Кога ли ще му писне ми е интересно?
Освен това явно чака парите на Джем от строежа-тотално падение,да беше казала да не мислят за тях. А тя дори и след като уж съжали за думите си ,пак нищо не каза. Няма какво да ми го хвалите такъв човек,колко бил борбен,бори се срещу всички за себе си. Нямам за какво да я уважавам.
Щя е видим и нея каква попара ще надроби. 
Мисля,че в случая си предубедена към Неджля............
Не съм съгласна и ,че "цялото семейство са алчни......".Хайрие-да,Неджля иска да работи, Али Ръза се срамува от поведението на жена си и също не иска и не очаква подаяния.Е, вярно ,че Шефкет свикна да го "дундуркат"всички....... 
И няма значение имат или нямат деца с Джем.Той я прие отново и те склониха да се примирят. 
Не съм съгласна и ,че "цялото семейство са алчни......".Хайрие-да,Неджля иска да работи, Али Ръза се срамува от поведението на жена си и също не иска и не очаква подаяния.Е, вярно ,че Шефкет свикна да го "дундуркат"всички....... 
И няма значение имат или нямат деца с Джем.Той я прие отново и те склониха да се примирят. 

Препоръчани теми