Размествания и преименувания на категории, форуми и подфоруми

• 13 202
  • 140
  •   1
Отговори
# 15
При тези размествания, ще може ли да се влиза и да се пише във форума през почивните дни?  Flutter

Няма да има проблем с достъпа до форумите. И да се наложи спиране ще е за не повече от 5-10 мин., но смятам, че няма да се наложи.

Относно отделните теми в Общия отчетен подфорум, ще преразгледаме подробно темите.

П.П. Да допълня, че няма да има проблем с линковете. Разместването ще е само визуално и не касае права, номера на теми, линкове към теми и мнения и т.н.

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 01:06 от Mamma

# 16
На мен новата подредба ми харесва!

И на мен ми харесва. Ще мога да намирам интересуващите ме теми по-бързо и лесно.
Форума става по-пригледен и човек по-лесно се ориентира в него.
Благодаря на Майката и Таткото че мислят за нас    bouquet  Heart Eyes  Blush
Peace

# 17
  • София
Относно отделните теми в Общия отчетен подфорум, ще преразгледаме подробно темите.
благодаря.  bouquet

# 18
Имам въпрос относно "Здравословно хранене и световна кухня" и "Готварски рецепти". Ако някой иска да публикува мароканска рецепта, примерно, къде би било правилното й място? Хем готварска рецепта, хем световна кухня  Thinking

# 19
"Здравословно хранене и световна кухня" е временен (платен/рекламен) форум, в който специалист (представител на рекламодателя) публикува интересни статии и факти за хранителните продукти, поставя различни теми за обсъждане и отговаря на въпроси на потребителите.

# 20
А къде ще са темите по градове?

# 21
  • София и там където не се пуши
А къде ще са темите по градове?

Пише в "Дом и семейство"

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 21:48 от Dorothy

# 22
Мамма, благодаря за отговора!   bouquet

# 23
Моля, дайте идеи как може да бъде прекръстен "Общ отчетен подфорум".
Заглавието трябва да е кратко, но ясно да говори за смисъла на подфорума.
Може би е по-добре да не е вмъкнат в Хоби, а да е като подфорум на Клюкарника поради изключителното разнообразие от теми в него, но трябва да има доста по-ясно заглавие.

"Групи по интереси" не е удачно особено, съгласих се.
Теми с продължение? (май не е достатъчно говорещо).
Родителски групи?

Обмислям и как можем да съкратим "Очакващи бебета през..."  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 03:59 от Mamma

# 24
"Общ отчетен" да стане "Бърборилник" и да мине към "Клюкарника".  Laughing

"Деца в училищна възраст" защо са толкова невзрачни?  Tired

# 25
  • София
Обмислям и как можем да съкратим "Очакващи бебета през..."  Rolling Eyes
Чакам бебе през...

Аз пак за моята тема за породени  Mr. Green - не може ли темите в общия отчетен да се разхвърлят из други подфоруми, според тематиката? Thinking Както всъщност беше преди - имена бяха при майките, породените в нашите деца. Специално нашата тема си е отчетна и някак и за клюкарника хич не е...

# 26
  • в полите на Балкана
Mamma, защо "Деца с увреждания " стана "Родители на деца с увеждания" и се отдели от останалите деца? То навсякъде нашите деца са отделени, поне тук можеше да са на мястото си.

Нищо лично, просто ми стана неприятно, като видях новото име и подредба. Peace

# 27
Прощавайте, не разбрах  - Общ отчетен подфорум - къде може да го видим с темите му евентуално.
Благодаря предварително   bouquet

# 28
От новите размествания (от вчера дефакто) след като пиша в някоя тема мнение, не ми се появява повече червеният надпис ново след публикувано друго мнение след мен. Където не съм писала - да. Където съм писала - не.  Thinking

# 29
  • Rennes, France
мммм - къде е Бременни майки в чужбина newsm78 - не мога да го намеря...
мерси  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт