На половин година стана АПРИЛската дружина - 8

• 27 238
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Хора ,на ваште бебоци отрази ли им се смяната на времето Confused
Петьо заспа в 19 часа ,нито е къпан ,нито е ял.
Сега ще ми се разбуди сред нощите да си играем сигурно Confused

# 106
  • София
 Joy кака Гоша, така цветно си го описала... Смяхме се от сърце с таткото! Още повече, че картинката ни е до болка позната - и ние драскаме по креватчето, след което се обръщаме по корем. Тази вечер милия беше толкова уморен, че заспа сам в кревата още като го оставих. Баща му беше  Shocked като казах, че вече спи и отиде да провери, да не го майтапя  Grinning  Идеята за плюшената играчка много ми хареса. Ще взема да му потърся и аз някое другарче.  Thinking

данчето с трабантчето и ние заспиваме с 1 час по-рано сега, което за мен е ок. Преди човечето лягаше към 23-23:30, сега 22-22:30. Опитай се да го занимаваш с нещо и леко-полеко да увеличаваш времето до заспиване. То много гадно с кисело бебе да се бориш, но мисълта, че е временно помага  Wink

# 107
Здравейте сладуркиии!!!
За смяната на времето и режима на бебоците......противно на очакванията...Митко започна да се събужда с час по-късно...т.е. преди смяната ставаше в към 7:30 или 8:00 и запиваше към 21:00-21:30, а сега по новото време днес се събуди в 8:30 и заспа в 22:00. Вчера по същият начин... Очаквах да ни се отрази мнооооого по-зле, ама да не казвам голяма дума че утре да не се ококори в 5 часа.
За драскането.....драска по-кошарата само ако се поразбуди леко.....понеже не  си заспива в кошарата...но докато заспива...понеже заспива докато двамата се гушкаме на спалнята....дере мен...ушите ми...шията ми и ужаааааааааасно ме скубе. Тъкмо спр косопада и Митко от ушите ми се прехвърли да унищожава косата ми...ама какво да се прави....
Поздрави и целувки на всичкиии!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 108
  • последна надежда
За смяна на времето. Ние вчера се объркахме с Ники и сменихме часовниците с 1 час назад, а не напред. Когато дойде часът за старт на купона, строени очаквахме гостите... Чакахме 40мин и никой не идваше. Ники беше готов да заплаче... Тогава разбрах какво съм направила и че има още час и нещо до обявеният час за начало  Blush.

От две вечери Марк заспива в 23ч вместо в 22ч. Това не му пречи да се буди в 8ч готов за игри.

Момичета препоръчайте ми добър детски очен лекар, който да работи със ЗК. Марк е с поредният конюнктивит (5-ти).

Кака Гоша И Марк мине през подобна фаза на заклещване. Сега заспива сам в леглото, но ако не му се спи или се събуди си провира краката през решетките да висят и започва да реве. Обиколника не му пречи, измъква го нагоре и се напъхва под него. Или ако се събуди нощем и реши да си играе... удря пластмасова дрънкалка в леглото.

# 109
Tanya,честито ви столче  Simple Smile ,супер е този модел (нищо че е от старите),имаме го същото от баткото -не е мръднало  Peace и е много удобно -със здраве да си хапва Кари в него  Simple Smile

bibi,точно за кошницата от количката днес се чудех,докога може да се ползва,нашата количка  е Chicco Tour 4 ,но предполагам чиковските кошници са еднакви всичките.Радунчо е 9500 и 71 см,днес сефте му сложих това чудо аутофикс на кошницата и махнах допълнителната възглавничка (??не знам как се казва точно)  ,е шофирах си спокойно за пръв път от доста време  .....иначе досега едно мрънкане,едно реване  ooooh! почти всеки път.....викам си "егати ,другите деца си мируват в колите,само мойто магаре ми дава за душата"

данчето с трабантчето,а Ради вчера заспа в към 17.00 часа и стана към 22.00 ,обаче към 23.00 пак заспа.И аз си помислих ,че ще си играем по нощите.

# 110
Здравейте,моми4ета! Hug
за смяната на времето-на нас ни се отрази,Ивет заспива с един 4ас по-рани4ко и се събужда с половин 4ас по-рано,но предполагам 4е  след няколко дена ще се оправи! Laughing
Биби,страхотно местенце за Нова година!!!и ние сме в процес натърсене,искаме някаква вила,къща ,напълно обзаведена ,в сев.Англия,Шотландия  или където и да е там ве4е,4е вси4ко е заето или е останало прекалееено скъпо ..Много ме е яд ,4е не запо4нахме търсенето по-рано,но...в крайна сметка каквото стане...все пак ще е първата Коледа и Нова година на Ивет и това е най-важното и най-хубавото!!!!!!! Hug Hug Hug
Уини(Маи4ка),аз и във фейсбук писах,но Лили и Нико са невероятни ,както винаги!!!!бонбон4ета ,ще ги изпапкам!:)
ние също празнувахме Хелоуин,но се съ4ета с детски рожден ден и беше доста интересно  Laughing Ивето беше обле4ена като тикви4ка  Flutter нашата малка сладка тикви4ка  Hug
Ина4е нищо друго ново,хапва си вси4ко засега,днес даже прояде пюрето с  риба ,4е му се мусеше преди 2-3 седмици  CrazyНо то е много хубаво и полезно  Peace
лека ве4ер на всик4и за сега  ! Hug

