На половин година стана АПРИЛската дружина - 8

• 27 214
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Привет и от мен!
Както каза  Excellent Бебеманията тази година ме разочарова много. Поне малкия поспа на слънчице днес  Wink
Хъни - Бъдни и аз онзи ден се прецаках с тази паничка за хранене, точно същата я купих и като се прибрах в къщи и я погледнах ми стана лошо, че даже и капака не и се затваря  Rolling Eyes
Обаче избрахме хубаво столче  онзи ден и днес даже седя с нас на масата докато вечеряхме с таткото  Simple Smile

http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6349 -синичкото

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 21:10 от cveti_ss

# 76
Здравейте и от мен,ве4е в новата тема:)много сте изписали пак,моми4ета Simple Smile))
4естити месе4инки на вси4ки днес !!!!!!ние в4ера  и днес май пове4ко хайманосваме и не ми остава време да седна да ''ви видя '' Wink
Ние сме добре,днес ни пристигна гърнето  Hug наситено бонбонено розово ,и на него пише :''Oops,I did it again! '' hahaha  
Послушах ви,прости4ко е  Peace  сега остава най-сложната зада4а  Laughing
Глори Бг,дано се оправяте по-бързо !!! Praynig  много неприятно така,консултирайте се с други доктори или както казваш хомеопатия Peace   а паяка ви е много хубав,аз исках то4но такъв ,но го  имаше само в по-мом4ешки цветове и затова избрахме неутрален  в оранжево и жълто  Hug
Ме4опух,много,много е хубава  тортата,а Али е като кукли4ка!!!!! Hug да я нацелуваш хубаво!  Hug
купи4ки за хранене-аз съм купила детски  пластмасови   лъжи4ки и купи4ки  ,и в тях и давам пюренца,каши4ки или  каквото съм сготвила  за Ивет  Hug но това да ни е проблема ! Hug Wink
 възникват спорове за марките пюрета ????всяко дете си има предпо4итания!ако моето не харесва даден вид,друго няма да харесва друг вид! Peace Hug
веси-меси -да цункаш Митака ,браво на него 4е си хапва  пуешко месце ве4е  Hug

# 77
и аз онзи ден се прецаках с тази паничка за хранене, точно същата я купих и като се прибрах в къщи и я погледнах ми стана лошо, че даже и капака не и се затваря  Rolling Eyes
Ох сега като писа и пак ме хвана яд.Къде ми беше акъла.Тука дружки от парка ми казаха за тия купички дето Мечо Пух показа ама аз..........все едно акъла ми се изпари.Иде ми да я метна в кофата тая гадна купа.Трън в очите ми е.
Както и да е.Ще процедирам на порва време както Веси казва в шишенце или купичка от термо стъкло на Симакс или Пирекс без олово.Пък после ще му мисля.Просто като отида в магазин и все бързам, все пари харча и като се върна в къщи и видя покупките ooooh! ooooh! ooooh!
Мечо Пух Peace Peace Peace тортата е екстра ама сладкиша до тортата е по,по най Heart Eyes

# 78
Опааа преместили са ни....в първия момент  Shocked, но като погледнах по-надолу и ми олекна. Хубав ден от нас... че след малко изчезваме навън.

