На половин година стана АПРИЛската дружина - 8

• 27 240
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,
Вики е със стеснено слъзно каналче на едното око (ту секретира, ту се оправя още от родилното). Преди месец, когато Вики имаше хрема и положението съвсем гуреляса педиатърката ни прати на очен лекар. Препоръча ни офталмолозите в Детската клиника на Найден Геров 2 срещу Педиатричната болница на бул. Акад. Иван Гешов. Две са лекарките там. Ние се случихме при д-р Милошова. Днес ходихме за трети път - наблюдава оченцето на Вики дали ще се оправи само - ако не се оправи до 7-ми месец, каза че ще даде направление за консултация (за разширяване на слъзното каналче) Сега капя офталмосептонекс и правя масажчета. Не мога да кажа кой знае какви впечатления тъй като все пак нямаме някакъв спешен проблем, но лекарката е много мила. Два от трите пъти се наложи да почакаме по около половин час да дойде тъй като я бяха извикали по спешност от отделението.
Купичка - на Томи Типи, но трябваше да вземем 4, тъй като бяха толкова в кутия (а исках само една) Simple Smile
Хубав и слънчев ден Simple Smile

# 121
  • София
Здрасти на всички! Hug

Гледам обсъждате столчета за кола, ние сме си още с кошницата и май още дълго време ще му става на дреби.  Laughing Ама аз отдавна му махнах допълнителната възглавница, много тясно ставаше с нея и спарваше, уж, дишащата материя. За столчетата е хубаво, все пак, да гледате да се монтират не по посока на движението поне до годинката. Peace

didi666, много готино столче, след месец-два ще се возите там. Peace

При нас приспиването върви от добре към зле- преди си заспиваше много често сам, сега трябва да съм плътно до него и той вкопчен заспива, ама не ме пуска. Иначе и ние сме от дращещите. Joy И смяната на времето май обърква повече мен, отколкото него. Заспива с час по-рано вечер, което е идеално, а сутрин си спи малко повечко. А през деня много объркано взе да спи, дано се понаместим пак.

glorybg, дано се оправи Алекс. Ще му правиш пюренца, явно е чувствително детето, ще го израсте. Peace

Аз още зимни обувки/ботушки не съм купувала, харесала съм едни, ама трябва да се затътря да му купя, а сега като е топло времето и се ослушвам още.

Да се оправят бързо всички бебенца, които имат проблем с очичките. Стискам палци! Praynig

Приятен слънчев ден на всички!  bouquet

# 122
Здравейте и от нас.Минавам само да ви помоля ,ако някой може да гласува за нас на този адрес http://www.facebook.com/photo.php?fbid=169658933059535&set=o … 545763&ref=nfмоля да го направи.Наградите са много хубави ,пък и до сега не съм печелила нищо и си казах ,защо да не се пробвам и аз  Crazy :hug Трябва да харесате страницата и след това да НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР САМО ТАКА СЕ ОТЧИТА БЛАГОДАРЯ ВИ

# 123
Здрасти и от нас с Денис  Mr. Green докато се включа и темата преполовена Simple Smile бравос Simple Smile
Благодаря на всичи, които се сетиха за нас на 30 и ни честитиха месечинката, нашето момче е вече голямо Simple Smile на цели 7 месеца  Mr. Green
наваил имаш нашият глас, тоя марти голям мъжчо и той бе бонбон  Mr. Green
за пюренцата ние го караме на домашно производство и купешки каши, тоя вариант ме устройва засега
за гърне - не е ли много рано още? аз мисля да започна когато поне горе долу осъзнава какво върши...
Бащичко си ляга всяка вечер към 8 най късно 8.30 и се буди към 7 сутринта, в последно време тука се буди доста през ноща но го отдаваме на зъбките, не иска да суче просто мрънка.. Мрън мрън мрън Simple Smile
Кърменета съм оставила 2 , едно сутрешно в 7 и едно следобедно към 5, в 9 му давам АМ с бисквити, 12 пюре или каша, 15 пюре, 18 кърма и 20 АМ с бисквити ...това е Simple Smile
Хайде целувки на всичи

# 124
  • В сърцето на един мъж
navail  гласувах за вас с марти!!!! От сърце ви пожелавам успех !!!!!

# 125
  • София
Здравейте и от нас.Минавам само да ви помоля ,ако някой може да гласува за нас на този адрес http://www.facebook.com/photo.php?fbid=169658933059535&set=o … 545763&ref=nfмоля да го направи.Наградите са много хубави ,пък и до сега не съм печелила нищо и си казах ,защо да не се пробвам и аз  Crazy :hug Трябва да харесате страницата и след това да НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР САМО ТАКА СЕ ОТЧИТА БЛАГОДАРЯ ВИ

имате един глас и от мен, макар че не харесвам нито пигис хаус, нито пък такъв тип конкурси  Sick, ама Мартето ми е слабост  Grinning

# 126
Благодаря ви момичета целувки на всички от нас  Hug

# 127
  • Бургас
До Всички Бургаски мами :предлагам срещата да е тази седмица-четвъртък или петък в морската градина на флората!
Ако някой има други предложения да казва!Кажете и в кой от дните ви е по-удобно!
Очаквам да дойдат:Vesi mesi,Zlatomira,Alisa,Sesil,Ralica,Addi,J_M_M,ако съм пропуснала някой да ме прощава.
Отсъствия се приемат само по извинителни причини! Laughing
Поздрави и до скоро надявам се!

