На половин година стана АПРИЛската дружина - 8

• 27 252
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Честита месечинка на Жорко на Живето Hug
Аз днес съм като парцал след безсънната нощ,днес го държах буден до преди малко ,изкъпахме го и веднага заспа,да видим колко пъти ще се буди Confused
Но днес пак не спа ConfusedСутринта направи един сън около час и половина и следобяд 15 минути...Как можа да ми се падне такъв таласъм не знам ConfusedТака хубаво си спеше до преди седмица,сигурно горните зъби го тормозят TiredТрябва да започна да давам Дентокинд по-редовно ,че съм толкова несериозна  Tired
Днес ядохме навън,голямо мазане падна.Бях му взела 2 пюрета на Хипп - само моркови ,а другото беше някакви свежи зеленчуци,био нещо си ....като го отворих ,чак тогава видях ,че на картинката има карфиол.Миришеше ужасно ,точно като на кисело зеле,изобщо не искА да го яде SickВиж ,морковките си ги хапна половината на обяд,половината следобяд.Общо 125 гр пюре,повече не можем ThinkingИма ли вече деца ,които изяждат по цяло бурканче 190 гр Thinking

# 136
  • Бургас
ЧБях му взела 2 пюрета на Хипп - само моркови ,а другото беше някакви свежи зеленчуци,био нещо си ....като го отворих ,чак тогава видях ,че на картинката има карфиол.Миришеше ужасно ,точно като на кисело зеле,изобщо не искА да го яде SickВиж ,морковките си ги хапна половината на обяд,половината следобяд.Общо 125 гр пюре,повече не можем ThinkingИма ли вече деца ,които изяждат по цяло бурканче 190 гр Thinking

ooooh! и аз днес вкарах карфиол. Иначе му взех смесено картоф с карфиол уж за по-вкусно. Ами...като го отворих и не можах да повярвам каква миризма се понесе... Сложих му 1 лъжичка в другото пюре и така му го дадох.  Янито много рядко изяжда цяло бурканче, пък и аз не го насилвам, давам му млекце след пюрето  Peace Вчера взех пюреца Сънвал, защото имат много комбинации с пъщарнак, пък му любимо  Shocked Дени, ще ти пиша във фейса  Simple Smile

# 137
Аз съм давала пащърнак с картоф на Хипп и много ми хареса.Сега съм взела чист пашърнак на Хипп  и ще го комбинирам с нещо,не знам още с какво Thinking
Взехме си и една голяма тиква ,сам отрябва да помоля някой да ми я нареже  и обели Laughing
Сега ,някой да ми каже,първо жълтък ли се дава или първо месо newsm78

# 138
Привет и Мишето напоследък става в 5-5.30, но аз нямам проблем, защото после като реши да спи си го гушкам и откъртваме заедно. После едно кафе и съм свежарка Simple Smile
Изяжда колкото му се яде. Днес изяде 2/3 бурканче на ХИП. Не мога да си представя да дам пюре от карфиол. То на мен ми е гадно, като си го представя. Но ако знаете как мляска крехко стръкче суров кафиол Simple Smile ДАдох броколи (сварени на пара) и ги хареса. Тиква яде много. Дадох и аспержи (сварени на пара) . За друго ново не се сещам.
Заспиването си е както винаги гушнат.
С брат си играе. Лошото е, че като бебето започва да пищи голямото дете се панира -  не мога да ги оставя и да ида в другата стая .

# 139
Ох да ви се оплача.
Взех памперси на Пуфис.Принципно такива ползваме.Но тия каква е тази партида.В къщи мирише на магазин за перилни препарати.Една задушлива миризма.Ужас ви казвам.
Насълзиха ни се очите на всички в къщи а малкия започна на киха.
Отидоха на боклука #Cussing outдиректно.
Моето диване и то заспива в 23ч.Снощи пробвах по рано да приспя, но то беше грухтене, реване, дращене и такъв протест че....хайде нема нужда.То беше носене, пеене, друсане ама не и не.Като стана 23 сам си заспа Whistling
Хайде лека на всички.
Иве аз ходих на очен в 3-та градска до Арената.Ако ти е близко ще търся визитка на докторката.

# 140
Данче, първо месо!  Peace Жълтък може и към 10ия месец чак. Теа от около две седмици вече си яде 190 гр. и понякога се оглежда за още. Дано ви е по-спокойна нощта.
Нашите деца окапаха тази вечер едно след друго, та ще бягам малко да си "видя" мъжа на спокойствие! Лека...

# 141
  • Бургас
Ееееееееее,Живе,жалко,мила,ако можеш да измислиш нещо все пак ще се радваме да се видим.Преди  всичко гледайте да сте добре ,здравички всички в къщи!
Sesil смятам че в петък ще е достатъчно топло дават го около 20 градуса да е.Затова срещата е на кафето на флората,там е слънчево и ще ни съберат няколко масички.А и с Веси решихме да е около 11:00 та ще хванем най-топлата част от деня,не бой се!

# 142
И Мони яде по 190 гр. Ама то си му и личи де...9.8 кг е!
Момичета на всички ли ви дойдоха циклите? Защото аз още нямам Thinking

# 143
  • последна надежда
Марк обожава домашните ми пюрета. Дори и тези с карфиол или цвекло. Веднъж го остових да видя колко ще изяде. Погълна почти 300гр  Shocked. Сега давам по 150гр най-много, но винаги се оглежда и мрънка за още. Преди или след пюрето кърмя. Купешките не му харесват толкава и не може да изяде цяло бурканче.
Благодаря ви за препоръчаните очни лекари  Hug.