# 79
  • София
Добрютро !
Много яка торта, Мечопух ! Peace
Ние вчера си правихме професионална фотосесия  Whistling Whistling Whistling т.е. на децата само де и то приоритетно на Леа. Като станат готови - ще покажа. В тази връзка чакам Вяра и Алеся да се похвалят с техните снимки (ние не дочакахме Калина - уж си разменихме телефони, уж се познаваме, пък нещо не ми се обажда или е доста натоварена или ни отсвири не зная - Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes)
Наш`то тато се върна от Италия и сега ми е по-добре, че иначе лудница като си тръгне вечер майка ми, ама не мога да се оплаче де - срвнително кротки бяха и трите. Бил стъпил на асфалта на Монца - голяяяяяяям кеффффф и сега ме дразни със снимки.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Ама не знае, че ако продалжава ще направя онлайн резервации за самолет и хотел и ще не ще ще ме заведе, като съм платила вече. Whistling Whistling Whistling
За Бебеманията - имаме мостри на Павловича мас с едно намазване оправи червеното дупе на Леа. Не че беше подсечено, ама близо седмица си стоеше червено. Изредих да му мажа - Веледа, Бочко, Мустела, Хипп, Митосил, Чико, Дактарин гел т.ц. пак розовееше, докато това го оправи от раз. Ще им звъня да видя къде са го заредили. И на мен ми харесаха дрешките на Me too. Дадоха ми талон за 10% отстъпка, ама в сайта им пише сезонни отстъпки 20 % за близнаци и многодетни, та мисля да се направя на циганка.  Crazy Имама талони за отстъпки и в Пигис 10% и в Нук 5%, ама не ми трябват ще ги набутам на браточедка ми - тя чака бебе през декември. Майки ми събра и друите мостри в един плик, ама и него ще засилвам натам.  Може би ще си оставя само бибите на Нук, щото Леа има 5 и все търсим по някоя. Най-новия трик е да ги хвърля от количката и да се хили. Мисля да почна да ги крия и да давам само, ако не може да заспи.
Хубав ден, мисля да се метна да сменя зимните гуми на колата, докато не са се засукали опашки. Grinning

# 80
За храненето използвам една бяла  чаша за капучино от аркопал ,и вчера като гледаше че батко му пие чай в такава започна да премлясква,какво ли си помисли детето батко ще му изяде яденето,иначе лъжичката ни е на Гербер ,някаква силиконова /поне така си мисля защото е мека/ а дръжката е метална преди 3 г баща му ги донесе на баткото от Германия комплекта е с 4 лъжички и сега ще започна да подарявам другите защото татко му ,донесе и друг комплект виличка и лъжичка,но с силиконова дръжка такава направена спираловидна и с метални виличка и лъжичка,баткото дълго време ги ползва и аз ги прибрах за малкия но вчера видях че самата дръжка на виличката се е разлигавила и явно ще трябва да ги изхвърля,а самите зъбци са направени с заоблени краища и не може да се нарани детето ,ама ще го мислим след 2 г.

# 81
Добро утро. Върнахте ли часовниците? Тва време как ще ни обърка режима сега...
Хубав ден да ви пожелая.

# 82
Здравейте,  Simple Smile
аз  храните на малкия ги приготвям в чашките на авент , които бяха за кърма. Като почне да се храни сам , ще купя панички, харесала съм такива , които могат да се слагат в микровълнова.
От бебемания и аз събрах доста мостри най-съм доволна , че доста каши и чайчета ми дадоха. Сега имам да ги редувам Simple Smile
Един въпрос някой знае ли как се прави кисел? newsm78
След малко и ние излизаме , приятен ден ви пожелаваме! Simple Smile

# 83
  • София
Gest на мен педиатърката ми каза за кисел - адаптираното мляко, натурално нишесте и плод, да го сваря като кремче.
И ние се подготвяме за разходка, приятен и слънчев ден  newsm51

# 84
  • София
Забравих, за Нова година сме тук:
http://www.romantika-gm.com/na4alo.html
Страхотно попадение - дано и на живо да е така. Децата ще са в отделна зала с анимация от 18 до 24 часа !!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Кеффф. Собственичката е с 3 деца и е много френдли настроена към децата. Има АТВ, закрит басейн, сауна, парна баня. Ние сме 9 семейсва с 15 деца. В къщата има и обзаведена детска стая с играчки  Grinning. Леа ще празнува с майка ми и леля ми кротко в София. Догодина  - и тя.
В Карфур има интересни бебешки неща. 

