На половин година стана АПРИЛската дружина - 8

• 27 867
  • 751
  •   1
Отговори
# 540

данче,как е петъо?дано е спаднала температурата! Rolling Eyes офф,много гадно така,притеснително е!особено за нас  мамите с първо дете...
дано е по-добре!
при нас нищо ново,освен 4е Ивет става все по ''щура'' и иска внимание все пове4е,постоянно иска да я държим за ръ4и4ките и да прави кра4ки,но зъб4е все още си нямаме Simple Smile))!  Hug
бягам сега,4е ''ме вика'' пак нещо  Hug

# 541
Данче, как е малкия  Hug
Йони ми вдигаше много Т и чорапки с оцет и вода на крачетата ни помагаха много, а на главата само вода или с малко сапун във водата, това го знам от болницата, след като на 10 месеца ми вдигна 40 градуса и направи гърч  ooooh! много внимавай с Т, мери я често  Peace Аз лично на 38 градуса вземам мерки, по препоръка на докторката, защото тя много бързо ми вдигаше и от всяко нещо, докато е 38 и станала за 15 минути  40 Sad  малчо засега не е , дано не вдига, че Т е гадно нещо Whistling
Дано при Петьо не е сериозно и бързо да се оправи!!!

Джени, явно обича да си цока малчо, Коки също много обича да суче, но аз засега нямам намерение да го отбивам, дори не съм заместила хранене  Hug

Аз не мога да се похваля с нищо, малкия пак беше с бронхоспазъм миналата седмица, този път се размина Аб, но вече 7 ден сме на инхалации с вентолин и още посвирква  Whistling в петък записахме час при д-р Бъчварова по препоръка на педиатърката да видим какво ще ни изпише и т.н. Исках да го приеме, докато е болен да види за какво става дума, но сестрата, която записва часовете каза : тук не е спешен център"  Shocked Tired е как ще разбере какви са му точноп спазмите, като той ще е оздравял дотогава  Thinking но какво да се прави, като отидем ще и обясня всичко и да видим какво ще стане, дано няма повече спазми, че е много гадно или поне да са по-рядко  Praynig Praynig Praynig
Аз от вчера се тръшнах, вирус ли е какво незнам, ужасни, ама ужасни болки в гърлото, малко Т до 37.5 и съм много отпаднала, едва ставам от леглото.... днес вече съм малко по-добре, ужас....... миналата седмица пък ми се запуши канал на гърдата, такава болка досега не бях имала, малкия не искаше да суче от тази гърда и ме хапеше и ме разрани, но с лецитин и масажи за 3 дни се оправих  Praynig сега си суче и не хапе, явно се ядосваше, че не пуска, знам ли......

Ивета, Марк направо ме разби, как стои прав, как пълзи, браво на момчето  bowuu Коки прави опити, ноп засега неуспешни, а като го слаожа на крачета и е готов да направи шпагат  Crazy Hug иначе се кефи, но за секунди  Wink

Ами това е от нас, сега ще попрочета назад  Hug Hug

# 542
  • Бургас
Биби, вече ви е казала за "нещото", затова се редактирам. Данче, надявам се, че Петьо е добре вече. Меган, мила, прегръщам те силно. Дано това е последното такова преживяване!!! Янито, голямо гризане гризи новата играчка. Сега ще кача и снимки във фейса Simple Smile

Последна редакция: нд, 14 ное 2010, 18:14 от *Sesil*

# 543
  • В сърцето на един мъж
Данче дано с малкия всичко да е наред.  Praynig и аз знам, че децата много бързо качват темп и е много коварно. да пази бог от такива неща
Мегана дано и при вас всичко да е наред
Марини и вие да се оправяте. Май сега има нов вирус с тем, повръщане и разстройство #2gunfire

И нашата нощ не беше спокойна. Много съм уморена с адско главоболие, но днес се разведрих - купих бънджи гащи - голям кеф ей

Ивета за срещата съм навита. От сряда го дават преваляване, така че ако искате утре да се видим в градинката на НДК. Аз мога да съм там към 2-2.30.

# 544
Поли, ЧРД на патерици  bouquet На една дата си с моя мъж, ама той по-дърт  Mr. Green
Данче, дано Петьо е по-добре Praynig Децата бързо качват температура, да не се плашиш... Свещичките действат по-бързо от сиропчето. Ако качи над 39 правя вода:оцет 1:1 и компреси (също са ми казвали така със спирт, но не съм пробвала). Ако вдигне над 39,5 направо го увиваш целия в мокра кърпа, ама да не се налага. Марк така няма, няма, пък ми вдигне 39,5 и на следващия ден е ок... какви бяха тези инфекции неговите незнам. Дано да отмине бързичко вашето! Нещо друго беше писала, ама забравих
Проходилка досега не съм ползвала за Марк, мисля и Карина без този уред да отгледам. Чудя се за бънджи гащи - кажете отзиви
Смукалката за плод е готина, ще вземем и ние такава. аа, да, Данче, зарежи това даване на парченца и давене на детето, то на теория е по-лесно отколкото на практика. Ако ще даваш така, по-добре варен морков или брокол; банан, нещо по-меко.
Жени, направи по-рядка консистенцията на пюрета и каши и остави да "всмуква". Някои майки дават каши и пюрета с биберон даже Rolling Eyes но това е крайност.
За среща- нямам против, ама ако е в Борисовата този път

# 545

правя вода:оцет 1:1 и компреси

#Crazy това не ти ли се струва прекалено силна консистенция за бебе на 7м? да е възрастен, карай , ама чак 1:1 може да му изгори кожата на бебето!

