На половин година стана АПРИЛската дружина - 8

• 27 223
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
bibi - баси  ooooh! блаженно ви завиждам с три деца и такива купонджийййй Crazy Hug Peace  bouquet А и как ще си изкарате яко НГ  Whistling ,а аз...........  с диването в кревата след 12ч. ooooh!
 За Ме тоо днес бях и купих ботушки на Ива ,найстина имат яки неща ,ама са скъпички  Mr. Green
metchopooh бравооо  Hug много яка торта

WinnieThePooh  честит Хелуйн   bouquet  Лили е супер сладка с този костюм

wave  аз лично бях решила втора ръка ,но след множество проучвания се убедих че не е добраидея.След обстойно проучване на столчетата от 9-18кг. за мен фаворит е  http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=5925 с 5 звезди на краш тестовете допълнителен калъф за лятото ,може и отделно поставка за чаша и масичка за играчки .Скъпичък е ,но твърдо съм решила този път да не пестя че бебешкият стол няма да ти казвам как запарява  ooooh!

# 91
  • София
След малко отиваме към Борисовата със Зарче. Имаме среща в 10,3 на малкото площадче преди трите алеи. Ако има желаещи да заповядат  Mr. Green Предполагам ще сме из парка поне 1- 2 часа.  Аз съм със тъмно синя количка на жълти линии и ще съм с Али и каката ни.

# 92
Добро утро!
Очаква ни прекрасен ден така че взимам едно бурканче с пюре и изчезваме навън с Карината Wink
МечоПух, страхотна торта, браво!
Да се похваля - Карина най-сетне си има столче за хранене: http://www.parentsupermarket.com/images/chicco_happy_snack_highchair.jpg Точно тези точки не ги исках, но само такива са останали - било стар модел Confused. Но се оказа, че на Карина страшно й отиват и не съжалявам. Едвам намерих едно такова в кутия - неразопаковано. Всички магазини имат само по 1 - изложеното, което сульо, пульо, Атанас и аз са се пробвали да го разглабят и сгъват, а аз такова не бих купила Naughty
wave, защо ще сменяш коша? Само ако главата на Стефан стърчи над столчето, тогава го сменяй. И задължително (според мен) някое по-качествено, но 9 до 36 кг които се водят. Марк има такова и до скоро ползваше само седалката. Ако му намерим коланите Close, ще го ползваме и за Карина.
bibi, страхотно място за почивка сте избрали. После ще даваш отзиви Wink
купички за хранене още не съм купувала - храня я от едно шише, което има мерителни чертички, за да знам колко точно е изяла. Авент дадоха една чашка за съхранение на кърма та и нея мога да използвам, защото е оразмерена. На бебеманията ми хареса щанда на "Boon" и мисля такива купичка, прибори и други неща да й взема
WinnieThePooh, много сладки дечица Hug

# 93
  • последна надежда
Здравейте,
 Ники вчера имаше рожден ден. Правих домашно хелоуин парти  Crazy. Почерпете се!

Марк беше маскиран като пчеличка с една поличка, крилца и диадемка за ужас на баща му hahaha. Аз бях вещица, а Ники - скелет.

Марк пълзи добре. Опитва се да се изправя на коленца или прав, но само ако има на какво да се подпре. Но още не може да се задържи стабилно седнал.

МечоПух Невероятно красива е вашата торта!

Марк го храня в една купичка на ДМ, която мама Ради ми подари  Heart Eyes. Много е удобна. Ако пюрето е готово си хапва направо от бурканчето.

Excellent  Добре ме подсети. Мами какво ще обувате зимата на крачетата на бебоците? Нашите пътъци омаляха и трябва да купя нещо, но какво? Буйки за прохождане, ботушки, меки обувки тип маратонка, търлъци? Дайте идеи  Praynig

# 94
Направи ми впечатление на срещата, че почти всички бебоци бяха с някакъв тип обувки. Карина бърза работа да ходи няма, така че тази зима ще изкараме с терлици и пак терлици (не знам как да ги нарека) от сшита овча кожа Peace Обувки - напролет. Незнам кой номер, обаче, в момента крачето ни е като за 19ти Shocked (11 см и отгоре) та, обувките на пепеляшка няма да ни станат Mr. Green
Честит рожден ден на Ники! Да расте здрав и щастлив и да не ти създава проблеми, както и вие на него  bouquet

# 95
  • София
Excellent - благодаря за инфото  Hug  Аз също ще взема ново - това е нещо, което е прекалено важно, за да си позволя волности.  Naughty Поне моите разбирания са такива... Но някак си се загубих сред всички марки и модели, а както писах "консултантите" винаги обясняват как това, до което си застанал или загледал е най-доброто т.е. дай да продам нещо, пък няма значение какво  Laughing

Tanya, ами ние сме още с кошницата от количката. Тесничко му е на малкия, а и килограмите скоро ще ги направим. Абе време си е да се огледам и харесам нещо. Не пак в последния момент и после да се ядосвам само как съм могла да купя такъв боклук  Crossing Arms И точно като знам как го вадя Стефан мокър от тази кошница... искрено се надявам да избегнем този спарващ ефект при столчето!

metchopooh много сте ранобудни!!! Ние по това време ставаме  Blush Много ми се иска да се видим, но като се замисля единствено към някоя разходка в ранния следобед бих могла да се включа.  Sad  Приятно изкарване  Hug

Дописвам: iveeeta - да ти е жив и здрав големия малък разбойник, и много да те радва със своите спортни успехи!!!