Хъни - Бъни от къде ги взе миризливите пуфис. Аз преди бях взела от Т-маркет на промоция по 17лв. Доволна съм, но като свършат ще се чудя какви да взема.

Какви са тези бебешки ботушки по 100лв  #Crazy. Ще търся нещо до 10лв  Стига да му топли и да е удобно:twisted:.
Звездичка Аз баткото съм го извеждала и на -10 и то на съвсем крехка възраст 2-3м. Сега мисля и с Марк така да постъпя.  

# 144
Здравейте момичета!
Да се отчета.......ние ще дойдем на срещата в петък! Вече нямам търпение! Peace
Данче Митко яде пюрета от 190 гр. някъде от около месец и половина. А карфиол......просто мрази...Виж обаче Пащърнак и броколи на Сънвал му е от любимите. Simple Smile
Днес му купихме на Митака....надуваем бебешки игрален център...за сега мнооооого му харесва...а аз джиткам из вкъщи на спокойствие....понеже е от типа на басейните.Ей такъв е....и е идеален за прохождащи деца които стъпват и трябва просто да се подпират...
Взехме му и чаша на авент...ето такава...е не точно...но подобна....с мек накрайник...
Ама докато разбере аджаба какво се прави с туй чудо...пуска ли нещо....гризе ли се....цирк голям...утре пак ще го пробвам. hahaha

Поздрави и целувки на всичкиииии!!! newsm51 newsm51 newsm51
Ха дано тази всички тази нощ да си спят по леглата!

# 145
  • София
И Мони яде по 190 гр. Ама то си му и личи де...9.8 кг е!
Момичета на всички ли ви дойдоха циклите? Защото аз още нямам Thinking

И аз, и аз нямам. Ама хич не ми и липсва. Аз още кърмя почти на всеки 3-4 часа и предполагам това е причината. Много лакомо дете ми се е паднало  Wink

vesi_mesi - честита придобивка! Хайде със здраве и много време да прекарва в игра човечето там!

metchopooh нямам го. Прати ми го, когато ти е удобно  Hug

# 146
Да се отчета и аз.Ние на 6 месеца сме 6.800 и 67см,явно ще сме от по лекичките,за разлика от баткото,но той беше на АМ.Засега яде по около 150 гр най много,не съм го мерила точно.Имам една купичка и в него му го правя.Засега ядем само домашни пюрета,картоф,чушка,праскова,ябълка,круша,пъпеш,слива.Утре ще правя тиква на пара и дано я харесаме.
За цикъла и на мен не ми е дошъл още,но и аз доста често си го кърмя,но и той не отказва като предлагам.
Ноктите ги режа почти до дъно и леко заоблено че иначе има лош навик като го кърмя с ръчички да ме стиска и чак имам ранички от ноктите му.
Засега няколко пъти вършим работа на гърнето не не че е осъзнато а да не цапаме дупето като е в памперса.Щом го усетя че започва да се напъваи го слагам,но не го оставям да седи сам а си го придържам и веднага след това го вдигам не го оставям да седи много.Я кажете сега като взехте да давате и други храни освен мляко как изглеждат акитата.Както казва нашия батко правим акита като ''луканки''  Joy не е вече като каша,но и мисля че така трябва да е щом яде вече други неща.
За приспиване още си заспиваме с кърмене и през деня и за вечер.Той както си суче и заспива и аз тогава се измъквам.
За обувки аз няма да взимам то и къде ли излизаме толкова зимата.На пролет като вземем да правим позиви за ходене тогава ще взимам буйки дето са с ципче.
Хайде лека вечер от мен и дано няма будуващи бебчета

# 147
  • София
Добрютро,
 знае ли някой колко може да стои в хладилник домашно пюре. Сега направих цвекло+ картоф и ми излязоха 2 чашки на авент. Едното ще дам днес, иска ми се утре да е месо та може ли другата да дам в петък???

# 148
  • Sofia
биби, аз така приготвям и държа максимум 2 дни в хладилника. От цвеклото имаше червени акита  Grinning

# 149
Bibi тези купешките могат по 48 часа, аз домашните обикновенно ги замразявам, правя по голямо количество, слагам в чашки авент и хоп във фризера, после като ми потрябва го размразявам във микровълновата на бавна програма за размразяване или на водна пара, става като току що направено...затова спред мен не рискувай и го замрази като решиш в петак или събота му и го дай... Peace
И аз цикъл нямам дано така и продължава суперско е ехеееееее Simple Smile
Днес за първи път му дадох каша Слънчо от домат и картоф, хареса я много брей брей апък иначе се мръщи на картофите Sad
Мами да ви питам, тъй като ние сме изцяло на домашни пюрета, вие слагате ли вътре масло или нещо друго освен самия плод или зеленчук пасиран с малко вода?Зехтин например? Защото гледам в купешките пюрета навсякъде има такива неща апък аз не слагам нищо друго...Какви сухари използвате?
И Денис си изяжда 190 и се озърта за още...ама все пак и си зависи от пюрето   chef

Общи условия

Активация на акаунт