# 111
  • гр.София
ПРИВЕТ!!!  bouquet

Ние днес цял ден сме по улиците.Ходихме до новоткрития "Вис Виталис".Пюретата на Гербер ,Бейби вита,Сънвал  са на супер цени #Crazy.Видове има всякакави и от всички марки пюренца,дрешки също.Аз не съм ходила в друг магазин на Вис Виталис но тук цените и разнообразието ми хареса.

anni2002 ,ИВЕТ Е МНОГО ГОТИНА И ПОРАСНАЛА! Two Hearts
А надписа н агърнето е супер. newsm44

metchopooh,супур торта,а бебка е още по-хубава. newsm10

iveeeta,да е жив и здрав ники,и занапред мнаго да те радва.    bigdance2

tanya,знаеш ли я тая песен с Атанас и аз...........,че аз не всичко си спомням.

за ботушките -купих на Мила с вата и ципче буйки като ботушки надявам се да са топлички.

[Кака Гоша /color],освен чегъртането по нашето легло тя чегааааааърта и по нейното    със залагалката.УЖАС. smile3511

WinnieThePooh,ама че сладурчета! newsm51

Ха-днес във Вис Виталис се видяхме с Емануела и Рая -Рая много е пораснала.  love001

ЛЕКА НОЩ МАМЧЕТА smile3524 И СПОКОЕН СЪН НА БЕБЕЧОВЦИТЕ. newsm46

# 112
  • София
Днес разходката ни беше чудна, Елия е бонбонка Heart Eyes а и Зори също  Joy
wave ако ми нямаш мобилния пиши на лични за да ти го пратя. Със Зори сме се разбрали когато идва към Борисовата да ми звънва и така се виждаме. Така, че когато можеш да излизиш там ми звънни и ако съм свободна ще се радвам да Ви видя  Hug
bibi - това си е важна дума  Wink така детето гладно няма да остане  Mr. Green
данчето с трабантчето - Али преди заспиваше около 21 ч., вчера заспа около 20,30 и се събуди с час по-рано/по-точно в колкото и преди/, а днес заспа в 21ч. ще я видя утре как ще се събуди. Надявам се да е към 7ч.
vesi_mesi и ние се приспиваме така, а Али дере и скубе зловещо, а на мен както ми дълга косата има какво да се хване. На нея и е много забавно, но на мен  #Crazy 
iveeeta аз водих Мая в Александровска http://www.alexandrovska.com/node/392 имат детски очен кабинет и работят с касата. Имаше много бебета и на мен ми казаха да заведа Али на контролен преди 1г.
anni2002 искам да видя Ивето като тиква  Hug
deni 1971 ще ходите ли пак до новоткрития "Вис Виталис"? Ако да чукни може да дойда с Вас.  bouquet
Днес Али получи прозвището Боримечката  Mr. Green Сутрин я взимам при мен на спалнята да се храни и си играем и на нея и харесва най- много една мечка която ползвам за помощна възглавница. Мечката е почти колкото Алиска, но тя успява да я размята насам натам и накрая я стоварва върху себе си. Страшна картинка  Joy
Ох,време е да се заспива  newsm46

# 113
Права излязох ConfusedИграем си  Confused
Наспал се е и ми се хили насреща.Няма намерение скоро да заспива.
Какво да го правя не знам Tired

# 114
Данче, и Мони от 3 дни се събужда към 5!!! Вземам го при нас и започва едно удряне, драскане, скубане.....Кърмата ми взе да не достига вече Sad
Към 5 го кърмя, обаче се върти гладен. А за АМ не ще и да чуе. Към 7 му направих попара- харесва му. Сега вече е уморен и заспива....На мен ми харесва, че заспива в 20.00, ама и ако ставаше в 8.....Много искам!!!

# 115
Добро утро, дами. Как сте? Аз си имам тати вкъщи почти през цялото време и не ме оставя 5 мин. да видя за какво става въпрос в тоя тема. Ама сега е на работа. Поизчетох малко, после ще се връщам.