# 546
Коледни дрешки има в Джъмбо за по 10 лв. Аз му взех едно гащеризонче с шапчица, много е сладурско и практично. А да се дават много пари за нещо, което ще се ползва толкова малко време направо ми се струва излишно.
За играчките Забелязах, че Макси се забавлява доста с балоните и вчера му взех надуваема топка с нещо дрънчащо вътре и с доста пъстри картинки, е страшна игра падна. Joy

# 547
  • Варна
Жени80, и аз имам същия проблем с отварянето на устата. Отваря я съвсем малко и обикновено манджата пада. Другия му номер е да гледа в земята докато му давам пюрето и отваря устата, но естествено пюрето пак пада от лъжицата.  ooooh!

Като стана въпрос за температура - забелязали ли сте, че има разлика в показанията на обикновените дигитални термометри и живачните?  Thinking Страшко един път ми е вдигал температура с повръщане и цяла нощ му я мерих 37 и нещо, а той супер отпаднал беше. После видях, че има разлика от 1 градус със живачния, т.е. цяла нощ е бил с 38 и нещо, а аз никакви мерки не взех и си чаках да му мине.  #Crazy Е, Слава Богу, всичко се оправи на сутринта, но беше много гадно. Моят термометър е на Фарлин за 7-8 лв. При вас дават ли разлика?

Поли, честит рожден ден на патерици! Да си жива, здрава и все така обичана. Много да те ценят твоите мъже и много да те глезят.  Hug Аз уж редовно чета, а пък съм изпуснала събитието.  Thinking

За яслите - разбрах ви как става номера с адаптирането на бебо и вземането, но само едно не ми стана ясно. Аз като си подам молбата да го вземат в желания от месец (който искам да е февруари, март 2012 - не ми се връща рано на работа), тогава започват да го класират ли? А ако няма свободни места, а на мен ми изтече майчинството?  Shocked Иначе измислих резервния план  Naughty Като дойде време да се връщам на работа пак да забременея. Тъкмо ще имат близо 3 годинки разлика двете деца, което си е супер.  Joy

Лека вечер, момичета. Да поспите добре!  Hug

# 548
Zdrasti ,macki Hug Hug Hug
     i az sym za Borisowata.........уфффффф тая латиница...................ако искате аз в 14.00 утре-понеделник ще бъда на градинката пред трите централни алеи - с люлки ипързалки и слонче и костенурка и пясъчник - там си пия кафененцето......ще ми е драго да ви видя Hug Hug
   Жени аз пък повечето случаи и давам с биба кашата и плодовото пюре....само зеленчуковото с лъжичка............особенно като пътуваме,а то е постоянно Laughing Laughing Laughing...............
........за парченцата плод и бисквитки и аз все треперя и все провеждам спасителни акции и май ще се сдобия с този атрибут пък като му дойде времето ще видим
     момичета ще записвате ли на детска кухня.......аз и двете си деца така съм ги отгледала.....даже каката ми и сега /на 20години/иска пак да и вземам/като растеше брат и вземах и на нея/тя беше втори клас/.............та с две думи -какво мислите по въпроса ..................има ли някой в Дианабад,че след месец се местя там

# 549
Данче, дано Петьо няма вече температура Praynig
Биби- и аз правя такива комбинации, даже и по-страшни. Абе става "манджа с грозде" Joy
Гале- много им се нервя на тези дигитални термометри!Винаги има разлика! И сега си меря вече само с обикновен термометър. Миналия месец мъжа ми купил някакъв дигитален за 50 лв!!Стана ми лошо като му видях цената #2gunfireКазали му че не дава отклонения!Ама аз не вярвам Crossing Arms

Момичета искам да ви питам нещо-
Мисля да  започвам  да захранвам с месце. Взех едно зайче от село, и сега се чудя дали да го сваря и до го прибера на порции във фризера и като правя пюре да го ползвам на порции. Или да го разфасовам суров и така да го замразя?
Вие как процедирате?

# 550
  • София
Данче, бързо оздравяване и от мен! Представям си как ти е свито на душицата  Hug

djulyy70 ще се опитам да се класирам утре за 14. Ще се радвам да се видим  Simple Smile

Мацки, вие какво количество пюре давате на ядене? Моята ламя си хапва по 200 гр. и търси и от цицата после да си дояде. Трябва ли да го ограничавам? В този смисъл, Жени и Галя - защо не разредите с вода пюрето, да е по-течно. Аз така процедирам ако не иска да яде нещо  Blush

# 551
wave и ние така си хапваме ама и аз не се дърпам.............. smile3521 smile3521 smile3521а за вечерта не ми се говори ......все е на цицата и друго не ще.............как ще я караме..............

# 552
  • гр.София
Джули,не можеш ли да стигнеш до НДК Weary

Аз мога да се опитам да стигна до Борисовата  newsm78.Нека някой ме светне как се стига без подлези.
КАЗВАЙТЕ КЪДЕ ЩЕ СЕ ВИДИМ?КЪМ 14Ч. Е СУПЕР.  bouquet

# 553
  • Бургас
Влизам да ви почерпя. Днес имам рожден ден и ставам на 24г. Да сме живи и здрави всички и най-вече дечицата ни.

# 554
*Sesil*  Честит рожден ден!

Общи условия

Активация на акаунт