасни, базата е много добра, нямам забележки.
Миналата година я приеха в дет.градина в Бояна/на Фохар/, но още първия ден я стресираха, нещо са й се скарали и тя не пожела повече да ходи .Можеше да поизчакат със забележките и строгия тон, още от първия ден  Close Аз имах възможност да си я гледам и решихме, че не искаме повече да я стресират и я отписахме.
Както се казва всяко зло за добро и така краят на лятото я приеха в Симеоново.

# 8
Моля за актуално мнение майките, чиито деца посещават  46 ОДЗ.  Пуснах търсачка , но не намерих по скорошни отзиви  за  въпросната градина. Предварително благодаря.

# 9
Aз съм много доволна Simple Smile

# 10
Благодаря ти Nino Tino , че се отзова. Може ли да ми разкажеш малко по подробно за градината. Ние ще сме втора група от септември. Твоето дете коя група е ?

Общи условия

Активация на акаунт