# 96
здравейте сладурки и малки сладурчета Hug
страхотно време!!! нямам търпение да се събуди малката от предиобедния си сън и да я изведа. вчера цял следобяд бях в Западен парк. супер беше.
да се похваля: започнах захранването  Peace. в петък бях на гастроентеролог за контролен преглед и докторката ми даде много ценни съвети и схема съобразена с мойта бебка. започнах с морков и продължавам с оризовата каша, която давяах за справяне с разтройството.
та докторката препоръча да си оравя сама пюретата, но то домашни - био зеленчуци (доколкото е въможно). тя има доста опит в Германия и каза, че колкото и да са БИО "купешките", все пак не са съвсем  Crossing Arms. та добре,. че позамразих малко зеленчуци лятото и започнах да и правя.

столчето за кола: на нас вече ни е малко  Sunglasses. вече въобще не мога да я закопчея и ми се струва, че и е много неудобно. за сега няма да купувам, защото едни приятели са ми обещали, но ако видя, че вече няма на къде ще и купя. още не съм разглеждала.

вие как се справихте с промяната на времето? милата едва уздържа до 19.30 и я сложих да спи  Confused

хайде, прегръдки на бебчовците  Hug и  хубав слънчев ден!  bouquet

# 97
  • София
Tanya, ами ние сме още с кошницата от количката. Тесничко му е на малкия, а и килограмите скоро ще ги направим. Абе време си е да се огледам и харесам нещо. Не пак в последния момент и после да се ядосвам само как съм могла да купя такъв боклук  Crossing Arms И точно като знам как го вадя Стефан мокър от тази кошница... искрено се надявам да избегнем този спарващ ефект при столчето!
хм, вие не бяхме ли с Чико СТ 0.2  като нашата. Неговата кошница е до 13 кг. Rolling Eyes на Леа още й е добре- 8.100 кг е и 70 см
Стол ще купувам оттук:
http://www.mothercare.com/b/42770041?ie=UTF8&title=car%20sea … rd_s=global-top-7 за 6 кг стол доставката излиза 20 лв, ако е 8 кг около 30.  Определено излиза по-евтино. Каките бях с Чиполино - доволна съм, но резултати от краш тестове те нямат. Rolling Eyes Въпреки всичко изгледаха още по 2 деца. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нашата първа съзнателна дума е ам-ам като види буркана с пюрето Crazy Crazy Crazy

# 98
  • София
bibi Честито! Проговори вече момата, а?  Laughing
Правилно си запомнила - точно с такава кошница и количка сме! Става му още, но определено като стигнем 10 кг е по-добре да си е в столче. Аз като го облека повечко и... тясно му е на детето отсега. Цупи се и се гърчи милото Sad Да не говорим как се поти от нея - цялата му главица е мокра, все едно съм го къпала  Blush   

Искам спокойно този път да огледам и си избера най- Simple Smile Затова отрано съм заразпитвала.

# 99
  • София
Eй, здравейте! Опитах се да ви изчета, ама по диагонал...ще наваксвам друг път. Wink

Напоследък наш Дани иска компания и като седна на компютъра почва да мрънка и да бие клавиатурата. Едвам изчитам по някой ред и ставам, иска да си играем човечето. Laughing

В това разкошно време тия дни гледам дълго време да сме навън и да спи навън дребосъка. Започнахме да похапваме оризова каша, но си предпочита кърмичка определено. Количеството каша засега е символично. Нещо се е пристрастил към кърменето през деня суче дълго и продължително. Иначе зъбите ни са вече 4, сега белеят другите 2 горе и ще имаме чудесна усмивка! Mr. Green Мрънка си порядъчно заради тях и съня му се е разбъркал нещо, тъкмо заспи и се събужда с рев, само сукането го успокоява и сме буквално като залепени денонощно. Много леко спи и всякакви шумове го събуждат, надявам се, че е временно и пак ще си върне хубавия, дълбок и непукистки сън. Laughing Нощният му сън е 10-11 часа, а през деня спи около 4 часа по различно време.
Най-новото е, че иска само аз да го нося и гушкам, при друг седи 1 минута и започва да мрънка и да ме гледа жално, взема ли го млъква и почва да се радва. Много е привързан маймунчо! Heart Eyes

Някой беше питал дали хапе като го кърмя-досега не се е случвало,той вече отдавна има зъбки. И преди да му поникнат никога не ме е хапал. Като иска да хапе пуска гърдата и си гризе каквото има наоколо, като добро дете. Peace

И ние се отчетохме на Бебемания- бая подаръчета насъбрахме. Ама за бременни мами е по-готино, ние вече си имаме повечето неща.