За обувките. Аз взех едни велурени с кожичка вътре, малко над глезена, но те са само за фасон. Розови са и много ме е яд, че нямаше друг цвят, защото почти няма с какво да ги комбинирам. Аз не съм фен на розовото. Ама само те ни станаха, какво да се прави... Сега за зимата ще мисля друг вариант, дано ни порасне малко крачето, защото сега и 16 номер са големи, има един пръст място отпред, дори като я изправя да стъпи... Ще трябва едни за прохождане и някакви ботушки... И аз незнам още.

marisa, и на мен взе да ми намалява кърмата, имам само едно заместено хранене. Надявам се обаче, пири мен да е от цикъла и да се оправи след някой друг ден. И мойта госпожица не иска да вижда АМ, ама ще го караме както можем. Нощем се буди по 2 пъти, явно заради зъбите, защото суче една - две минути и заспива.

Тая смяна на времето много ни обърка режима, или по - точно моя режим. Бебето започна да се буди вв 6 и половина, преди спеше до 8. Още не мога да вляза в час. Сега спи и аз ще отида да се потъркалям малко до нея...  Laughing

# 116
Данче, нека ти кажа аз какво правя. Габи всяка вечер едното от спанетата и е към 19.30-20.00. И акп не се събуди сама, я будя нежнп аз след около 40 мин и си играем, гледаме тв, отиваме в хола - абе обичайните неща. И като стане 22.15 започвам да и готвя банята, яде после и заспива към 23. Не казвам, че това е най-добрия режим за едно бебе, но всеки случай по-добре така, за да можем сутрин да се понаспиваме. В крайна сметка, по-добре е и аз да съм се наспала, за да съм пълноценна през деня, отколкото да ме е събудила по нощите или в 6 сутринта и да съм кисела и нервна цял ден.

# 117
Абе хора много късно ги слагате да спят тези бебоци, бе...  Shocked Аз моите диванета ги слагам в 8ч. и няма тън-мън. Така поне имам 2 часа с таткото на саме и после и аз лягам.... Е, сутрин стават към 6:30-7, но така или иначе баткото е на градина... Да не се засегне някой сега!!! Просто споделям!  Hug
Ивета, Ели също много често и гурелясва окото, но при нас май е запушено каналче и нашата доки каза, че ще ни прати в Токуда, при др. Димитрова. Но не знам дали не е по-скоро хирург, защото ставаше въпрос евентуално да се отпушва канала оперативно. Иначе работи със здравната каса.
Ани, и аз искам да видя Тиквичката!  Laughing
metchopooh, много ми беше приятно! Мая и Алиска са такива сладурани!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Айдеееее, събуди се Кифличката ми... Чао!

# 118
Здравейтеее  Hug

режимът и нашият се разбута от смяната на времето - дано се оправи скоро.

Купичка имам на дисни, но не я използвам често - само за кашите

Алекс май ще мине на домашни пюрета, колкото и да не ми се иска - май ще се окаже че има непоносимост към някой от косервантите или стабилизаторите в купешките пюрета ...офф  ooooh! От вчера сме на хомеопатия, та да видим как ще се справи тя с дерматита  Tired Ще му направят и едно кремче за мазане, което го нямало в аптеките, ама доктора обеща да го изрови

А иначе си е мн весел, купих му обувки за прохождане - от тези с ципче на подметката и сега щъка насам-натам с паяка!За извън паяка има едни обувчици не знам как точно се наричат - като цървулки са от вън да мека кожа, от вътре са пухени. За вън има маратонки адидас, които ама страшно топлят  Shocked някакви ботушки трябва да му купя , но не съм видяла още хубави
 Вече да ви се похваля казва "да" и "айде де" ....и някакви опита за "тати" ама аз усърдно си му повтарям "мама мама"  Joy

гърне
ни казаха след като стабилно започе да седи, до към края на месеца

# 119
  • В сърцето на един мъж
deni 1971- мама овен с бебе овен  и аз бях във Вис Виталис, но да ти кажа за пюренцата в магазините ЛИЛИ са доста
по-евтини
отколкото във Вис Виталис.
А пюретата на ХИП в супермаркета на МОЛА на Цариградско са по 1.59 лв. бр. Има и от всички други марки там.
Аз вчера от Вис виталис купих на сънивал и изобщо не съм доволна - беше адски течно като вода направо.
За сега определено най-много ми допадат пюретата на ХИП \без картофеното\ и тези на Бейбилов на ДМ Peace

И нашия режим се поразбута. Иначе спим от към 9.30-10.00 вечерта до към 7-8 сутринта. Тази нощ също се будихме към 3-4 пъти за по 15 минути, но категорично избягвам да си играем. Naughty Милвам го по главичката, залюшкам го лекичко и му пускам музикалния прожектор Peace в най-тежките случай давам сок или водичка.
Сега го чакам да се събуди и пак ще сме навън някъде.

Иначе и той чегърта с пръстче по кошарката.
Ботушки съм харесала на много места ама е Laughingати по 100 лв.  А сигурно ще ги обуем два три пъти. Хайде като проходи разбирам ама сега .....

Приятни разходки

Общи условия

Активация на акаунт