# 128
Момичета, да ви питам, как режете ноктите на бебоците? До дъно или оставяте малко? На Сияна още от раждането, живеца е малко по - навътре и не смея да й режа ноктите до край, оставям по мъничко и се надявам да се оправят. Иначе ме е страх да не започнат да растат навътре. Е, резултата от оставянето на нокътчета не закъсня, де. Имам си чудесна рана от дясно на носа, красиво издрано - близо сантиметър.

# 129
  • Sofia
Здравейте и от нас.Минавам само да ви помоля ,ако някой може да гласува за нас на този адрес http://www.facebook.com/photo.php?fbid=169658933059535&set=o … 545763&ref=nfмоля да го направи.Наградите са много хубави ,пък и до сега не съм печелила нищо и си казах ,защо да не се пробвам и аз  Crazy :hug Трябва да харесате страницата и след това да НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР САМО ТАКА СЕ ОТЧИТА БЛАГОДАРЯ ВИ
Готово. И аз гласувах. Дори преди да прочета тук ги разгледах снимките и щом я видях и си викам това не е ли "нашето" момче. Е, оказах се права!
Днес бяхме на консултация и ни поставиха последната хепатитна. Качил е само 200 грама, но и така е над нормата за удвояване на теглото.
От вчера и ние почнахме да се черпим с пюре, положението е трагично. Плюе, все едно отрова му даваш.  Crazy
IceIceLady аз гледам почти до дъно да ги режа, но прави. И без това му растат с часове и на 4-5 дни трябва пак да се борим. А ако не ги отрежа и си дере лицето.
И понеже вчера несе добрах до компа днес да ви почерпя за голямото момче. И ние се добрахме до 1/2 годинка.

А ето го и него!  Laughing

# 130
navail, имате коментар и от мен! Но има снимки с многооо коментари...
IceIceLady, и аз не й режа ноктите докрай, защото не знам дали няма да й ги съсипя....нали ще трябва маникюр да си прави някой ден!
PresiN, честит пораснал младеж! И Теа много плюеше в началото, но след месец нещата се оправиха и вече охотно си отваря устата!
Ние се разсипахме от разходки тези дни, но предполагам, че всички вие сте така! Аз съм мъничко нещастна, защото мъж ми отива командировка за две седмици, но пък майка ми ще дойде, та поне ще си имам целодневен помощник за това време. Ще отдъхна, така да се каже! Теа също се буди малко по-рано, но пък тази нощ за втори път в живота си спа почти цяла нощ, след като си изяде последната манджа чак в 1.
Обувки няма да й купувам, докато не започне да пристъпва...а дотогава с едни буйки, които са "мижи да те лажем", ама да не е боса! Иначе, като започна да я извеждам с космонавт, вътре ще е с терлици, както разнасяхме батко й.
Хайде, до скоро...

# 131
  • Бургас
Здравейте Simple Smile Навейл, подкрепих ви, успех  Peace  За столче за кола и аз вече се озъртам и съм харесала 3 модела, ама не мога да избера. Ще помисля още и може и до вас да се допитам  Blush tedy_sp, аз по принцип съм ок за среща, но се чудя къде ще отидем  Rolling Eyes Трябва да е топличко (поне 15-ина градуса) времето за да можем да седнем някъде. Имате ли нещо превид, защото аз не се сещам  Simple Smile Приспиването ни е голям кошмар-хем му се спи и заспива като го държа, хем ме скубе и крещи. Включваме се и в отбора на дращещите  Joy Ноктите ги режа доста къси, не защото искам, а защото и малко нокътче да има и се събира мръсно. Не съм кой знае колко запозната с проблема със слузните каналчета, но на братовчедка ми детето имаше този проблем. Още от раждането му сълзеше очето и понякога събираше гурлички. Оправиха го във Варна, доколкото разбрах, се отпушва със сонда. Мога да питам повече подробности ако някой се интересува.  Peace

# 132
До Всички Бургаски мами :предлагам срещата да е тази седмица-четвъртък или петък в морската градина на флората!
Ако някой има други предложения да казва!Кажете и в кой от дните ви е по-удобно!
Очаквам да дойдат:Vesi mesi,Zlatomira,Alisa,Sesil,Ralica,Addi,J_M_M,ако съм пропуснала някой да ме прощава.
Отсъствия се приемат само по извинителни причини! Laughing
Поздрави и до скоро надявам се!
много съжалявам  smile3518но със сигурност ще пропусна с ревльо и батко( ако е оздравял до тогава) ще ми е трудно да се разкарвам из града ,а чак в понеделник е на градина,а и май и аз нещо започвам да се разболявам.

# 133
  • Бургас
J_M_M, честита ви месечинка  Hug Зимните ни ботушки са тези http://www.next.co.uk/shopping/boys/newbornboys/4/6 , много са хубавки и топлички, отвътре са пухкави.Отделно имаме и маратонки и други буйки, но мисля,че  ботушки и едни чифт маратонки ще му стигнат.  Peace

# 134
  • гр.София
Момичета малко помощ. EmbarassedАз съм като индианец. Flushed
Как да гласувам за Марти.Май не правя нещо какато трябва защото не пиши че съм от тези който"харесват това"

Общи условия

Активация на акаунт