# 85
Биби-супер е..........само искам да кажа,че водих мъжо в "Ата" и много ни хареса Peace Peace Peace

# 86
  • София
Биби-супер е..........само искам да кажа,че водих мъжо в "Ата" и много ни хареса Peace Peace Peace
нали ! и ние сме много доволни от Ата. пак ми се ходи, ама ако отложа връщането на работа ще трябва да затегнем финансовата дисциплина

# 87
Здравейте момичета,
Най-накрая и аз да влезна да ви прочета  Blush
По темите сега:
Лилия не може да седи самостоятелно, клатушка се и пада  Laughing, но и батко и беше така. Яде пюрета, готови. И кашички обича много.
Върти по къщата с проходилката, седи в такова паяк ли му викате, незнам - на едно място където стои и има играчки по него. Търкаля се по пода. Не може да пълзи още, но с търкаляне стига до целта  Grinning.Беше спряла да се буди нощем, но от тези зъби е неспокойна и се буди често. Няма пробил зъб все още. Кърмим се изцяло, няма заместено хранене. Сутрин спи по 1-2 часа, следобяд по 1 час, вечер ляга в 7 или 8 най-късно.
Гледам,че на гърне ги слагате вече. Освен и аз да започна, пък да видим какво ще стане. Синът ми го сложих чак когато вече осъзнаваше какво се прави, но този път ще пробвам по-раничко.
Аничка, много се смях с това, което пише на вашето гърне  Laughing
Мечо Пух, страхотна е твойта принцеса и тортата е много хубава! Да ти е жива и здрава Алиса Hug

Тук още не са сменили времето, мисля че беше една седмица по-късно от Европа. На 7 Ноември би трябвало да го сменят.

Днес е Хелоуин и децата са много щастливи, цяла седмица имаше партита, какви ли не костюми, фестивали, но днес вечерта си е официалното събиране на лакомства. През изминалата седмица Нико събра вече един шкаф пълен с бонбони, има сигурно за една година напред.
Хубав ден на всички от мен!
Ето ги моите диванета костюмирани  Grinning

# 88
Славе,дано да не е дерматит и бързо да се оправи Алекс Praynig
Много неприятно ,всички болни да озравяват Naughty
Да ви кажа ,купихме му на Петран един барабан и го скъсва направоооо Mr. Green
Тупа го с ръцете ,много се кефи ,а играчката не е нищо особено - детско барабанче от 5 лв Laughing
В този ред на мисли ,измислили ли сте си подаръци за Коледа Rolling EyesЗа играчки питам ,някакви занимателни искам ,дайте идеи newsm78
Мами ,да питам ,трудно ли се монтират тези столчета за кола ,че взехме едно и утре трябва да го слагам сама ooooh!

# 89
  • София
Eeeeeeeeeee bibi - страхотно местенце!!! А каква група сте заформили само... Убедена съм, че ще изкарате много диво и запомнящо се!  Grinning 

djulyy70 и аз съм дигнала мерника на този хотел АТА, но... няма места за НГ  Sad Явно наистина е много хубав, щом е запълнен още преди да са пуснали оферта. Ще го посетим след празниците - дано не го занемарят дотогава  Grinning

metchopooh, страхотна торта! Това се казва майсторско изпълнение! Да ти е жива и здрава принцесата и много, много да те радва!

WinnieThePooh - пу-пу! Невероятни са малките! А Лили какъв бонбон е станала... Не се ли уплаши от маската на батко й?

Момичета помагайте. Време е вече да сменим кошницата със столче, но... изобщо не знам какво да гледам, а не ми се иска външния вид да е водещ.  Blush Много се притеснявам да не попадна на материя, която да запарва. Когато питам продавачите - точно този модел винаги няма такъв проблем и е най-добрия! Как да им повярваш?!?!?  Така че мами - разчитам на вас за помощ. Споделете моля  Hug

Общи условия

Активация на акаунт