Замразената кърма я ползвам за кашата в момента. Май за това ще си я ползвам цялата. Иначе верно става за ваничката, бях забравила.

Гърнето- и каката имаше Чико зелено, страхотно гърне, здраво и стабилно. Сега и за дреби ще намеря такова.

metchopooh, браво за тортата! Peace

WinnieThePooh
, големи са сладури! Laughing

Лека вечер  и спокойна нощ на всички!  bouquet

# 100
Ивета, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БАТЕ, ДА Е ЗДРАВ И МНОГО ДА ТЕ РАДВА! Simple Smile
Ани е с ботушки, с тях ми се струва най-топло, че ние излизаме и през най-студеното време, а някой път и рано сутрин, че ми е една ранобудница! В неделя сутринта беше още 0 градуса, а ние вече се разхождахме! Crazy

Биби, а ти как ги разполагаш трите столчета за кола, всъщност ти май беше писала, ама не се сещам!

nefer, и Ани е така, най-обича, аз да си я нося, което е доста мило от нейна страна Heart Eyes, но пък майка и вече на човек не прилича от вдигане на тежко! Laughing

# 101
да се похваля: започнах захранването
Браво и дано без проблем да върви. Тансу ти и Нефер май бяхте като мене още не захранили.То май ние най назад вървим та с вас ще се консултирам.Другите са доста напред.
Тансу ще споделиш ли къде бяхте на гастро и какъв е при вас проблема за по-късното захранване.Ако искаш пиши ми на ЛС PraynigДоволна ли си от гастрото - да де ти си писала, че си.Пиши ми ако не е проблем коя е Praynig
Столче за кола и аз гледам ама как гледам в нета това което вие показвате.Искам да отида да огледам на място, но кога ли ще е.Как разбирате столовете дали имат краш тестове newsm78. Продавачети ли си казват Rolling EyesЕдва ли Rolling EyesИскаме се да купя нещо наистина добро.Ние в нашето още влизаме - до 9 кг.ама май скоро ще ни умалее Rolling Eyes
Иве честито на голямото ти момченце.Както изглежда ще стане добро момче и много да те радва  bouquet  bouquet  bouquet

# 102
  • В сърцето на един мъж
И аз в тези дни гледам да сме почти само навън. Градинки Молове.
Ходих все пак днес до новия Вис виталис на Стамболийски. Общо взето си има всичко. Купих няколко пюрета от различни марки и ни подариха лъжичка и чинийка. Иначе други купички нямаме. Хапваме си директно от бурканчето или от едни чашки на АВЕНТ
Аз отидох ботушки  да му търся - но имаше само за по-големи. Зимата и аз не знам какво ще му обувам
Още си ползваме кошницата за кола, но имаме и столче. http://www.kolko.bg/bg/maxi-cosi-stolche-za-kola-grupa-1-priori- … 2010-bg/p/1350291 ето такова е. Wave изглежда доста стабилно и комфортно
На него пише обаче от 9 месец
Биби браво на теб че сте се организирали. Мястото изглежда супер.

# 103
Добър вечер   bouquet
Ами аз да взема да се отчета, че Мартин мина изцяло на домашни пюрета и взе, че прояде - яде, милият и се закръгля за успокоение на майка си. Другата новост е, че вече не се налага да пея, за да заспи, нито да го нося; но пак се гушваме и лекооо се подрусваме. Или не се подрусваме. Като стане десет кила ще спра и с друсането.
Една майска мама толкова смешно беше описала как след няколко месеца разнасяне, детето изведнъж си намерило другарче за приспиване - един голям плюшен заек и двамата си спяли - без мама и без люлеене
Понеже вече сме при... мама, тя е другия човек, който агитира детето да си било заспивало - просто щяла да си го остави в креватчето и то да си заспи. Голям смях  Rolling Eyes Нашият почва да играе неговата си игра, а именно - да драска с нокти по стените на кревата - ту от едната страна, ту от другата. После се обръща по коремче и почва другата си любима игра: заседнал кит - разперва ръце, все едно иска да литне и, както си е по корем, вдига и краката и почва - ЪЪЪЪ, ЪЪЪЪ /т.е. - заседнах, мамо, спаси ме/ и да вика. След което се гушваме и пак така си заспиваме  Laughing Маймункааа

# 104
 Laughing А аз мислех,че само Мая драска по кошарата,докато заспи  newsm78   bouquet кака Гоша ,много се смях,докато четох поста ти,направо си го представях Laughing Браво на китчето за хапването! Ееех,ако и при нас се получи-засега е фен само на кашата  chef.

Общи условия

Активация на акаунт